Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εάν το ακίνητο δέν το διεκδικεί κανένας. "εμφανήστε" μία διαθήκη και κάντε αποδοχή κληρονομιάς.. εάν δέν την προσβάλει κάποιος το πέρνετε... άν έχει αυθέρετο μετά αφήστε το έτσι, αν όχι κάντε και μία σύσταση σε συμβολεογράφο για να μήν πληρόνετε το οικόπεδο..

( συνφορουμίτες σόρυ για την ορθογραφία αλλα βιάζομε )...

Για ποιο λογο να γινει ολη αυτη η μανουρα, απο τη στιγμη που νομιματα το οικοπεδο και το ακινητο διεκδικειται βαση χρησικτησιας;

Και εν πασει περιπτωσει, το θεμα μας δεν ειναι εκει, το θεμα ειναι οτι ο απογονος αυτου που εκανε ή θα κανει τη χρησικτησια (νομιμοτατα), δε θελει να εχει αναμειξη με το εν λογω οικοπεδο-ακινητο. Τελειως αντιθετο δηλαδη.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για ποιο λογο να γινει ολη αυτη η μανουρα, απο τη στιγμη που νομιματα το οικοπεδο και το ακινητο διεκδικειται βαση χρησικτησιας;

Και εν πασει περιπτωσει, το θεμα μας δεν ειναι εκει, το θεμα ειναι οτι ο απογονος αυτου που εκανε ή θα κανει τη χρησικτησια (νομιμοτατα), δε θελει να εχει αναμειξη με το εν λογω οικοπεδο-ακινητο. Τελειως αντιθετο δηλαδη.

κάθε άλλο παρά μανούρα δεν είναι, ίσα ίσα είναι γρήγορος και οικονομικότερος τρόπος ΚΑΙ θα το πάρει ακόμα άν έχει αυθέρετο μεσα.. απλά..

η αλήθεια είναι οτι διάβασα επι τροχάδιν το θέμα και δέν κατάλαβα οτι θελει το αντιθετο ο τς... σορυ...

πάντως το ακίνητο είναι ακίνητο χαμένος δέν βγαίνεις, σκέψου το καλύτερα τς 

Δημοσ.

Σα να έχεις μείνει κάποια χρόνια πίσω...

• Like 1
Δημοσ.

αυτά τα κανονίζουν μεταξύ τους πρώτα και μετά τους βάζει μάρτηρες..

τα νταβατζιλίκια που πληρώνεις για την αποδοχή κληρονομιάς? ποιός τα τσιμπά?? εσύ σίγουρος οτι είναι απατεονιά ή παρθυρο που σου το επισιμένει πολεοδομία-δικιγόρος-συμβολεογράφος-πολιτικός μηχ-λογιστής??

μάθε 5 πράγματα και μετά πες με απατεόνα

Απατεωνιά είναι, ρώτα οποιονδήποτε δικηγόρο ή συμβολαιογράφο. Και μάλιστα μεγάλη απάτη κιόλας.

Εσύ πρέπει να μάθεις όχι πέντε πράγματα, εγκυκλοπαίδεια ολόκληρη.

Πάρε και ένα λινκ να'χεις να διαβάζεις....

http://www.cylaw.org/nomoi/enop/non-ind/0_154/division-ddf1a665e7-0646-4d80-b28a-997a7bdbd466.html

Φυλάκιση διά βίου

336. Όποιος πλαστογραφεί διαθήκη, έγγραφο τίτλου γης, δικαστικό πρακτικό, πληρεξούσιο έγγραφο, τραπεζογραμμάτιο, συναλλαγματική, γραμμάτιο εις διαταγή ή άλλο διαπραγματεύσιμο έγγραφο, ασφαλιστήριο, τραπεζιτική επιταγή ή άλλη εξουσιοδότηση πληρωμής χρημάτων από πρόσωπο που διεξάγει εργασία ως τραπεζίτης, περιλαμβανομένης πιστωτικής κάρτας, υπόκειται σε φυλάκιση δεκατεσσάρων χρόνων.

Δημοσ.

τζοσουα, όποιος δέν τα θέλει, ας μου τα δόσει.. άντε φόρουμιτες σας έφεξε είμαι εδώ να σας βοιθήσω..

αυτήν την "απατεονιά" μου την σύστησαν αυτοι που είχα αναφέρει πρίν.. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΘΙΚΟΦΥΛΑΚΙΟ Η "ΑΠΑΤΕΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ. μπράβο στους νομοταγεις παντως έχουν πλάκα ποσταροντας "νόμους"

Δημοσ.

τζοσουα, όποιος δέν τα θέλει, ας μου τα δόσει.. άντε φόρουμιτες σας έφεξε είμαι εδώ να σας βοιθήσω..

αυτήν την "απατεονιά" μου την σύστησαν αυτοι που είχα αναφέρει πρίν.. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΘΙΚΟΦΥΛΑΚΙΟ Η "ΑΠΑΤΕΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ. μπράβο στους νομοταγεις παντως έχουν πλάκα ποσταροντας "νόμους"

Άλλη φορά να μάθεις να μην επιμένεις σε κάτι....

Και γι'αυτό είπα ότι η χώρα πήγε κατά διαόλου και έχει περάσει η κλεψιά και η απατεωνιά στα γονίδια μάλλον.....όταν οι υποτίθεται σπουδαγμένοι και οι μέσα στα πράγματα συμβουλεύουν οι ίδιοι την παρανομία και ο κόσμος απλά ακολουθεί στα τυφλά είτε επειδή έτσι τον συμφέρει καλύτερα, είτε επειδή βαριέται να το ψάξει, τι να πεις παραπάνω....

Και δεν είναι "απατεωνιά" με εισαγωγικά.... Είναι ΑΠΑΤΗ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

Δημοσ.

Δεν είναι απάτη,ή μάλλον είναι με την ευλογία των τοπικών αρχών.

Νομότυπος απάτη δηλαδή,αλλά έτσι δουλεύουν όλα τα "αγροτικά δίκαια":Δυό μάρτυρες,ένας συμβολαιογράφος,ένας τοπογράφος-μηχανικός,η εφορία και φυσικά ο ενδιαφερόμενος.

Να είστε σίγουροι ότι αν υπάρχει έννομο συμφέρον από κάποιον απ´ τους παρεπιδημούντες,θα σπάσει η αλυσίδα κι ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Απλό.

Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβώς απατεωνιά, αλλά...παραθυράκι θα έλεγα.

Συμβαίνει κατά το δοκούν όταν θελει ουσιαστικά να μεταβιβάσει κάποιος σε κάποιον (Συνήθως γονέας στο παιδί) οικόπεδο με κτίσμα αλλά θέλει να γλυτώσει το φόρο γονικής παροχής και τις λειπές λαλακίες.

Μου έχει τύχει ο Ψ που χρώσταγε παπάδες στην εφορία και φυσικά δεν είχε ενημερότητα (και αν εκανε αγοραπωλησία ολα πήγαιναν εφορία) να πάρει λεφτά στο χέρι και να πάρει ο "αγοραστής" το αγροτεμάχιο με χρησικτησία...Οπου πληρώνει ένα μηδαμινό φόρο και τα χαρτιά.

Αυτές ειναι οι μαιμουνιές των φίλτατων δικηγόρων που φουσκώνουν τα μυαλά των πελατών τους...

Δημοσ.

Οκ, έχω ένα παλιό αρχοντικό σπίτι ετοιμόροπο. Επίσης βρίσκεται σε περιοχή που πλέον κατοικούν μόνο αθίγγανοι, τα σπίτια αυτά έχουν αγοράσει με τα "δάνεια" που τους έδιναν. Βάλε 30 χιλιάρικα στην τσέπη για τα έξοδα(εγώ δε θέλω ούτε τσιγάρο), και έλα για να στο μεταβιβάσω.

Δημοσ.

Άλλη φορά να μάθεις να μην επιμένεις σε κάτι....

Και γι'αυτό είπα ότι η χώρα πήγε κατά διαόλου και έχει περάσει η κλεψιά και η απατεωνιά στα γονίδια μάλλον.....όταν οι υποτίθεται σπουδαγμένοι και οι μέσα στα πράγματα συμβουλεύουν οι ίδιοι την παρανομία και ο κόσμος απλά ακολουθεί στα τυφλά είτε επειδή έτσι τον συμφέρει καλύτερα, είτε επειδή βαριέται να το ψάξει, τι να πεις παραπάνω....

Και δεν είναι "απατεωνιά" με εισαγωγικά.... Είναι ΑΠΑΤΗ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

κοιτα φίλε, οικογενιακώς έχουμε δόσει για γραψίματα-τακτοποιησης τα τελευτέα 3 χρόνια πάνω απο 45000 απο τα οποία τα 12000 ήταν δικά μου απο μεροκάματα απο τα 14άμου. όταν το δημόσιο δέν μου δίνει την ικανότιτα για τον χ-ψ λόγο να πάρω κάποια ακίνιτα κληρονομιάς που χορίστικαν με τα λόγια απο παπούδες και τα είχαν κάνει σαλάτα, ε δέν θα τα άφηνα στο έλεος του δημοσίου ή του κάθε κλέφτη.. οσο μάλων όταν εποφελίτε το δημόσιο απο αποδοχές και τα τιάυτα.. άν είναι απατεονιά στην τελική καλά κάναμε που κάτσαμε τα βρήκαμε τα συμφονίσαμε και τα κρατίσαμε.. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ και δέν υπάρχει τεχνικά απάτη προς το δημοσιο.

Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβώς απατεωνιά, αλλά...παραθυράκι θα έλεγα.

Συμβαίνει κατά το δοκούν όταν θελει ουσιαστικά να μεταβιβάσει κάποιος σε κάποιον (Συνήθως γονέας στο παιδί) οικόπεδο με κτίσμα αλλά θέλει να γλυτώσει το φόρο γονικής παροχής και τις λειπές λαλακίες.

Μου έχει τύχει ο Ψ που χρώσταγε παπάδες στην εφορία και φυσικά δεν είχε ενημερότητα (και αν εκανε αγοραπωλησία ολα πήγαιναν εφορία) να πάρει λεφτά στο χέρι και να πάρει ο "αγοραστής" το αγροτεμάχιο με χρησικτησία...Οπου πληρώνει ένα μηδαμινό φόρο και τα χαρτιά.

Αυτές ειναι οι μαιμουνιές των φίλτατων δικηγόρων που φουσκώνουν τα μυαλά των πελατών τους...

Συνήθως συμβαίνει επίσης πχ όταν υπάρχουν 3 ακίνητα και 3 κληρονόμοι πχ 3 παιδιά και τα έχουν συμφωνημένα από πριν ποιο θα πάρει ποιο ακίνητο. Αν δεν υπάρχει διαθήκη, όλα έχουν από 33% συμμετοχή σε κάθε ακίνητο και μετά πρέπει να γίνουν περισσότερα συμβόλαια (άρα θα πληρώσουν και παραπάνω στα συμβολαιογραφικά) για να γραψει το ένα παιδί το ποσοστό του στο άλλο ώστε να πάρουν το καθένα το 100% ενός ακινήτου. Οπότε για να το γλιτώσουν αυτό, παρουσιάζουν μια πλαστή διαθήκη. Είναι παρανομία όμως και καθαρή απάτη και διώκεται ποινικά με 14 χρόνια φυλάκιση.

Καλό είναι να μην συμβουλεύουμε παρανομίες και να μην τις μετονομάζουμε σε "παραθυράκια", γιατί μπορεί κάποιος να την πατήσει. Ιδίως τώρα που τα ψάχνουν περισσότερο.

κοιτα φίλε, οικογενιακώς έχουμε δόσει για γραψίματα-τακτοποιησης τα τελευτέα 3 χρόνια πάνω απο 45000 απο τα οποία τα 12000 ήταν δικά μου απο μεροκάματα απο τα 14άμου. όταν το δημόσιο δέν μου δίνει την ικανότιτα για τον χ-ψ λόγο να πάρω κάποια ακίνιτα κληρονομιάς που χορίστικαν με τα λόγια απο παπούδες και τα είχαν κάνει σαλάτα, ε δέν θα τα άφηνα στο έλεος του δημοσίου ή του κάθε κλέφτη.. οσο μάλων όταν εποφελίτε το δημόσιο απο αποδοχές και τα τιάυτα.. άν είναι απατεονιά στην τελική καλά κάναμε που κάτσαμε τα βρήκαμε τα συμφονίσαμε και τα κρατίσαμε.. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ και δέν υπάρχει τεχνικά απάτη προς το δημοσιο.

Απάτη υπάρχει, δες τι έχω γράψει παραπάνω. Χάνει το δημόσιο χρήμα που κανονικά θα έπρεπε να το πληρωθεί.

Στα λόγια, κι εγώ σου τάζω εκατομμύρια....

Δημοσ.

Καλό είναι να μην συμβουλεύουμε παρανομίες και να μην τις μετονομάζουμε σε "παραθυράκια", γιατί μπορεί κάποιος να την πατήσει. Ιδίως τώρα που τα ψάχνουν περισσότερο.

η αλήθεια είναι οτι σε αυτό συμφονώ και να τονήσω για να μήν παρω κανένα στο λεμό μου σε μερικές περιπτόσεις είναι τελευτέα λύση

οσο για το ψάξιμο μήν πέρνεις και όρκο, είναι ένα "συμάζεμα του χαμού στις υπιρεσίες" και βγένουν πολά λάθη εσκεμένα και μή.

Δημοσ.

κάθε άλλο παρά μανούρα δεν είναι, ίσα ίσα είναι γρήγορος και οικονομικότερος τρόπος ΚΑΙ θα το πάρει ακόμα άν έχει αυθέρετο μεσα.. απλά..

η αλήθεια είναι οτι διάβασα επι τροχάδιν το θέμα και δέν κατάλαβα οτι θελει το αντιθετο ο τς... σορυ...

Γρηγορος και οικονομικοτερος τροπος η ψευτικη διαθηκη απο μια δηλωση χρησικτησιας; Καπου εχεις μπερδευτει. Ισως επειδη σε δικη σου περιπτωση να μη γινεται αλλιως εκτος της ψευτικης διαθηκης, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι το γρηγοροτερο και οικονομικοτερο.

Δημοσ.

Γρηγορος και οικονομικοτερος τροπος η ψευτικη διαθηκη απο μια δηλωση χρησικτησιας; Καπου εχεις μπερδευτει. Ισως επειδη σε δικη σου περιπτωση να μη γινεται αλλιως εκτος της ψευτικης διαθηκης, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι το γρηγοροτερο και οικονομικοτερο.

φιλε είσαι σίγουρος οτι είναι τόσο απλή και γρηγορη η χρησικτησια? ελλάδα ζουμε..

Δημοσ.

φιλε είσαι σίγουρος οτι είναι τόσο απλή και γρηγορη η χρησικτησια? ελλάδα ζουμε..

Τι εννοεις ελλαδα ζουμε; Ελλαδα ζουμε και για τις δυο περιπτωσεις. Δε βλεπω τον τροπο να σε κομπλαρει η "ελλαδα" στη μια περιτωση, ενω η ιδια "ελλαδα" να σε αφησει να περασεις ευκολα με μια ψευτικη διαθηκη.

Ολες οι περιπτωσεις χρησικτησιας δεν ειναι ιδιες. Σε αυτη που εχουμε κανει ως οικογενεια, ηταν πανευκολη και ηταν ακριβως ιδια με του TS. Τωρα αν υπαρχουν περιπτωσεις πχ για χρησικτησια δημοσιας γης, καταπατησης κλπ. λογικο ειναι να εχει μανουρα και χαμενο χρονο. Αλλα ακομη και σε αυτες τις περιπτωσεις, ειναι πιο ευκολη η χρησικτησια απο μια μια ψευτικη διαθηκη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...