orion1986 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα σας.σημερα ενας φιλος μου εδωσε το κουτι του λογω οτι δεν χρησιμοποιειται . ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που εχω και γενικα με βολευει παρα πολυ.το μοναδικο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει ανεμιστηρες . στο κουτι που εχω εγω υπαρχουν 2 12αρηδες . μπορω να τους ξεβιδωσω και να μεταφερω στο μεγαλυτερο κουτι η' να το αποφυγω?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 αν το κουτι που πηρες δεχεται 12αρηδες ανεμιστηρες φυσικα.Βαλε εναν για εισοδο αερα και εναν για εξοδο.
orion1986 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ξεβιδωνουν ευκολα οι ανεμιστηρες? απλα δεν εχω ξαναπροσπαθησει κατι τετοιο και φοβαμαι μην κανω καμμια βλακεια
WalkerSW Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πανευκολα, 4 βιδες ειναι ο καθε ανεμηστήρας.
Evoliasmenos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 απλα να θυμασαι πως ειναι τοποθετημενοι στο παλιο κουτι...γιατι αλλιως μπορει να κανεις το αναποδο στο θεμα ροη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα