Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άρα 32bit με 4gb ram θα τρέχει σφαίρα ?? σωστά ?

Δημοσ.

αν το συνολικο υλικο δεν μπορει να ειναι χαλαρο με τα 7αρια(πχ αργος δισκος+παλιο cpu,και 4 ΤΒ ραμ να βαλεις δε σωζεται)

οπως σου ειπα και πριν με τα 64μπιτα χρειαζεται το συστημα παραπανω πορους απλα,δεν ειναι πιο γρηγορο το ενα απο το αλλο.

Το συγκεκριμενο ΗΡ που αγορασες,ταχυτητες επεργασιας κλπ γρηγορες δε θα δεις.Το μονο που σωζεται ειναι η αναβαθμιση ραμ και προσθηκη ssd δισκου για να παρει αερα.

Μην περιμενεις ομως οτι θα τρεχει πιο γρηγορα,απλα θα ανοιγεις τα 7αρια και τις εφαρμογες αερα,Παραπανω επιδοσεις σε γραφικα κλπ δεν θα παρεις.

Αν νομιζεις οτι θελεις να το πας στα 4 γιγα ραμ πηγαινε το,σαφως θα εχει αερα για να δεσμευσει παραπανω μνημη,αλλα μεχρι εκει.

64μπιτ βαζεις στα 4 γιγα ραμ για να δει ολη τη μνημη,αν βαλεις 32 μπιτ δε θα ειναι πιο γρηγορο.απλα θα τα 7αρια λιγοτερη ραμ για να εκκινησουν,ανοιξουν εφαρμογες κλπ

Δημοσ.

αν ήταν δικό σου τι θα έβαζες     32 η 64           ram ?     τώρα έβαλα 32  αν βάλω άλλα 2 ραμ να βάλω κατευθείαν 64 ?           

Δημοσ.

Έχω μία ερώτηση :

Πριν μία εβδομάδα αγόρασα έναν φορητό Toshiba.

To πρόβλημά μου είναι ότι δεν βγαίνει με τίποτα η μπαταρία.

Θέλω να την βγάζω γιατί έχω UPS και όταν το χρησιμοποιώ καθημερινά δεν μου χρειάζεται και δεν θέλω να χαλάει.

Δεν βγαίνει όμως με τίποτα, απασφαλίζω τα δύο κουμπιά αλλά εκείνη δεν μετακινείται με τίποτα και φοβάμαι μήπως κάνω κάποια ζημιά.

Έχετε καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε μου την απάντηση αλλά θα σε συμβούλευα να ανοίξεις νέο τοπικ καθώς αυτό έχει απλά παραπλανητικό τίτλο.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

άμα αναβαθμίσουμε την ραμ σε ένα λαπτοπ τι κερδίζουμε ????????

Δημοσ.

Παιδιά το τοπικ ήταν για κάποιες συγκεκριμένες απορίες ενός μέλους του φόρουμ.

Δεν είναι να καθόμαστε να ρωτάμε γενικά.

Τέλοςπαντων στα χοντρά κερδίζεις ότι και στους σταθερούς υπολογιστές. Δηλαδή ταχύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία.

Άνοιξε τοπικ με τα χαρακτηριστικά του laptop σου και σίγουρα κάποιος θα σε κατατόπισει για το πως και τα γιατί.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

δικό μου είναι το τοπικ για το pc που λέω ρωτάω 

Δημοσ.

xaxa, ok sorry...

Λοιπόν η μνήμη παίζει τεράστιο λειτουργικό ρόλο.

Αν στα 2 dimm του HP

έχει μόνο το ένα κλεισμένο με 2 gβ ραμ όπως βλέπω, τότε πάρε αλλό ένα στικάκι ραμ 2 γίγα στον ίδιο χρονισμό.

Θα δείς μεγάλη βελτίωση.

Δημοσ.

άμα δεν είναι στον  ίδιο χρονισμό πειράζει ?

Δημοσ.

αν δεν ειναι στον ιδιο χρονισμο,η γρηγοροτερη θα πεσει στην ταχυτητα της πιο αργης.

Για μενα βαλε 4 αν εχεις ελευθερο σλοτ και σε βγαζει οικονομικα.

απο 2 στα 6 γιγα ειναι μεγαλο ανεβασμα αν κ ειναι στραβο το dual channel.

αν ήταν δικό σου τι θα έβαζες     32 η 64           ram ?     τώρα έβαλα 32  αν βάλω άλλα 2 ραμ να βάλω κατευθείαν 64 ?           

οσο για εδω,ναι καλα εκανες.

τα εχω εξηγησει και πιο πανω.

εφοσον εισαι 4 γιγα ραμ και ανω δεν υπαρχει λογος να βαλεις 32μπιτ γιατι παει η ραμ χαμενη.

Δημοσ.

drivers που βρήκες? έχω φάει το τόπο όμως τα αποτελέσματα είναι οικτρά 

Για win7        

1. graphic-amd θέλεις αυτό        sp58617        φευγη από την διαχείριση το SM

μετά κατέβασε αν θέλεις από την σελίδα της amd και το          2.amd_catalyst_13.11_betav1

3.audio   sp56679         4. card reader  sp 56678   5.  hp quick launch software    sp56929     6. lan ethernet   sp56680

7.web cam      sp59986      8. atheros wireless lan driver win7-10.0.0.255 (από την σελίδα της athero  βρες το win7-10.0.0.255)

το touchpad άφησα τον win και έκανα update  από τα παραπάνω δουλεύουν όλα  εγώ τελικά έβαλα μόνο το 1,4, 6 ,7 8

άπλα περίμενε περίπου  1 2 λεπτά για να φύγουν από την διαχείριση συσκευών το καθένα είναι αργό pc και επανεκκίνηση ζητάει μόνο το 1 

Για WIN 8 κατέβασε του  hp 2000-2d52sv   αν βάλεις win 8,1 έχει άλλο ένα drive  που είναι για το κουμπί του wifi (f12).

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4132&lc=el&cc=gr&dlc=el&sw_lang=&product=5447044

Δημοσ.

τελικά με την 1. απορία κάποιος να ξέρει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...