Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ατομική=δείγμα δωρεάν...

σαν τα αντίστοιχα μεγέθη στα παγωτά...

• Like 2
  • Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντα είχα αυτή την απορία έχουν πολλά έξοδα? φόρους?

Νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των fastfood πουλάνε πολύ πιο ακριβό φαγητό σε σχέση με την ποιότητα του..

κοίτα βλέποντας και το logo σου θα ήθελα να θίξω τις τιμές των kfc τα οποία μου αρέσουν ιδιαίτερα

πολύ ακριβά για τη ποιότητά τους 

ατομική=δείγμα δωρεάν...

σαν τα αντίστοιχα μεγέθη στα παγωτά...

καλούλα είναι μωρέ, μην το παραχέζουμε :P 

Δημοσ.

Σιγουρα αλλα αν προσεχεις γενικα και εχεις και σχετικα καλο μεταβολισμο , καμια ατασθλια συγχωρειται μην σου πω ειναι απαραιτητη. Δεν μπορω τα ανορεξικα με τπτ..καλυτερα 2,3 κιλα πιο πανω παρα κινουμενος σκελετος..

Δημοσ.

Ναι αλλα με 500 ευρω μισθο εχει ο αλλος να σκαει 5 ευρω το βραδυ? απο τα λιγα μαθηματικα που ποτε δεν εμαθα μαλλον ασυμφορο

Γιατί να τρώει από έξω κάθε βράδυ?

• Like 4
Δημοσ.

Γιατι μπορει να μην προλαβαινει να μαγειρεψει αν δουλευει 10ωρο πχ και ζει μονος του..αναγκαστικα ετσι αναγκαζεται να μην φαει απο εξω και να αρκεστει σε κατι προχειρο..πχ ψωμι και τυρι..ετσι ομως κοβεται και η δουλεια του φαστφουντ στην Σαλονικη ειχαμε ηδη κλεισιματα μεγαλων καταστηματων..

Δημοσ.

Aγαπημενα γνωστα τρολ, ξερετε εσεις ποιοι ειστε, μην με τρολαρετε.. γιατι οσο μεγαλωνω μικραινουν οι αντοχες μου ως προς τα νευρα και οταν τα παιρνω και η γατουλα βγαζει νυχακια.. αντε... 

Δημοσ.

Το εισόδημα του Έλληνα καταναλωτή. Βέβαια, έτσι θεωρούνται τα πάντα ακριβά αυτή την εποχή.

Εσύ με τι τα συγκρίνεις και λες ότι είναι φθηνά; Με το εισόδημα του Άγγλου; του Ιταλού; Με τις τιμές στις χώρες εκείνες αναλογικά με το εισόδημά τους; Εδώ μιλάμε για 586,08 και 27,6 ανεργία. Κομπλέ.

Τα προιοντα τα οποια αγοραζεις ομως δεν παραγονται βαση το εισοδημα του Ελληνα καταναλωτη. Αν κατι δεν το αντεχεις οικονομικα τοτε δεν το αγοραζεις γιατι αν το παμε ετσι ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι φθηνο για το εισοδημα του Ελληνα καταναλωτη. Τιποτα ομως. Ακομα και το μακαρονι Πουριτανός που κοστιζει .20 cent το κιλο παλι ακριβο ειναι. 

Εχουμε πολυ μεγαλυτερο προβλημα ακριβειας σε σουπερ μαρκετ και λαικες παρα σε τιμες φαγαδικων. Το φαγαδικο το αποφευγω κιολας αμα λαχει, κανεις δεν με αναγκαζει να παω απο εκει. Απο σουπερ μαρκετ ομως μια φορα την εβδομαδα θα περασω σιγουρα. Το να κλαιω για τις τιμες των φαγαδικων, που στο κατω κατω ιδιωτες ειναι σε ελευθερη αγορα και ο καθενας οσο θελει χρεωνει, δεν σημαινει οτι το κοστος του φαγητου στην Ελλαδα ειναι και ακριβο. Προσοχη, μιλαμε για Ελλαδα και οχι για Αθηνα γιατι καποιοι κανετε το λαθος να μην υπολογιζετε οπουδηποτε αλλου περα απο την Αθηνα. 

• Like 4
Δημοσ.

Τα προιοντα τα οποια αγοραζεις ομως δεν παραγονται βαση το εισοδημα του Ελληνα καταναλωτη. Αν κατι δεν το αντεχεις οικονομικα τοτε δεν το αγοραζεις γιατι αν το παμε ετσι ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι φθηνο για το εισοδημα του Ελληνα καταναλωτη. Τιποτα ομως. Ακομα και το μακαρονι Πουριτανός που κοστιζει .20 cent το κιλο παλι ακριβο ειναι. 

Εχουμε πολυ μεγαλυτερο προβλημα ακριβειας σε σουπερ μαρκετ και λαικες παρα σε τιμες φαγαδικων. Το φαγαδικο το αποφευγω κιολας αμα λαχει, κανεις δεν με αναγκαζει να παω απο εκει. Απο σουπερ μαρκετ ομως μια φορα την εβδομαδα θα περασω σιγουρα. Το να κλαιω για τις τιμες των φαγαδικων, που στο κατω κατω ιδιωτες ειναι σε ελευθερη αγορα και ο καθενας οσο θελει χρεωνει, δεν σημαινει οτι το κοστος του φαγητου στην Ελλαδα ειναι και ακριβο. Προσοχη, μιλαμε για Ελλαδα και οχι για Αθηνα γιατι καποιοι κανετε το λαθος να μην υπολογιζετε οπουδηποτε αλλου περα απο την Αθηνα. 

φυσικα και το εισοδημα παιζει ρολο,

και γιατι ο μισθος του υπαλληλου που δουλευει μικρυνε,αρα εχει μικροτερο κοστος η επιχειρηση

και γιατι αν οι πελατες σου δεν εχουν λεφτα,τοτε θε θα πατησουνε ποτε αρα θα κλεισεις.

γιατι ξαφνικα νομιζεις εχει γεμισει ο τοπος απο προσφορες σε πιτσαριες?

η πιτσα χατ που ηταν αμφιθεας+παραλιακη γιατι εκλεισε?γιατι πουλαγε πιτσες με 18 ευρω.

εχουμε καταντησει στην ελλαδα οι μισες επιχειρησεις να ειναι καφε και φαι,προφανως γι αυτο κλεισαν οι μισες.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι μπορει να μην προλαβαινει να μαγειρεψει αν δουλευει 10ωρο πχ και ζει μονος του..αναγκαστικα ετσι αναγκαζεται να μην φαει απο εξω και να αρκεστει σε κατι προχειρο..πχ ψωμι και τυρι..ετσι ομως κοβεται και η δουλεια του φαστφουντ στην Σαλονικη ειχαμε ηδη κλεισιματα μεγαλων καταστημα

δουλευω 12ωρες σχεδον καθε μερα. το μεσημερι τρωω σε εστιατοριο προσεχοντας να ειναι κατι υγειηνο κι οχι μακαροναδες και πιτσες και για το βραδυ εχω εχω παντα κρεας η ψαρι και λαχανικα στην καταψυξη τα οποια θελουν 10-15 λεπτα για να γινουν. η καραμελα δουλευω 10 ωρες αρα τρωω πιτογυρα ειναι ακυρη.

Δημοσ.

Φυσικά και η Ελλάδα ειναι ακριβή στο φαγητό σε τιμές διπλάσιες στην καλύτερη από εδώ που είμαι , εκτός από το νερό.

Στην Ιταλία που ήμουν τον Σεπτέμβριο πλήρωσα σε τουριστική περιοχή 10 για μια πίτσα που ήταν διπλάσια από την κλασική ελληνική και δεν μιλάμε για ποιότητα...... Απλός απίστευτη

Καλά από τιμές σε σουπερμάρκετ και ποιότητα απλός στην Ελλάδα ειναι απογοητευτικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...