mercu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα, θελω να ρωτησω σχετικα με την ψηφιακη υπογραφη. Μεσω καποιου σαιτ (δε θυμαμαι) εφτιαξα μια ψηφιακη υπογραφη μου και την αποθηκευσα ως png. Δυστυχως, δεν εχουν αποθηκευτει μονο τα γραμματα, αλλα και το φοντο απο πισω. Δηλαδη πισω απ την υπογραφη υπαρχει ενα λευκο ορθογωνιο φοντο. Α. Υπαρχει τροπος να αφαιρεθει το φοντο αυτο και να ειναι τα γραμματα μονα τους; Κι αν ναι, ποια ειναι τα βηματα για να το πετυχω; Β. Επισης, υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω την υπογραφη αυτην σε σημεια της επιλογης μου πανω σε αρχεια word, pdf κλπ; (*) (*) Αυτο θα ηθελα να το κανω αφου εχω πετυχει το Α, δηλαδη αφου εχει αφαιρεθει το λευκο φοντο απο πισω Ευχαριστω
Mika Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 χρησιμοποιησε καποιο προγραμμα επεξεργασιας εικόνας. το paint.net κανει την δουλεια σου και ειναι και δωρεαν.
michael92 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 χρησιμοποιησε καποιο προγραμμα επεξεργασιας εικόνας. το paint.net κανει την δουλεια σου και ειναι και δωρεαν.
AWei Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Προτεινω να το κανεις με mspaint,οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα εδω και χρονια. 1
Phoenix7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 How to remove backdround for PNG photos. Μια αναζητηση στο YouTube,και θα το κανεις ανετα με Photoshop Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
mercu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Στο Photoscape δε μπορω να βρω την επιλογη για transparent background (σκακιερα), oυτε το wand tool!
mercu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Υπαρχει κανενα image editor που να δεχεται ελληνικους χαρακτηρες στο text creation χωρις να τα βγαζει αλαμπουρνεζικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα