Elysian Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας χρηστες του insomnia θα παρακαλουσα να μου πειτε αμα γνωρειζετε στην αθημα καποιον καλο και οικονομικο και εμπιστο οδοντιατρο γιατι μαλλο θα χρειαστει να βγαλω φρονιμητες.. Και ποσο κοστιζει βασικα πανω κατω? Για να εχω μια εικονα γιατι ειναι δυσκολοι καιροι ευχαριστω εκ των προτερων
Elysian Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 μα κανεις δεν εχει βγαλει φρονιμητες?:/
Salonikios933 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εγώ με 50 ευρώ τον έβγαλα σε 5 λεπτά.
Elysian Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα βλεπω οτι εισαι απο σαλονικα παντου ειναι ιδιες οι τιμες ?πιστευω αθηνα μπορει να βρεις και ποιο φθηνα η οχι? ρε παιδια κανεις αθηναιος δεν εχει βγαλει φρονιμητες ελεος:/
Salonikios933 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Φίλε ο φρόνιμητης σου σε τι κατάσταση είναι ; δεν νομίζω αν πας σε οδοντίατρο να σου πάρει πάνω απο 50. Αν πας σε γναθοχειρουργο υπολογισε απο 150 έως 300. Εγώ γι αυτό πηγα σε οδοντίατρο.
Elysian Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Σε ευχαριστω ξανα ελπιζα μπας και βρω κατι σε 30 ευρω αλλα... Τελος παντω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα