alexc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα. Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Όταν κλείνω το pc μετά από αρκετές ώρες χρήσης η οθόνη σβήνει όλα καλά αλλά ο υπολογιστής παραμένει ανοιχτός σαν σε κατάσταση standby. Δεν ανταποκρίνεται στο πληκτρολόγιο και μετά από λίγη ώρα κλείνει κανονικά. Το θέμα είναι οτι χθες δεν έκλεινε μετά από κανα 10λεπτο κιόλας και αναγκάστικα να το κλείσω από το button και σήμερα κατά την εκκίνηση με έκανε repair τον σκληρό. Αυτό το αντιμετωπίζω μετά την εγκατάσταση των win8. Που μπορεί να οφείλεται?
WalkerSW Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Σε πολλούς υπάρχει αυτη η καθυστέρηση στο κλείσιμο με τα 8αρια... Including me... Κάτι παίζει μάλλον σε κάποια σύστηματα με το dump των περιεχομένων της μνήμης στο σκληρό για το fast boot.
alexc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Αχα δεν συμβαίνει μόνο σε μένα δηλαδή... Οκ ευχαριστώ
MauMaus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 δεν έκλεινε μετά από κανα 10λεπτο καλα μην φανταστεις οτι ειναι φυσικολογικο αυτο ! κανε του ενα σκαναρισμα η ξαναπερνα του τα 8ρια να δεις μηπως φτιαξει ..
tenyson123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 και εμενα συναιβει αυτο αλλα μονο την 1η φορά που εκλεισα τον υπολογιστή.Δεν μου έχει ξανασυμβεί απο τοτε.
alexc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 scan όλα κομπλε δεν έχω καθόλου θέμα είναι και σχετικά καινούργιος, format έχω κάνει αρκετά σε προηγούμενο σκληρό πάλι το ίδιο... Μήπως υπάρχει μικρή περίπτωση για τροφοδοτικό?? Το περίεργο είναι οτι όταν πήρα τον τωρινό σκληρό είχε μέσα 7αρια και όλα ήταν φυσιολογικά... :\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα