Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Με την τρελή κρίση και μετα τις μειώσεις τα χρήματα για βενζίνη δεν φτάνουν. Λοιπόν άνοιξα αυτό το νήμα για μεταφορά ατόμων το πρωί στις δουλειές μας και μοιρασμα των εξόδων της βενζίνης.

Οπότε αρχίζω πρώτος.

Αναζητώ 4 άτομα απο...

Χαρίλαου ύψος παπαναστασιου εως και παπαφη με νεα Εγνατία η και 424.

Προορισμός εως μοναστηριού στην αντιπροσωπία "Γιαννιρης".

Σκοπός να μοιραστούμε τα έξοδα βενζίνης. Εγώ βάζω το αυτοκίνητο.

Περιμένω προτάσεις.

Καλησπέρα. Με την τρελή κρίση και μετα τις μειώσεις τα χρήματα για βενζίνη δεν φτάνουν. Λοιπόν άνοιξα αυτό το νήμα για μεταφορά ατόμων το πρωί στις δουλειές μας και μοιρασμα των εξόδων της βενζίνης. <br><br>

Οπότε αρχίζω πρώτος. <br>

Αναζητώ 4 άτομα απο...<br>

Χαρίλαου ύψος παπαναστασιου εως και παπαφη με νεα Εγνατία η και 424.<br><br>

Προορισμός εως μοναστηριού στην αντιπροσωπία "Γιαννιρης".<br><br>

Σκοπός να μοιραστούμε τα έξοδα βενζίνης. Εγώ βάζω το αυτοκίνητο.<br>

Περιμένω προτάσεις.

Επίσης το πιο σημαντικό. ..ωραριο 9 το πρωί με 5 το απόγευμα που θα περνάω να τους μαζεύω. Εκτός και αν έχουν όλοι αυτοκίνητα και αλλάζουμε καθε βδομάδα.

Δημοσ.

Eνδιαφερον αλλα τσιμπημενες τιμες σε μερικους. Με το κτελ πχ το φοιτητικο και αν εισαι αθηνα ειναι πλεον 9€ ή για αλλους 14€. Και ζητανε  μερικοι 15€. Πιο ευκολα εμπιστευεσε κτελ παρα αγνωστο. 

Δημοσ.

τη χρήση λεωφορίου την έχεις σκεφτει?

Δεν βολεύει φίλε μου

Την μετεπιβίβαση σε δεύτερο λεωφορείο μήπως;

Μπροστά από τον Γιαννίρη περνάνε 3-4 γραμμές, περισσότερες αν περπατήσεις λιγάκι.

Από Χαριλάου πας σιδηροδρομικό σταθμό, από εκεί βολεύουν μπόλικα για να σε κατεβάσουν 4-5 στάσεις παρακάτω στον Γιαννίρη.

Δημοσ.

Την μετεπιβίβαση σε δεύτερο λεωφορείο μήπως;

Μπροστά από τον Γιαννίρη περνάνε 3-4 γραμμές, περισσότερες αν περπατήσεις λιγάκι.

Από Χαριλάου πας σιδηροδρομικό σταθμό, από εκεί βολεύουν μπόλικα για να σε κατεβάσουν 4-5 στάσεις παρακάτω στον Γιαννίρη.

φιλε πρωι πρωι δεν υπαρχει περιπτωση μεσα στο κρυο να αλλαξω 2 λεωφορεια. Εξαλλου θα μου παρει και 1,30 ωρα. Δηλαδη να ξυπναω απο τις 5 ;;; δεν παιζει!!!

Eνδιαφερον αλλα τσιμπημενες τιμες σε μερικους. Με το κτελ πχ το φοιτητικο και αν εισαι αθηνα ειναι πλεον 9€ ή για αλλους 14€. Και ζητανε  μερικοι 15€. Πιο ευκολα εμπιστευεσε κτελ παρα αγνωστο. 

Σωστος ! Αυτοι θελουν να βγαλουν κιολας ! Υ.Γ. μου αρεσε αυτο...Έχουμε φτάσει στο σημείο που τα μεγαλύτερα χαμόγελα μας, τα χαίρεται η οθόνη του κινητού μας...

Δημοσ.

Καλά, μιαμιση ώρα δεν είναι, αλλά μία είναι σίγουρα.

Εσύ ξέρεις καλύτερα.

Απλά όταν υπολογίζεις τα έξοδα του αυτοκινήτου μην βάζεις μόνο τις βενζίνες, αλλά και την φθορά του αυτοκινήτου. Γιατί πχ αν βρεις συνεπιβάτες, όταν θα πας να αλλάξεις λάστιχα κανείς δεν θα τσοντάρει, ή όταν θα σου έρθουν οι ασφάλειες, σήματα, κάποιος που θα σε γρατζουνίσει, μηχανικά του αυτοκινήτου, κτλ. Εκτός και αν οι συνεπιβάτες έχουν κι αυτοί αμάξι και το πάτε εναλλάξ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, μιαμιση ώρα δεν είναι, αλλά μία είναι σίγουρα.

Εσύ ξέρεις καλύτερα.

Απλά όταν υπολογίζεις τα έξοδα του αυτοκινήτου μην βάζεις μόνο τις βενζίνες, αλλά και την φθορά του αυτοκινήτου. Γιατί πχ αν βρεις συνεπιβάτες, όταν θα πας να αλλάξεις λάστιχα κανείς δεν θα τσοντάρει, ή όταν θα σου έρθουν οι ασφάλειες, σήματα, κάποιος που θα σε γρατζουνίσει, μηχανικά του αυτοκινήτου, κτλ. Εκτός και αν οι συνεπιβάτες έχουν κι αυτοί αμάξι και το πάτε εναλλάξ.

Δικαιο εχεις σε ολα αλλα φιλε δεν μπορω να ανεβω σε λεωφορειο !! Αναζητω καλυτερα συνεπιβατες με αυτοκινητο για αλλαγη !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...