Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Όπως αναφέρω και στον τίτλο, διαθέτω έναν i5 @ 750.

Ενώ ο υπολογιστής δεν τρέχει καμμία απολύτως εφαρμογή, το CPU Usage δέιχνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ότι χρησιμοποιούνται για λίγο οι πυρήνες και μετά επανέρχονται. Έχω επισυνάψει και μία εικόνα στην οποία φαίνεται και από τις μπάρες και από το graph αυτό που προανέφερα.

Να σημειώσω εδώ ότι προσφάτως έβαλα το CPU Usage μαζί με PC Meter και GPU Meter, οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν έκανε έτσι από παλιά ο επεξεργαστής.

Δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αλλά επειδή φοβάμαι μην μου ξεφουρνίσει κανένα στο μέλλον, είπα να ρωτήσω απόψεις και γνώμες.

Κάθε απάντηση δεκτή και καλοδεχούμενη!

ΥΓ. Πρόσφατα, έβγαλα την intel ψύκτρα που είχα πάνω και κούμπωσα μία Noctua. Να φανταστώ ότι καμμία βρωμίτσα στο cpu ή λάθος τοποθέτηση πάστας θα μπορούσε να είναι η αιτία;

post-274511-0-26154400-1382185569_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν ανέβαζες και καμιά εικόνα (όσες χρειάζονται για να φανούν όλες)από την διαχείριση εργασιών (αρκετά μεγάλες όμως να φαίνεται και κάτι) ίσως να βρίσκαμε ποιες από αυτές μπορεί να εκτελούν καμιά εντολή που και που.

Δημοσ.

Σαν spikes είναι λογικά. Τώρα που οφείλετε αυτό? Εχω δει περιπτώσεις που είναι δυσλειτουργία της κάρτας δικτύου, κάποιος ελαττωματικός driver ή ακόμα και κάποιο πρόγραμμα ή antivirus. Σε εμένα πχ έκανε spikes o i7, εξαιτίας του trixx (τότε που είχα 6950), αλλά έχω δει περίπτωση που έφταιγε το antivirus επειδή κοίταγε με "'ατσαλο" τρόπο για ενημερώσεις, τραβώντας επεξεργαστική ισχύ.

Koίταξε με driver genius μήπως έχει βγει κανα κανα πακέτο κυρίως για την μητρική σου, αλλιώς..φορμάτ και ένα-ένα επανεγκατάσταση τους drivers και τα προγράμματα με δοκιμή 10 λεπτών, για να δεις ποιο σου κάνει την "ζημιά".

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Βρήκα τον ένοχο. Ένα πρόγραμμα που είχα κατεβάσει κάποια στιγμή (Auslogics Boostspeed) για defrag του δίσκου, έκανε από μόνο του μικρά scan ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αν δεν μου έδινε την ιδέα ο ELF με αυτό που είπε, να πάω διαχείριση εργασιών - το πιο απλό, ήμουν ικανός να κάθομαι και να καθαρίζω υποδοχές cpu και mobo.

Και πάλι ευχαριστώ! Μπορεί να κλειδώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...