Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα με το keyboard μου στο Laptop (Hp pavilion dv7-4140us) και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Ξαφνικά το space, backspace και enter, έχουν νεκρώσει και δεν ανταποκρίνονται! Μου συμβαίνει πρώτη φόρα και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει! :fear:

Δημοσ.

το ίδιο αντιμετώπισα κ εγώ πριν λίγες μέρες, τελικά τη βρήκα τη λύση στο site της hp έχει επίσης ένα μεγάλο κατάλογο από hp probook & elitebook που εμφανίζουν " erratic behaviour " στο πληκτρολόγιο για pavillion δεν είδα δες εδώ Link.png Site: [/link]

στη δικιά μου περίπτωση έφταιγαν οι drivers του power assistant αλλά απ' ότι κατάλαβα, επειδή το έψαξα αρκετά μέχρι να βρω τη λύση για να φτάσουν στο σημείο να επιδιορθώσουν το πρόβλημα πρέπει να φάνε τρελό κράξιμο από αμερική όπου τους κράζουν χωρίς έλεος!!! δες και θα καταλάβεις [link=http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Hardware/Probook-4530s-keyboard-problems/td-p/1348453]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>Θα περάσω ξανά τους drivers, μιας και δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να φταίει. Σε ευχαριστώ.</p>

Επεξ/σία από Thanosar13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...