zoranb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Όταν έκανα αναζήτηση στο Google, πάνω από το πρώτο αποτέλεσμα υπήρχε μια μαύρη μπάρα που υπρχε εάν μενού από διάφορα χρήσιμα πράγματα, όπως εύρεση με Youtube, Videos κλπ. Τώρα έχει χαθεί και δεν μπορώ τόσο εύκολα να βρώ βιντεάκια κλπ. Ξέρει κανείς πως την εμφανίζω;
guardianx71 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Είσαι σίγουρος ότι είσαι στο google και όχι σε καμιά μηχανή που μοιάζει από αυτές που μπαίνουν με τα δωρεάν προγράμματα ? Τί διεύθυνση βλέπεις?
zoranb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ναι σίγουρος είμαι, εμφανίζεται στoν Browser, μια φάσα μαύρη κορδέλα ψηλά πάνω απο την πρώτη αναζήτηση! χμμ τώρα διάβασα πως την καταργήσανε, τι κρίμα ήτανε πολύ εξυπηρετική
guardianx71 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Η απάντηση στο ερώτημα σου Σε εμένα πάντως υπάρχει το grid που λέει στην πηγή , αλλά υπάρχει και από κάτω η λευκή γραμμή με τα web images κτλ , όπως φαίνεται στην πρώτη φωτό της πηγής. Αυτό θα αφαιρεθεί? Ναι σίγουρος είμαι, εμφανίζεται στoν Browser, μια φάσα μαύρη κορδέλα ψηλά πάνω απο την πρώτη αναζήτηση! χμμ τώρα διάβασα πως την καταργήσανε, τι κρίμα ήτανε πολύ εξυπηρετική Σε εσένα δεν υπάρχουν αυτά σε μία άσπρη γραμμή?
jek20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 όχι δεν θα διαγραφεί αυτή, αλλα η μάυρη γραμμή που έιναι πάνω πάνω εδώ
guardianx71 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει , άρα αυτά που θέλει τα έχει πάλι πάνω από το πρώτο αποτέλεσμα. Την μαύρη αμυδρά την θυμάμαι . Εκεί που είναι τώρα με βολεύουν μια χαρά εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα