Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω αν υπαρχει καποια σχολη η αλλος φορεας δημοσιος η μη που να ασχολειται με το ανδρικο pole dancing αν ξερει καποιος ας με ενημερωσει γιατι με ενδιαφερει το αθλημα απο μικρος.

Υ. Γ. Μονο σοβαρες απαντησεις μην τρολαρετε παρακαλω

Sent from my iPhone using Insomnia

• Sad 1
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω αν υπαρχει καποια σχολη η αλλος φορεας δημοσιος η μη που να ασχολειται με το ανδρικο pole dancing αν ξερει καποιος ας με ενημερωσει γιατι με ενδιαφερει το αθλημα απο μικρος.

Υ. Γ. Μονο σοβαρες απαντησεις μην τρολαρετε παρακαλω

Eισαι στο καταλληλο φορουμ, μεινε (αν)ησυχος.

ενημερώστε κ μένα που έχει να πηγαίνω να πέρνω μάτι τα τεκνά

Θα βαλει google translate ο Ινδος και θα σε κυνηγαει παλι με αυτα που γραφεις..

• Like 8
Δημοσ.

Νόμιζα ότι το θέμα το είχε ανοίξει ο Nicoc89

:P

το ανδρικό pole dancing κάνει κακό στους όρχιδες και το ξέρω

δε θα ασχολούμουν με κάτι που κάνει κακό στο σημαντικότερο όργανο του σώματος μου ακόμα και αν με άρεσε 

που δε με αρέσει να το κάνουν άντρες , μόνο γυναίκες και να κοιτάω παρέα με το τσιγάρο κ το ποτό αραχτός σαν 

αυτοκράτορας  B) 

με κάνει εντύπωση αν υπάρχει σαν τέχνη ανδρών γιατι όπως είπα κάνει κακό στα αναπαραγωγικά όργανα 

Δημοσ.

Νόμιζα ότι το θέμα το είχε ανοίξει ο Nicoc89<br>

Ασχολειται με το pole dancing;

Νόμιζα ότι το θέμα το είχε ανοίξει ο Nicoc89

το ανδρικό pole dancing κάνει κακό στους όρχιδες και το ξέρω

δε θα ασχολούμουν με κάτι που κάνει κακό στο σημαντικότερο όργανο του σώματος μου ακόμα και αν με άρεσε

που δε με αρέσει να το κάνουν άντρες , μόνο γυναίκες και να κοιτάω παρέα με το τσιγάρο κ το ποτό αραχτός σαν

αυτοκράτορας B)

με κάνει εντύπωση αν υπάρχει σαν τέχνη ανδρών γιατι όπως είπα κάνει κακό στα αναπαραγωγικά όργανα

Α φιλε μ δεν το γνωριζα. Να μην το τολμησω λες ε;Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Μερικά πράγματα απλά έχουν τη λέξη "γυναίκα" written all over them. Αυτό έχω να πω.

Δε μπορώ μπασκλας ετεροκανονικότητες .Έχει κ άνδρες που γουστάρουμε το θέαμα κ είμαστε πολλοί.Φτιάξτε σχολή χθές.

Δημοσ.

Ασχολειται με το pole dancing;

Α φιλε μ δεν το γνωριζα. Να μην το τολμησω λες ε;Sent from my iPhone using Insomnia

οι δικοί μου όρχιδες δεν αντέχουν , έχω φάει κλοτσιά απο γκομενάκι στο δημοτικό και με σακάτεψε η άτιμη , δοκίμασε και βλέπεις , άμα σε αρέσει κ αντέχεις , γιατί όχι ?

Δε μπορώ ετεροκανονικότητες .Έχει κ άνδρες που γουστάρουμε το θέαμα κ είμαστε πολλοί.Φτιάξτε σχολή χθές.

και για να δεις εσύ θέαμα θα σακατέψουμε τους όρχιδες μας ?

είσ τρελός ? α?

δε το λέω με αρνητικότητα επειδή με αρέσουν οι γκόμενες , είναι θέμα οργάνων 

• Like 1
Δημοσ.

Αν ακούσω ξανα γυναίκα ότι κάνει pole dancing για την γυμναστική , θα βγάλω ένα πλακάτ στο μπαλκόνι

που θα λέει ότι τον παίζω για την προπόνηση.

Σου έχω την απάντηση όμως αγαπητέ troll-topic starter

Στο Περιστερι dwarths the place you seek after

YG : ειμαι ο μόνος που βλέπω γκόμενα να τρίβετε σε στύλο , χωρίς 20ποντα , και ξενερώνω?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...