mercu Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα,Ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα προγραμματα που εχει το κομπιουτερ μου. Εγω το χρησιμοποιω μονο για ιντερνετ, εργασιες και για ταινιες.Εχω ομως ενα σωρο προγραμματα που δεν ξερω τι απ' αυτα ειναι απαραιτητο για την λειτουργεια του υπολογιστη, τι απ αυτα εχει ο καθε υπολογιστης εξ αρχης και τι θα μπορουσα να απεγκαταστησω. Επισυναπτω μια εικονα με την λιστα των προγραμματων. Δεξια απο το καθε προγραμμα που δεν ξερω αν ειναι απαραιτητο ή οχι, εχω βαλει μια κοκκινη γραμμη. Αν μπορειτε πειτε μου, ποιο απ αυτα (με την κοκκινη γραμμη) πρεπει να κρατησω και ποιο οχιΕυχαριστω
Thodoris_ink Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 προτείνω να μην σβήσεις τίποτα. δεν επιβαρύνουν τον υπολογιστή σου και τα περισσότερα όπως βλέπω τα χρειάζεται ο υπολογιστής σου. και λίγα έχεις.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 avg security toolbar το πετας. στα υπολοιπα δεν μπορω να σου απαντησω δεν ξερω τι εργασιες κανεις και με ποια προγραμματα,με ποιο προγραμμα βλεπεις ταινιες κλπ.
MaxPayne Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 μια χαρα λιγα ειναι,βεβαια αμα θες πετας και τον mozilla και στη θεση του πας σε chrome που ειναι ελαφρυτερο
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εγώ θα έδιωχνα τα εξής: AVG Toolbar (πολύ ασφάλεια δεν κάνει καλό) bonjour (είναι από το itunes) shoud i remove it (και να σου πει αυτό, εσύ θα το κάνεις; ) skype click to call (δεν επηρεάζει το skype) poker stars και bettoto poker (εγώ θα το έβγαζα, εσύ αν παίζεις πόκερ άστα). M.A.D. (δεν ξέρω τι είναι, αν ξέρεις εσύ άστο) Να πω και γι αυτά που έχεις μαρκάρει... Το canon lide είναι για το σκάνερ της canon, αν δεν έχεις κάτι τέτοιο σούτερα και αυτό. Το agere είναι για το modem του λαπτοπ Το power director είναι video editor Το visual studio 2013 redist είναι βιβλιοθήκες που χρησιμοποιούνται προφανώς από κάποιο πρόγραμμα και στήθηκαν μαζί με αυτό. Αν τις σβήσεις δεν θα δουλεύει. Τα hp είναι για το laptop. μια χαρα λιγα ειναι,βεβαια αμα θες πετας και τον mozilla και στη θεση του πας σε chrome που ειναι ελαφρυτερο Ναι, καλά! Και ποιος το λέει αυτό; Έχεις δει πόσες διεργασίες ανοίγει ταυτόχρονα το chrome κάθε φορά; Επίσης οι περισσότεροι κάνουν το λάθος να συγκρίνουν τον ff με φορτωμένα plugins και toolbars και με παλιά εγκατάσταση με έναν φρεσκο-εγκατεστημένο chrome χωρίς κανένα πρόσθετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα