Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαβάστε

Έκανα σήμερα την ηλεκτρονική αίτηση για το επίδομα θέρμανσης. Και βεβαίως απορρίφθηκε και η αιτία; Δεν έχει εκκαθαριστεί η δήλωση μου ακόμη. Βεβαίως δεν έχει εκκαθαριστεί και ποιος ευθύνεται για αυτό; Εγώ; Όχι φυσικά διότι ήμουν από τους πρώτους που έκανα την φορολογική δήλωση απλά η διαφορά είναι ότι φέτος έχω επιστροφή φόρου! Και σιγά μην μου την εκκαθαρίσουν νωρίτερα από τον Δεκέμβριο... Και βεβαίως η επιδότηση για το πετρέλαιο θέρμανσης δεν μπορεί να περάσει. ΕΛΕΟΣ κ. Στουρνάρα δεν είσαστε με τα καλά σας. Δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά στην Ελλάδα μας...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/10/blog-post_8812.html

Ειδες ποσο σπλο το χουν κανει;

Για να μην παρει κανεις φραγκο...

Ευγε..

Δημοσ.

πηγε ο πατερας μου στη λογιστρια και του πε οτι δεν δικαιουται επιδομα, γιατι ο λογαριασμος ρευματος δεν ειναι στο ονομα του αλλα στο ονομα του πατερα του σπιτονοικοκυρη/ιδιοκτητη που ζουσε παλαιοτερα εκει και ο οποιος φυσικα εχει ακινητα ανω των 300000...Δηλαδη ενω το αφμ που θα εισαχθει στην αιτηση θα ειναι του πατερα μου θα απορριφθει η αιτηση επειδη ο λογαριασμος ρευματος ειναι σε αλλο ονομα που εχει αλλο αφμ που βασει εισοδηματος δεν δικαιουται?

γνωριζει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο?

Δημοσ.

και βέβαια πρεπει, μπες στην εφαρμογή να δεις, ζητάει διάφορα δεη, διεύθυνση τον διαχειριστής σου κλπ και βέβαια ολα αυτά που συζητάμε ισχύουν αν εχεις τα εισοδηματικά κριτήρια που πρέπει, αλλιώς μην μπεις στον κόπο.

Παίζει κανένα ρόλο η σειρά καταχώρησης στο σύστημα; π.χ πρώτα ο διαχειριστής και μετά οι υπόλοιποι προσωπικά;;

Δημοσ.

Παίζει κανένα ρόλο η σειρά καταχώρησης στο σύστημα; π.χ πρώτα ο διαχειριστής και μετά οι υπόλοιποι προσωπικά;;

Αν ο διαχειριστής δεν εχει δηλώσει την πολυκατοικία, εσύ δεν μπορείς να προχωρήσεις την καταχώριση

• Like 2
Δημοσ.

Το όνομα του αριθμού στον οποιο ανήκει ο τραπεζικός λογαριασμός μπορεί να είναι διαφορετικός από το το όνομα του δικαιούχου ή πρέπει να είναι ο ίδιος με το τιμολόγιο?

Δημοσ.

Διαμένω σε μονοκατοικία και έγινε δεκτή η αίτηση για επίδομα θέρμανσης, πρέπει να δηλώσω ξανά κάτι στο gsis ή αυτόματα με την αγορά πετρελαίου που έκανα το τιμολόγιο ενημερώνει το gsis και έγω περιμένω το επίδομα στο λογαριασμό τραπέζης?

Δημοσ.

Δεν το ξέρω το θέμα, αλλά απο την λεξη "αυτοματα" και μόνο μπορώ να υποθέσω οτι δεν τελείωσε τίποτα και πρεπει να κάνεις και άλλα πράγματα

Αν ισχύει το αυτόματα τότε μπορώ να δωσω συγχαρητήρια ακόμα και στην τρόικα :)

Δημοσ.

Διαμένω σε μονοκατοικία και έγινε δεκτή η αίτηση για επίδομα θέρμανσης, πρέπει να δηλώσω ξανά κάτι στο gsis ή αυτόματα με την αγορά πετρελαίου που έκανα το τιμολόγιο ενημερώνει το gsis και έγω περιμένω το επίδομα στο λογαριασμό τραπέζης?

Μολις βαλεις πετρελαιο θα ενημερωσει ο πρατηριουχος με το προγραμμα ΗΦΑΙΣΤΟΣ που εχει το gsis και μετα απο λιγο καιρο θα πληρωθεις (ημερες.. μηνες..).

Δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο. Βασικη προυποθεση να δωσεις τον αριθμο παροχης & ΑΦΜ σου στον πρατηριουχο.

Δημοσ.

Παιδια, επιδομα δεν δικαιουντε οσοι εχουν οχηματα ,ανω των 3000  κυβικων.

Εννοουμε στο συνολο των αυτοκινητων 3000 κυβικα ή αν ενα απο τα αυτοκινητα της οικογενειας ειναι ανω 3000 κυβικα?

Δημοσ.

θα ήταν πολύ κουλό να κάνανε σούμα τα κυβικά όλως των αυτοκινήτων μαζί!!!

βέβαια πάλι, δεν θα είναι και η πρώτη φορά που ξεπερνάμε τους εαυτούς μας

Δημοσ.

Καλημέρα....

Εγεινε αποδεκτή η αίτηση κ λέει ότι μου επιδοτεί 420 λίτρα...δλδ έχω έκπτωση στα 420 λίτρα...κατάλαβα καλα?

Δημοσ.

Κ κάτι άλλο αν γνωρίζει κάποιος...πως θα ενημερωθεί το υπουργείο για τα λίτρα που έβαλα?γίνεται αυτόματα η πρέπει να κάνω κάτι...έχω δώσει ΑΦΜ κ αριθμό παροχής ΔΕΗ στον βενζινα...παίρνω τηλ στην εξυπηρέτηση πολιτών εδώ κ 3 ώρες...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλα,

εγω μενω σε διαμερισμα πολυκατοικιας όπου και περσυ και φετος βαλανε πετρελαιο. ειμαι ενοικιαστής όχι ιδιοκτήτης.

περσυ λοιπον, γυρω στον Μάρτη, αφου ειχαν περασει οι χειμωνιατικοι μηνες και ειχα αναλυτικα τα χιλιοστα που αναλογουσαν στο διαμερισμα μου από τα κοινοχρηστα προηγουμενων μηνών , εκανα την αιτηση, και με εβγαλε δικαιουχο για 250 ευρω. όμως σε αναλυτική κατασταση συναλλαγων που ζητησα από την τραπεζ.Πειραιως (αυτόν τον λογαριασμό ειχα δηλωσει κατα την αιτηση) δεν εχω δει καποια συναλλαγη /βεβαιωση καταθεσης απο εθνικό λογιστηριο ή κατι παρομοιο. υπαρχει περιπτωση να εγινε κατι και να μην μπηκαν τελικα τα χρηματα στον λογαριασμό ?

για φετος, δοκιμασα χθες να συμπληρωσω αιτηση αλλα δεν ειχα όλα τα πληρη στοιχεια της πολυκατοικιας μου προχειρα οποτε θα την κανω επομενες ημερες. απ''οτι καταλαβα φετος αλλαξαν τον τροπο χορηγησης, και προκαταβαλουν ποσο' ?

ΥΓ.
επισης παρατηρησα στην προεπισκοπηση της περσινης μου αιτησης ότι ελεγε "ο διαχειριστης πολυκατοικιας δεν εχει ενργοποιησει ακόμα την δυνατότητα πληρωμης" ή κατι τετοιο. Ξερει κανενας τι ακριβως σημαινει αυτο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...