Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο λαπτοπ μου έχω δύο κάρτες γραφικών την hd4000 και την amd hd8750 αλλα το λαπτοπ λειτουργει μονο με την hd4000 κατεβασα το cpu-z και δεν μου δειχνει καθολου την hd8750...στο device manager παντως μου τις δειχνει και τις δυο...μηπως εχω κανει κατι λαθος η ετσι ειναι η λειτουργεια τους? δηλαδη να χρησιμοποιει την hd4000 και οταν χρειαστει χρησιμοποιει και την hd8750?

Δημοσ.

δεν εχεις καποιο θεμα.

προσφατα σε ενα dell 15R με HD4000 και 8730m παρατηρησα το ιδιο ακριβως.
Μεσα απ τον catalyst θα οριζεις ποιες εφαρμογες θες να τρεχουν με την amd καρτα και εισαι οκ.

Δημοσ.

α καταλαβα....δηλαδη μονο αμα βαζω high performance σε οτι θελω να το τρεχω με την amd 8750 θα μπορω να την χρησιμοποιησω? δεν μπορω να κανω κατι ωστε να μην χρησιμοποιω την hd4000?

Δημοσ.

Εγω δεν βλέπω να έχεις πρόβλημα πάντως...

Βάλτα ολα σε high performance και έκλεισες...

Sent from my MT11i using Insomnia

Δημοσ.

μονο αν κλεινει απ το bios.

αλλα 99% δεν κλεινει,ειναι η primary καρτα γραφικων του συστηματος.

Απ την ωρα που θα πατησεις το Power button Μεχρι να μπεις στα windows βλεπεις απο την ΗD4000.

Δημοσ.

Ότι σου είπαν τα παιδιά! Βάλε ότι θες να τρέχει γρήγορα στο high performance και όλα τα άλλα άστα όπως είναι. Θα κάνεις και οικονομία στην μπαταρία έτσι.

Δημοσ.

και ενα τελευταιο προβλημα που εχω.....εχω εγκαταστησει ολα τα drivers απο το σαιτ αλλα παραμενει ενα να μου δειχνει αυτο

1415720_10201681015659367_1457035005_n.j

τι μπορω να κανω για να μαθω ποιο driver μου λειπει?

Δημοσ.

και να θες να βαλεις λαθος driver πολυ απλα δεν μπαινει.

Θα σου πει οτι δεν βρισκει συμβατο υλικο η καπως ετσι.

Δημοσ.

τον catalyst παντως τον εχω εγκαταστησει....και μπορω να τροποποιησω οποια εφαρμογη θελω και να της βαλω high performance αυτο αρκει για να ενεργοποιηθει η amd καρτα γραφικων για το συγκεκριμενο προγραμμα?

Δημοσ.

Ναι,εφοσον ανοιγει ο catalyst και αλλαζεις σε high performance εισαι οκ.

δεν εχεις παρα να το δοκιμασεις και μονος σου με καποιο παιχνιδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...