alex_000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα,ειμαι αθλητης πυγμαχιας και γυμναζομαι σε ενα γυμ στους αγιους αναργυρους.Απο την επομενη εβδομαδα θα ξεκινησω ενα τμημα με παιδακια ηλικιας απο 5 εως 15 ετων.Το θεμα μου ειναι ο τροπος που θα "μαζεψω" τα παιδια,η συνδρομη ειναι εξευτελιστικη αλλα το αθλημα αν και ολυμπιακο ειναι αρκετα παρεξηγημενο για τους γνωστους λογους. Αρχικα σκεφτηκα να ξεκινησω να πηγαινω σε σχολεια και να προσπαθω να παιρνω αδεια απο τους διευθυντες ωστε να εχω την ευκαιρια να κανω μια ενημερωση αλλα εμαθα πως αυτο χρειαζεται αδεια απο το υπουργειο παιδειας(??). Σκεφτομαι να τυπωσω καμια φυλλαδια και να πηγαινω σε παιδικες χαρες και τα λοιπα να μιλαω στον κοσμο.Ακουγεται λιγο "μπακαλικο" αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος,τι λετε? (Παρακαλω πολυ,προσπαθηστε πολυ και...μην τρολαρετε το θεμα μου.Ευχαριστω!) Βγάλε και μια μεγάλη ταμπέλα απ' εξω ότι για νέες εγγραφές ο πρώτος μήνας είναι τζάμπα.
paylidis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 το μονο που θα σκεφτεται ειναι πως να δειρει τον γιωργακη επειδη του πηρε το στυλο στα μαθηματικα. ξέρεις ποσα προβληματα θα λυνόταν με την πυγμαχια στα 6;; :P @ts: αυτο για τα σχολεια πιστεψε με ειναι πραγματικα δυσκολο (θεσει οπως ειπωθεικε αδεια απο το υπ.παιδειας...). Κοίταξε όντως το ενδεχόμενο ενος φυλλαδιου!
snik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 2 τροπους εχω στο μυαλο μου και ο ενας απο αυτους ειπωθηκε 1) Ταμπελα με προσφορες απ'εξω οπως ειπε και ο alex_000 2) Προωθηση μεσω facebook, δηλαδη κανεις ενα page και αρχιζεις σιγα σιγα να το προωθεις εκει Μπορεις να δοκιμασεις να βγαλεις και καποιες αφησες οπου θα της κολλησεις σε κεντρικα σημεια στην περιοχη σου αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα κανουν δουλεια.
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Το γυμναστηριο ειναι πυγμαχικος συλλογος Ειναι 15 ευρω το μηνα,ας μην κανουμε τα πραγματα τραγικα. Τελικά είναι γυμναστήριο ή σύλλογος; 15 ευρώ το μήνα θα είναι δίδακτρα ή θα τα βαφτίσετε συνδρομή; Τονίζω τα παραπάνω διότι πέφτουν καρφωτές σε συλλόγους μαϊμού που στην ουσία είναι γυμναστήρια με συνδρομές και τα πρόστιμα φεύγουν σύννεφο. Το γυμναστήριο έχει άδειες από την περιφέρεια, ΟΑΕΕ, ΦΠΑ φόρους κτλ και δουλεύει με αποδείξεις παροχής υπηρεσιών. Ο σύλλογος έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και τα έσοδα τα βάζει στο ταμείο. Δεν μπορείς να τα παίρνεις εσύ και ο κάθε εσύ. Προσοχή στον τρόπο διαφήμισης που θα κάνεις γιατί μπορεί να φτάσει σε λάθος μάτια/αυτιά. 1
MauMaus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 τι σοι πυγμαχια μπορει να κανει ενα παιδακι 5-6 χρονων? το μονο που θα σκεφτεται ειναι πως να δειρει τον γιωργακη επειδη του πηρε το στυλο στα μαθηματικα. για να κανει πραξη την σκεψη του
petros_samurai Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Θα προσπαθησω να κανω φυλλαδια και ισως μιλησω με την γειτονια. Ο συγολλος ειναι και αυτος γυμναστηριο,το γυμναστηριο δεν ειναι παραραιτητα χωρος με βαρη.Κανουμε πρωταθλητησμο σε ολυμπιακο αθλημα προφανως δεν μπορεις να συμμετεχεις σε Πανελληνια Πρωταθληματα αν εισαι "μαιμου",οι ανθρωποι που πληρωνουν θα παιρνουν νομιμες αποδειξεις! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ασχολούμαι με τα "δυναμικά αθλήματα" απο πιτσιρικάς σχεδόν. Πραγματικά η συνδρομή ειναι χώμα και μπράβο σου γι αυτό.Παιδιά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις τιμές των Τζο Γουάιντερ με τις προπονήσεις. Είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Προσωπικά θα σου πρότεινα να μην έχεις περιορισμό στις ηλικίες (αν θέλεις μπορείς να έχεις στις νοοτροπίες), διότι αμέσως αμέσως χάνεις ένα αρκετά μεγάλο τάργκετ γκρούπ. Η καλύτερη διαφήμιση είναι απο στόμα σε στόμα και η πιο φθηνή μεσω σόσιαλ μίντια. Εκμεταλλεύσου τα και τα δύο. "Επιβάλλεται" η πρώτη προπόνηση να είναι δωρεάν, έτσι ώστε να γνωρίσει το αντικείμενο απο πρώτο χέρι. Καλή επιτυχία.
Luxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 βαλε απο την τσεπη σου την συνδρομη ολων των παιδιων που θελουν να ερθουν αλλα δεν εχουν την δυνατοτητα οι γονεις τους .. 15 ειναι λιγα ? τα joe weider που παει σημερα ολος ο κοσμος και σου παρεχουν χιλια δυο πραγματα ξερεις ποσο εχουν ? 100 τον χρονο 8 ευρο δηλαδη τον μηνα ! τραγικο ειναι να μην καταλαβαινεις την κατασταση γυρω σου .. Εχεις γυμναστει στο joe weider; Βρωμαει και ειναι γεματο μη πω και εγω τι.. Ελληνας δε παταει το ποδι του εκει μεσα. Βοθρος. 15 ευρω το μηνα ειναι οντως πολυ λιγα. Και η οικογενεια που δεν εχει να φαει, εννοειται πως δε θα παει εκει. Ουτε με 1 ευρω το μηνα. Συνηθως τετοιες σχολες πυγμαχιας και πολεμικων τεχνων εχουν το λιγοτερο 40 ευρω το μηνα.
MauMaus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 πληροφοριακα θα σου πω πως υπαρχουν δωρεαν συλλογοι πυγμαχιας που μπορει να στειλει καποιος το παιδι του , εγω πχ στον εθνικο μεγαλωσα !
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 15 ειναι λιγα ? τα joe weider που παει σημερα ολος ο κοσμος και σου παρεχουν χιλια δυο πραγματα ξερεις ποσο εχουν ? 100 τον χρονο 8 ευρο δηλαδη τον μηνα ! τραγικο ειναι να μην καταλαβαινεις την κατασταση γυρω σου .. Τα Joe Weider εχουν τοσο μονο γιατι εδω και χρονια ειναι πλυντηριο....
MauMaus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Τα Joe Weider εχουν τοσο μονο γιατι εδω και χρονια ειναι πλυντηριο.... κρυβε λογια .. πολυς κοσμος μια χαρα την κανει την δουλεια του παντως κ ετσι συν οτι ακολουθησαν και αλλοι πολλοι ! καποτε ηθελε 50ρικο το μηνα το πιο ξεφτιλισμενο συνοικιακο γυμναστηριο και νομιζε οτι σου κανε και χαρη απο πανω ..
Star_Light Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Οτι αξιζει για μενα πρεπει να πληρώνεται παντως. Αλλιως θα έχεις άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα