Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.

Κάτι που το έχω απορία. 

Εφ'όσον δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο (ούτε ζητάει η αγγελία), όλες οι διανομές θα γίνονται με τα πόδια στην περιοχή που αναγράφεται στην Αγγελία.

Για πόσο καιρό θα τους είμαι χρήσιμος? Πόσο θα τους πάρει για να καλυφθεί μια περιοχή με τα φυλλάδια τους? (μιλάω για ιδιώτη, όχι για εταιρία διανομής που μετά απλά θα σου δώσει φυλλάδια άλλου ιδιώτη)

Ο ανιψιός μου πήρε 70 ευρώ για διανομή διαφημιστικών φροντιστηρίου.

Ο μόνος ήταν, σε 3 μέρες τελείωσε με την περιοχή που ήθελαν.

Δημοσ.

1)αν δίνουν 3-4 ευρώ την ώρα είναι πολύ καλά, εμένα προ κρίσης μου εδιναν 3 την ωρα.

2)εγώ όταν τα μοίραζα (φυλλάδια για σουβλατζίδκο)  μου είχαν πει να τα βάζω ανάμεσα στη πόρτα και το κάσομα και μάλιστα ο υπέυθυνος είχε τσεκάρει κανα 2 οικοδομες να δει αν τα εβαζα σωστα..

3) όντως θα ακούσεις και μπινελίκη από ενοίκους όταν θα χτυπας να σου ανοίξουν την εξόπορτα της οικοδομής.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια ερώτηση να κάνω κι εγώ.

Τα 800 φυλλάδια περίπου πόσο εύκολα μοιράζονται; Πόση ώρα μπορεί να σου πάρει κάτι τέτοιο; Και για τόσα φυλλάδια ποια θα μπορούσε να είναι μια αμοιβή με τα σημερινά δεδομένα;

Δημοσ.

Τα 800 φυλλάδια περίπου πόσο εύκολα μοιράζονται; Πόση ώρα μπορεί να σου πάρει κάτι τέτοιο; Και για τόσα φυλλάδια ποια θα μπορούσε να είναι μια αμοιβή με τα σημερινά δεδομένα;

Άναλογα τη περιοχή που θα τα μοιράσεις και το πόσο καλά ξέρεις τη περιοχή. Άλλο είναι να μοιράσεις σε μια περιοχή με διάσπαρτες μονοκατοικίες και άλλο πυκνοκατοικημένη περιοχή με πολυκατοικίες. Υπολόγισε κατα μέσο όρο κανα 3-4 ώρες. Εγώ όταν δούλευα το 2012 μας έδινε 1.5 cent το φυλλάδιο. Δηλαδή 12 ευρώ για 800 φυλλάδια.

Δημοσ.

τα φυλλαδια για κανα χαρτζηλικι ισως ειναι καλη φαση.προσεχτε οπως ειπαν παραπανω τον εργοδοτη,κ κυριως τον τυπο διανομης,φαναρι πορτες σταθερος σε ενα σημειο κλπ.το τελευταιο νομιζω ειναι το πιο καλο,αφου ολο κ καποιος θα περναει.

κατα τα αλλαεχει ολα τα θετικα κ τα αρνητικα της εξωτερικης δουλειας.

Δημοσ.

Άναλογα τη περιοχή που θα τα μοιράσεις και το πόσο καλά ξέρεις τη περιοχή. Άλλο είναι να μοιράσεις σε μια περιοχή με διάσπαρτες μονοκατοικίες και άλλο πυκνοκατοικημένη περιοχή με πολυκατοικίες. Υπολόγισε κατα μέσο όρο κανα 3-4 ώρες. Εγώ όταν δούλευα το 2012 μας έδινε 1.5 cent το φυλλάδιο. Δηλαδή 12 ευρώ για 800 φυλλάδια.

Με το φυλλάδιο πληρώνουν και όχι με την ώρα?

Δημοσ.

. Εγώ όταν δούλευα το 2012 μας έδινε 1.5 cent το φυλλάδιο. Δηλαδή 12 ευρώ για 800 φυλλάδια.

Λιγα.Και μετα ''κλαιγονται'' και ρωτανε και ξαναρωτανε ' τα δωσατε η τα πεταξατε  ' , ' τα πηγατε πορτα πορτα η τα πεταξατε στην εισοδο ? '

Δημοσ.

Λιγα.Και μετα ''κλαιγονται'' και ρωτανε και ξαναρωτανε ' τα δωσατε η τα πεταξατε  ' , ' τα πηγατε πορτα πορτα η τα πεταξατε στην εισοδο ? '

Κάνουν και έλεγχο ότι μοιράστηκαν έχω ακούσει

Δημοσ.

Εξαταται και πως τα μοιραζεις.Αλλο να ανεβεις πορτα πορτα σε πενταωροφη πολυκατοικια με χαλασμενο ασανσερ,να πιανεις κουβεντα με τον μυστηριο διαχειριστη που δεν θελει ''σκουπιδια'' αν και δεν εχει αναρτησμενη στην πολυκατοικια καποια απαγορευση , αλλο να διπλοπερνας γιατι μερικες πολυκατοικιες θα τις βρεις κλειστες και αλλο να ριξεις καμμια 10αρια κατω απο την εισοδο.Βασικα αναλογα πως πληρωνει ο εργοδοταρας .Αν πληρωνει ξευτιλα πετα τα στην θαλλασα και τραβα μερικες ωρες για καφε.Ιδιως αν δεν σκοπευεις να ξαναδουλεψεις για αυτον η δεν ανηκεις σε καποιο ''συνεργειο''.Ενταξει ειναι υπερβολη η θαλλασσα.Σουταρε τα 20 20 στις πολυκατοικιες.

Δημοσ.

Με το φυλλάδιο πληρώνουν και όχι με την ώρα?

O συγκεκριμένος ναι. Οι περισσότεροι απο ότι ξέρω με την ώρα πληρώνουν. Αν πληρώνεσαι με το φυλλάδιο είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι γιατί αμα είσαι γρήγορος μπορεις να βγάλεις περισσότερα αλλά άμα κάποιος ξεκινάει τώρα και δεν ξέρει τις περιοχές που μοιράζει καλά, στο τέλος θα βγάζει λιγότερα απο αυτόν που πληρώνεται με την ώρα.

Είναι λίγα δυστυχώς. Τώρα νομίζω αναγκάζεται να τους έχει ασφαλισμένους και είναι ακόμα λιγότερα τα λεφτά. Το 1.5 cent το φυλλάδιο είναι για γραμματοκιβώτιο. Άμα τα άφηνες πόρτα πόρτα ήταν 2 cent το φυλλάδιο.

Ισχύει ότι κάνουν ελέγχους. Όχι συνέχεια βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Και να μην κανουν κανουν οτι κανουν.Μια φορα , αφου ενας κολλητος ειχε ξαπατωθει να μοραζει για το μαγαζι που δουλευε πεταχτηκε ενας ντιφεισ** απο το μαγαζι  (συναδελφος )' εμενα αφεντικο δεν μου εφεραν φυλλαδιο στο σπιτι'. :-D

Δημοσ.

Και να μην κανουν κανουν οτι κανουν.Μια φορα , αφου ενας κολλητος ειχε ξαπατωθει να μοραζει για το μαγαζι που δουλευε πεταχτηκε ενας ντιφεισ** απο το μαγαζι  (συναδελφος )' εμενα αφεντικο δεν μου εφεραν φυλλαδιο στο σπιτι'. :-D

Γίνεσαι "κακός" χωρίς λόγο νομίζω, έχεις όρεξη για διαφωνίες και "τσακωμούς" μάλλον :P

Δημοσ.

Γίνεσαι "κακό" χωρίς λόγο νομίζω, έχεις όρεξη για διαφωνίες και "τσακωμούς" μάλλον :P

Μπα , σημερα εχει μπανακι και καφε. :P Και μουντιαλ φυσικα , τα ευκολως

• Like 1
Δημοσ.

Ανοίγω μια φορά την πόρτα της πολυκατοικίας να μπω μέσα (Αύγουστος, το 90 των ενοίκων έλειπαν), και τσουπ στα μουλωχτά μπαίνει και μια κοπελιά με φυλλάδια. Γυρίζω απότομα και κλειδώνω την πόρτα. Με κοιτάει, και τις λέω "Τώρα που θα πας"...

• Like 2
Δημοσ.

Ανοίγω μια φορά την πόρτα της πολυκατοικίας να μπω μέσα (Αύγουστος, το 90 των ενοίκων έλειπαν), και τσουπ στα μουλωχτά μπαίνει και μια κοπελιά με φυλλάδια. Γυρίζω απότομα και κλειδώνω την πόρτα. Με κοιτάει, και τις λέω "Τώρα που θα πας"...

Και μετά? :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...