Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα εαν γνωριζει καποιος να μου πει καποια κρεμα-αλοιφη-"φαρμακο" το οποιο να εξαφανιζει κατα καποιο τροπο τις φακιδες.Να λευκαινει δηλαδη την επιδερμιδα με σκοπο να μην φαινονται τοσο πολυ. B)

Ευχαριστω. :devil:

Δημοσ.

But why? Είναι χαριτωμένες οι φακίδες :P

Ίσως αν σε λένε Χάιντι!

παόκι έχει αρκετά αν κάνεις μια αναζήτηση αλλά δεν θα έδινα μεγάλη βάση στα διάφορα γιατροσόφια, μήπως να επισκεφτείς κάποιον δερματολόγο και να αφήσεις το λαδολέμονο για τη σαλάτα;

Δημοσ.

Ώρα ν'αλλάξεις γνώμη:

love-freckles-28.jpg?w=499&h=752

sexy-girls-pics5786.jpg

Gorgeous-Girl-with-Freckles-Sexy.jpg

Οι δύο πρώτες είναι μια χαρά (ναι, στο πρόσωπο αναφέρομαι, ακόμα και για την πρώτη...), κατά τη γνώμη μου διότι η φακίδες δε φαίνονται τόσο έντονα.

Η τελευταία όμως...σα να τής έχουν αδειάσει δίκαννο στη μάπα, είναι η φουκαριάρα...

• Like 1
Δημοσ.

Οι δύο πρώτες είναι μια χαρά (ναι, στο πρόσωπο αναφέρομαι, ακόμα και για την πρώτη...), κατά τη γνώμη μου διότι η φακίδες δε φαίνονται τόσο έντονα.

Η τελευταία όμως...σα να τής έχουν αδειάσει δίκαννο στη μάπα, είναι η φουκαριάρα...

Οχι και φουκαριάρα μάστορα, θα πλακωθουμε :P

• Like 1
Δημοσ.

Οχι και φουκαριάρα μάστορα, θα πλακωθουμε :P

Εντάξει...σα να τής έχουν αδειάσει δίκαννο στη μάπα είναι, η «δε μού 'ρχεται πιο είναι το αντίθετο τής φουκαριάρας»! Ή, σα να την έβαλαν σημάδι οι γλάροι, ενώ έκανε ηλιοθεραπεία...

• Like 1
Δημοσ.

Ντάξει, αυτές οι γκόμενες θα ήταν θεές ακόμα και χωρίς φακίδες. Όχι ότι βλάπτει να έχουν μερικές καθώς δημιουργεί πρωτόγνωρο feeling στους Έλληνες ως κάτι που θυμίζει βορειοευρωπαικό προιόν, αλλά νταξ. Η τελευταία έχει ίσως περισσότερες απόσο θάπρεπε. Η πρώτη πάντως είναι χάλια από την μούρη

Δημοσ.

Εντάξει...σα να τής έχουν αδειάσει δίκαννο στη μάπα είναι, η «δε μού 'ρχεται πιο είναι το αντίθετο τής φουκαριάρας»! Ή, σα να την έβαλαν σημάδι οι γλάροι, ενώ έκανε ηλιοθεραπεία...

Λευκή επιδερμίδα, με φακίδες......και αν ειναι και ξανθιά.......kill me nao!!!

Κρίμα που στην ελλαδα δεν υπαρχουν τέτοιες "φουκαριαρες" σε αφθονία.......

Δημοσ.

και φανταστειτε οτι η ξαδελφη μου ειναι κοκκινομαλλα με φακιδες!!

oh wait..! :o

high five σε οσους περιμεναν φωτο στο σποιλερ!!!

• Like 1
Δημοσ.

Έλα ρε σεις επειδή βλέπουμε  μοντέλα με φακίδες σε πιθανόν επεξεργασμένες φωτογραφίες  δε σημαίνει ότι πάνε σε όλες ή ότι είναι ωραίες οι φακίδες γενικά.

Εγώ όσες έχω γνωρίσει ή έχω δει από κοντά με φακίδες είναι όλες άστα να πάνε.

Bέβαια είναi και γούστα αυτά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...