sarantatessera Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Έχω κάτι ηχεία Trust (δύο ηχεία και ένα subwoofer). Τα έχω πάνω από δύο χρόνια και δούλευαν τέλεια. Μέχρι χθες. Δεν πείραξα τίποτα, τα βύσματα είναι στη θέση τους (κάποια στιγμή τα έβγαλα και τα ξαναέβαλα για να δω μπας και δουλέψει), δεν έπεσε τίποτα κάτω, και έτσι ξαφνικά άρχισαν να μη λειτουργουν. Έκανα restart στον υπολογιστή, πάλι τίποτα. Το λάπτοπ είναι καινούργιο και δεν φταίει η υποδοχή του, έτσι κι αλλιώς τα δοκίμασα και αλλού και πάλι δεν παίζουν. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να δοκιμάσω μπας και παίξουν και το σώσω για να μην παραγγείλω καινούργια;
nikos903 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ποια είναι τα ηχεία; Μοντέλο; Ρεύμα παίρνουν; Το φωτάκι στα ηχεία ανάβει δηλαδή; Απο τα 2.1 τα 2 που είναι για τον ήχο, είναι συνδεμένα μεταξύ τους και βγάζουν ένα 3.5 σαν αυτό που πάει στον υπολογιστή;
sarantatessera Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Αυτά είναι: http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14991 Ρεύμα παίρνουν και το φωτάκι ανάβει κανονικά.
nikos903 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα. Αυτα συνδεονται απο τον υπολογιστη προς το sub με 3,5 jack και στην μια μερια και στην αλλη σωστα; Επισης τα 2 ηχεια συνδεονται και αυτα απανω στο sub με 3,5;
sarantatessera Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα. Το 3,5 jack δεν ήξερα τι είναι, τώρα το έμαθα γκουγκλάρωντάς το: όντως τα 2 ηχεία συνδέονται πάνω στο sub (κόκκινη και κίτρινη υποδοχή αν θυμάμαι καλά γιατί τώρα δεν το έχω μπροστά μου) με ένα τέτοιο καλώδιο. Από 'κει και πέρα το καλώδιο που φεύγει από το sub μπαίνει στην (πράσινη) υποδοχή του υπολογιστή. Δεν ξέρω τι εννοείς "και στην μια μερια και στην αλλη". (Μακάρι ρε παιδιά να βρούμε τι φταίει γιατί δεν είμαστε για έξτρα έξοδα τώρα.)
nikos903 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τα ηχεία συνδέονται στον υπολογιστή με 3.5Jack, η άλλη άκρη όμως, αυτή που πάει στα ηχεία τι είναι; 3.5 και αυτή ή πάει μέσα στα ηχεία και δεν αλλάζει; Τα ηχειάκια δηλαδή συνδέονται με RCA βύσματα, ένα για το κάθε ένα. Αυτά δεν τα πειράζεις καλά είναι, λογικά το θέμα θα το έχει το άλλο καλώδιο αλλιώς έχει εσωτερικό πρόβλημα... Βάλε του ένα MP3 player να παίζει στο φουλ και τα ηχεία στο φούλ και τσάκιζε το καλώδιο στην άκρη του mp3 και των ηχείων και δες αμα σου δώσει ήχο σε κάποιο σημείο.
sarantatessera Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τα ηχεία συνδέονται με 3.5 jack στο subwoofer. Και η άλλη άκρη τους μπαίνει μέσα στα ηχεία. Αυτό με το mp3 player θα το κάνω μόλις πάω σπίτι. Μακάρι να καταφέρουμε τίποτα. (Κάτι άλλο τώρα που είχα ξεχάσει να αναφέρω: γενικά είχα θέμα με τα ηχεία σχεδόν από την αρχή γιατί δεν έπαιζαν και τα δύο. Για να παίξουν και τα δύο έπρεπε να "παίξω" το βύσμα που έμπαινε στο subwoofer του οποίου η άλλη άκρη κατέληγε στον υπολογιστή. Μάλιστα έπρεπε να το έχω ελάχιστα προς τα έξω για να παίξουν και τα δύο, γιατί αν το "κούμπωνα" τελείως θα έπαιζε μόνο απ' το ένα).
nikos903 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Άρα είχε ξεκολλήσει απο μέσα ένα καλώδιο μάλλον και τώρα θα έφυγε και το άλλο.... :/ Όταν τα έχεις μπροστά σου δοκίμασε με το mp3 που θα έχεις ευχέρεια να το λυγίζεις όσο θες το καλώδιο και βλέπουμε. Να ξεβιδώσεις το sub μπορείς αμα είναι;
sarantatessera Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Στην ανάγκη θα προσπαθήσω να ξεβιδώσω και το sub. Θα κάνω τα πάντα για να γλιτώσω τα καινούργια ηχεία.
nikos903 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Καλώς. Τότε κάνε τα παραπάνω και μετά άνοιξέ τα να δεις (ή άνοιξέ τα κατευθείαν μα σχεδόν σίγουρα εκεί έχει το θέμα) και δες το καλώδιο εκεί που καταλήγει πρέπει να έχει κολλήσεις σε 3 σημεία, άμα έχουν φύγει οι 2 για αυτό δεν δουλεύει τίποτα. Πρόσεχε μόνο να τα έχεις βγάλει απο την πρίζα, μην φας τίποτα 230 και αναρωτιόμαστε μετά που χάθηκες :p
sarantatessera Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχαχαχα! Θα το κάνω το απογευματάκι κι ο θεός βοηθός! Αν έχω κάποια απορία, θα επανέλθω. Σ' ευχαριστώ όπως και να έχει για τη βοήθεια που μου έχεις δώσει ως τώρα.
sarantatessera Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τα άνοιξα τελικά, δεν βρήκα κάτι εκτός θέσης ή κομμένο ή έστω ταλαιπωρημένο. Απ΄ό,τι φαίνεται δεν είναι τίποτα ξεκολλημένο. Λέω να το πάω σε έναν τεχνικό μπας και μου βρει λύση, αλλά δεν θα δώσω πάνω από 15-20 ευρώ. Ακόμα και τα 20 πολλά μου φαίνονται, αφού με 30-35 μπορώ να βρω καλύτερα απ' αυτά.
nikos903 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να έχει κόψε εσωτερικά και να μην φαίνεται... Έχεις τρόπο να ελέγξεις τα καλώδια να δεις οτι είναι 100% οκ; Πολύμετρο παίζει να βρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα