Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,σημερα παρελαβα την εν λογο καμερα http://www.foscam.com/prd_view.aspx?id=218 με σκοπο να συνδεσω το router  μου κ να μπορω να εχω ελεγχο και καταγραφη για την προστασια του προαυλιου χωρου μου απο τον υπολογιστη μου.

Προβλημα:To wi-fi δν ειναι τοσο δυνατο να φτασει κατω (μενω στον 2ο) σκεφτικα να κανω επεκταση της κεραιας της καμερας αλλα δεν βρισκω καλωδιο με τις συγκεκριμενες ακρες για να κανω την προεκταση.

Καποια ιδεα για προεκταση?Γενικα καποια ιδεα?

Ευχαριστώ

post-258688-0-43751500-1382732907_thumb.jpg

post-258688-0-41047200-1382732909_thumb.jpg

Δημοσ.

Για rp-sma μου φαίνεται αν και δεν είμαι σίγουρος επειδή οι photos είναι θολές.

Αν είναι τέτοιο τότε βρίσκεις εύκολα καλώδιο.

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει ανταπτοράκια από ebay... Λογικά βρίσκεις και εδώ γιατί οι foscam έχουν "ανάποδο" βύσμα σε σχέση με όλες τις κεραίες που κυκλοφορούν...

Δημοσ.

Οι εικόνες είναι θολές, αλλά μάλλον για κανονικό SMA βύσμα μου μοιάζει.

Δες εδώ ποια η διαφορά μεταξύ κανονικών SMA και ανάποδων (Reverse Polarity) RP-SMA.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ειναι αναπωδα κ αυτο με εχει δυσκολεψει!
Ειναι SMA plug - SMA jack
η καμερα εχει pin μεταλικο - η καμερα δν εχει

Επεξ/σία από zax21
Δημοσ.

H κεραία ήθελες να γράψεις έχει μεταλλικό pin.

Άρα θέλεις μια προέκταση που στη μεριά που θα συνδεθεί στην κάμερα θα είναι αρσενικό SMA (δηλαδή με pin, ίδιο με της τωρινής κεραίας) και στην άλλη ανάλογα τι χρησιμοποιεί η κεραία που θα βάλεις.

Συνήθως χρησιμοποιούν RP-SMA και λογικά η άλλη άκρη της προέκτασης θα πρέπει να έχει θηλυκό RP-SMA (δηλαδή με pin).

Αν χρησιμοποιήσεις την ίδια κεραία, θέλεις θηλυκό SMA (δηλαδή χωρίς pin, ίδιο με της κάμερας).

• Like 1
Δημοσ.

H κεραία ήθελες να γράψεις έχει μεταλλικό pin.

Άρα θέλεις μια προέκταση που στη μεριά που θα συνδεθεί στην κάμερα θα είναι αρσενικό SMA (δηλαδή με pin, ίδιο με της τωρινής κεραίας) και στην άλλη ανάλογα τι χρησιμοποιεί η κεραία που θα βάλεις.

Συνήθως χρησιμοποιούν RP-SMA και λογικά η άλλη άκρη της προέκτασης θα πρέπει να έχει θηλυκό RP-SMA (δηλαδή με pin).

Αν χρησιμοποιήσεις την ίδια κεραία, θέλεις θηλυκό SMA (δηλαδή χωρίς pin, ίδιο με της κάμερας).

Αυτο δλδ http://www.ebay.com/itm/6in-SMA-right-angle-male-plug-to-SMA-female-with-nut-pigtail-RG316-cable-/160774962841

Κ δν βρησκω τοσο μεγαλο καλωδιο γι'αυτα τα βησματα,να παρω ανταπτωρες?

Δημοσ.

Πόσο μακρυά θέλεις να πας;

Ο ίδιος πωλητής έχει αυτό που θέλεις στα 5 μέτρα.

Ναι μ κανει ευχαριστω πολυ , Ελλαδα δν βρησκω προς το παρον

Δημοσ.

επισης θα μπορουσες απο την μια να παρεις ενα καλωδιο που να ειναι στο βυσμα πουθες και απο την αλλη να ειναι σε ntype και στην ακρη να βαλες μια μεγαλυτερη κεραια.μεγαλυτερη κεραια βρισκεις και σε sma βεβαια

β.αποφευγουμε οσο γινεται αντα;πτορες διοτι θα χανεις οσο περισσοτερα μετρα πας και οσο περισσοτερους ανταπτορες βαζεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...