Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο συστημα της υπογραφης κανω εγκατασταση των windows 7 (ειχα βαλει κανονικα τα 7 πριν σε εναν αλλο σκληρο hdd, τωρα τα κανω εγκατασταση στον ssd 830) αλλα κολλαει στο ''επεκταση αρχειων των Windows'' στο 83%. Βασικα δεν εχω προσπαθησει να τα περασω παλι, τοση ωρα το εχω αφησει και ειναι εκει στο 83%.

Γνωριζουμε κατι?

Εdit: Καπου διαβασα οτι ενας που ειχε το ιδιο προβλημα σε xp ομως ειπε οτι:

''Λοιπον το προβλημα ειναι στην μητρικη που για ενα περιεργο λογο αν κ εχω 800αρες συχνοτητας ram μου τις διαβαζει για 677αρες...''

Εγω τις εχω με xmp enable - profile 1 και τις αναγνωριζει ως 1866 με 1.5v και τους σωστους χρονισμους που λενε οτι πρεπει να εχουν.

Στον αλλο σκληρο που ειχα βαλει τα windows σε αυτο το συστημα που λεω πιο πανω, ειχα αλλες μνημες που ετρεχαν στα 1600 αυτοματα και δεν ειχα πειραξει τιποτα. O σκληρος εκεινος ηταν το sata 1 το οποιο και εβαλα τωρα στον 830 και ο hdd εχει αφαιρεθει απο το συστημα. 

Να δοκιμασω μηπως να απενεργοποιησω το xmp (να τις δει αυτοματα στα 1600), να κανω εγκατασταση windows και μετα να παω να ενεργοποιησω το xmp profile?

Εdit2: Τωρα μου εβγαλε αυτο. Error: 0x80070017

Edit3: Εβαλα τις μνημες με disable το xmp και τις ειδε ως 1600. Εβγαλα τους αλλους 2 σκληρους απο πανω (vertex 2 και εναν hdd 250gb που τους ειχα πριν πανω στο συστημα οταν εκανα εγκατασταση των windows στον 830 και κολλησε) και τωρα δεν μου κανει boot. Μου βγαζει ''reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key''. Παω και βαζω πρωτη boot device το dvd και μετα τον σκληρο αλλα τιποτα. Βαζω το σκληρο πρωτα παλι τιποτα. Συνδεω τον σκληρο σε αλλο sata, παλι τιποτα. Κανω load to defaults και παλι τιποτα. Εκανα cmos....παλι τιποτα. :blink: Βαζω αλλον σκληρο (πχ τον vertex) και παλι τιποτα.

Εdit4: Του βαζω πανω τον hdd που ειχε τα windows πριν και ξεκιναει κανονικα και μπαινει στα windows που ειχε ηδη εγκατεστημενα.... :) Γελαει ο κοσμος...!

Tι να κανω? Εν το μεταξυ, εκει στο boot devices μου εχει εναν 830 και εναν uefi 830....

Το ακομα πιο αστειο? Το dvd player τωρα δεν μπορει να διαβασει το δισκακι των windows και λεει οτι ειναι αδειο. Αυτο μεσα στα windows με τον παλιο hdd. Toυ βαζω και αλλο δισκακι με windows και απλα κολλαει με τις ωρες.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry, το εχω βαλει σε λαθος μερος. Επρεπε να ανοιξω το θεμα στο Λειτουργικα συστηματα/windows. Αν ειναι ευκολο, ας μεταφερθει, μηπως και βρεθει πιο γρηγορα λυση.

Edit: Αλλαξα το dvd player και εβαλα αυτο απο τον αλλο μου υπολογιστη και αμεσως διαβασε το δισκακι και κανει εγκατασταση.... :whistle:

Να τα εφτισε το αλλο (ειναι και καινουριο)? Ενα αυθεντικο cd μουσικης που του εβαλα το διαβασε..

Με εκεινο εκανα πριν την εγκατασταση και κολλησα και με εκεινο ειχα ξανακανει εγκατασταση τα windows απο το ιδιο δισκακι στον αλλο σκληρο...Διαβαζε κανονικα και ενα αλλο δισκακι windows.

Επεξ/σία από stratigos24

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...