Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο media player μου της TV δεν παίζει υπότιτλους σε mp4 ούτε με το πιο πρόσφατο firmware, οπότε αναγκαστικά χρειάζεται να κάνω αλλαγή από mp4 σε mkv που παίζει κανονικά.

Ουσιαστικά αυτό που χρειάζομαι είναι ένα πρόγραμμα που να το κάνει αυτό χωρίς να χαλάει την ποιότητα (re-encoding) και κυρίως να είναι όσο πιο γρήγορο γίνεται.

Any ideas please?

Δημοσ.

Ναι φίλε μου και εγώ αυτό χρησιμοποιώ μέχρι τώρα για πολλά encoding πχ να βάζω hardcoded τους υπότιτλους μέσα.

Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μου φάνηκε ότι αργεί αρκετά για αλλαγή φορμάτ που σημαίνει ΜΑΛΛΟΝ ότι κάνει re-encode.

Όχι ότι με χαλάει ιδιαίτερα (δεν κατάλαβα καμία απολύτως διαφορά στην ποιότητα τουλάχιστον σε 42άρα τηλεόραση) αλλά θα το ήθελα πιο γρήγορο μιας και το pc μου δεν είναι και τελευταίας τεχνολογίας...  :D

Δημοσ.

Με το mkvtoolnix,τρέχεις το mmg.exe βάζεις την ταινία και τους υπότιτλους ,πατάς το start muxing,δώσε βάση στο που το γράφει για να μην το ψάχνεις... 

Θα το κάνει όσο ποιο γρήγορα αντέχει ο σκληρός σου.

• Like 2
Δημοσ.

Με το mkvtoolnix,τρέχεις το mmg.exe βάζεις την ταινία και τους υπότιτλους ,πατάς το start muxing,δώσε βάση στο που το γράφει για να μην το ψάχνεις... 

Θα το κάνει όσο ποιο γρήγορα αντέχει ο σκληρός σου.

Η πρώτη δοκιμή χωρίς υπότιτλους great success, έκανε όντως γρήγορα (5 λεπτά στα 3,8gb περίπου, σε Virtual Machine Windows 7 καθώς κανονικό μηχάνημα έχω ένα mac mini). Πολύ καλός χρόνος!

Τώρα βάζω και υπότιτλους! Αν παίξει όπως φαντάζομαι είσαι φοβερός!! Ευχαριστώ!!!

Εγω δουλεύω το Format Factory 

Προσοχή μην είναι στον ίδιο φάκελο το video με τους υπότιτλους γιατί θα τους ενσωματώσει.

Ωραίο είναι εκ πρώτης όψεως αν και μου φάνηκε ίδια φάση με το Free Make video converter, δηλαδή κάνει convert (και άρα αρκετή ώρα να ολοκληρωθεί). Αν θέλεις έχε και συ υπόψη το application που αναφέρθηκε παραπάνω! :)

Δημοσ.

Η πρώτη δοκιμή χωρίς υπότιτλους great success, έκανε όντως γρήγορα (5 λεπτά στα 3,8gb περίπου, σε Virtual Machine Windows 7 καθώς κανονικό μηχάνημα έχω ένα mac mini). Πολύ καλός χρόνος!

Και ποιος είπε ότι το mkvtoolnix δεν υπάρχει για mac; (https://www.macupdate.com/app/mac/16837/mkvtoolnix).

Εδώ από το επίσημο site (http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/downloads.html#macosx) που αναφέρει κάτι για mac ports και μια εντολή sudo.

Πάντως δεν είμαι σίγουρος αν σου δεχτεί η tv τους υπότιτλους ενσωματωμένους σε mkv αν δεν τους δέχεται εξωτερικούς σαν srt.

Δημοσ.

Και ποιος είπε ότι το mkvtoolnix δεν υπάρχει για mac; (https://www.macupdate.com/app/mac/16837/mkvtoolnix).

Εδώ από το επίσημο site (http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/downloads.html#macosx) που αναφέρει κάτι για mac ports και μια εντολή sudo.

Πάντως δεν είμαι σίγουρος αν σου δεχτεί η tv τους υπότιτλους ενσωματωμένους σε mkv αν δεν τους δέχεται εξωτερικούς σαν srt.

Δεν το τρέχω σε Win γιατί τον μεγάλο εξωτερικό που έχω όλες τις ταινίες το έχω συνδέσει με το Windows (parallels desktop). 

Και επειδή έχω βάλει τα άπειρα torrents να κατεβαίνουν, κάπως έχει καθιερωθεί οτιδήποτε video-ικό να γίνεται μέσω Windows.. Long story αλλά οκ, καλό ειναι να γνωρίζω ότι υπάρχει και σε mac!

Όσον αφορά τώρα τους χρόνους, σε ένα πιο "σοβαρό" pc (και πάλι 4ετίας όμως) έκανε 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα από USB σε USB (ίδιος δίσκος)!!!  Φαντάζομαι ότι αν το έκανα σε SSD απλά θα πέταγε!

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι αν το έκανα σε SSD απλά θα πέταγε!

Ναι μεν αλλά,ποιος έχει ταινίες στον ssd του και αν είναι να της αντιγράψεις πρώτα σε αυτόν προσθέτεις και αυτόν τον χρόνο οπότε σε γενικές γραμμές ποιο μεγάλος μπελάς είναι.

Αυτό που λέει ο Micos το έλεγξες;Παίζει δηλαδή τους υπότιτλους όταν τους περνάς με το mkvtoolnix;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...