Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι οι βόρειες χώρες έχουν πολλά σύμφωνα γιατί δεν μπορούσαν να ανοίγουν πολύ το στόμα λόγω του κρύου.

Έτσι μούλεγε κι ο Μιχελάκης (ναι,αυτός...) όταν ήμασταν παιδιά.Μετά κυνήγαγε ιπτάμενους δίσκους μέχρι που κατέληξε εκεί που είναι τώρα.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ουσιαστικα πολλοι ακαδημαικοι γλωσσολόγοι καταληγουν οτι ολες οι  γλωσσες της υφηλιου καταληγουν σε μια μητρικη η οποια δεν ειναι παρα η αρχαια ελληνικη γλωσσα

ελπίζω να γνωρίζεις ότι ο gus portokalos δεν είναι "πολλοί ακαδημαϊκοί γλωσσολόγοι"

• Like 1
Δημοσ.

Ρε δεν αφήνεις τα χαζά λέμε;Γιατί να κλειδώσει δηλαδή;Βρίσαμε κανέναν;Φάγαμε bandwidth;Αγγίξαμαν ευαίσθητες χορδές;

Ο νίκοτς το είπε. :mellow:  Όταν ο νίκοτς μιλάει οι άλλοι κάνουμε τουμπεκί και ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ.

Δημοσ.

εγώ είπα οτι πήρα απάντηση σ'αυτό που ρωτούσα
το αν θα το κλειδώσουν ή οχι ειναι θέμα των moderators 
μπορεί να υπάρχει κάτι ακόμα να ειπωθεί που δεν το ξέρω
γιαυτό άνοιξα κ το thread για να το μάθω  B)

Δημοσ.

εγώ είπα οτι πήρα απάντηση σ'αυτό που ρωτούσα

το αν θα το κλειδώσουν ή οχι ειναι θέμα των moderators 

μπορεί να υπάρχει κάτι ακόμα να ειπωθεί που δεν το ξέρω

γιαυτό άνοιξα κ το thread για να το μάθω  B)

Σόρρυ τότε παρεξήγησις.Mods αφήστε κάτω το κλειδί.

• Like 2
Δημοσ.

στο δημοτικό έπαιρνα 4 στην Ιστορία , στο γυμνάσιο έμενα και στο λύκειο άστα να πάνε 

προφανώς κ δεν διάβασα ποτέ Ιστορία  

θες να μ πεις εσύ που διάβαζες? :-)  

α?  B)

να μια καλή εξήγηση 

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι για άλλους λόγους σου έβαζαν χαμηλό βαθμό Ιστορία; 

Πάντως είναι γοητευτικό μάθημα και ποτέ δεν είναι αργά!

Δημοσ.

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι για άλλους λόγους σου έβαζαν χαμηλό βαθμό Ιστορία; 

Πάντως είναι γοητευτικό μάθημα και ποτέ δεν είναι αργά!

δηλαδή τι άλλους λόγους? α? 

με αρέσει η ιστορία , το διάβασμα δε με αρέσει γιατι με πιάνει πονοκέφαλος και τα βλέπω θολά

πάντα με έπιανε κ έβλεπα τα γράμματα διπλά  

• Like 1
Δημοσ.

αν και η απαντηση η οι απαντησεις ειναι πολυπλευρες και θελει μια προς μια για καθε γλωσσα και εξηγηση δεν δυναται να γινει σε ενα θρεντ, ουσιαστικα πολλοι ακαδημαικοι γλωσσολόγοι καταληγουν οτι ολες οι  γλωσσες της υφηλιου καταληγουν σε μια μητρικη η οποια δεν ειναι παρα η αρχαια ελληνικη γλωσσα, ολες οι αλλες γλωσσες ουσιαστικα δεν ειναι γλωσσες αλλα διαλεκτοι που με το περασμα των αιωνων και μετακινησεων οι ανθρωποι επαιρναν τις λεξεις απο ενα μερος και η τις μεταποιουσαν η αλλαζαν την προφορα τους, ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι η αγγλικη γλωσσα οπου το λεξιλογιο της περιεχει περιπου 490000 λεξεις εναντι των 6000000εκ της ελληνικης απο τις οποιες οι 80000 περιπου ειναι ελληνικες, δεν ειναι τυχαιο που το αγγλικο αλφαβητο ειναι ταυτοσημο με την ελληνικη αλφαβητο οπως το αγγλικο Q=κιου που προφερεται ενω ειναι απο την αρχαια ελληνικη αλφαβητο Q=κοππα ειναι γραμμα των πρωιμων ελληνικων αλφαβητων μεταξυ του π και ρ που ισσοδυναμουσε ηχητικα με το κ= καππα, ενω το κ= καππα χρησιμοποιηθηκε  στην ελληνικη για να δηλωσει στη γραφη στα μεσα του 6 π.χ. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι η αρχαια ελληνικη δεν ειναι μονο γλωσσα αλλα και μαθηματικο υποβαθρο οπως το π=314 του ορισμου του πυθαγορα η το γραμμα του φειδια φ=  3c817bc4acbf6e8e395afb0c46ba5511.png      τη χρυση τομη, δηλαδη η ελληνικη αλφαβητος δεν ειναι απο στειρα γραμματα οπως συμβαινει με τις αλλες διαλεκτους ολοι οι αλβαβητοι της υφηλιου δεν ειναι παρα απο τη προγενεστερη αρχαιας ελληνικης αλφαβητου αυτη ειναι η πηγη ολης της γνωσης των διεθνων γλωσσων η διαλεκτων αλλα θελει πολυ ψαξιμο και ερευνα θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα τετοια παραδειγματα αλλα δεν εχω φερει το μακρυ σεντονι μου :P αυτα τα ολιγα απο μενα.

Ευτυχώς που δεν έγραψες και άλλα, γιατί έχεις ήδη καταρίψει το ρεκόρ γραψίματος κοτσάνων σε ένα ποστάρισμα.

Δημοσ.

εγω απορώ πώς έβγαζε άκρη ο πρώτος μεταφραστής...

σε φάση έρχονται ερχονται εξωγηινοι και προσπαθούμε να βγάλουμε συνενόιση??

Δημοσ.

με βοήθησε αυτό το thread , κατάλαβα επιτέλους το γιατί και ήταν τόσο απλό

καμιά φορά η απάντηση ειναι μες τα μάτια μας και απλά δε τη βλέπουμε

ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας  B)

Είχα βρει ένα ωραίο paper για τις γλώσσες, ομοιότητες κλπ..κάποια ημέρα θα το ψάξω και θα στο ποστάρω να γουστας..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...