Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μη διακόπτετε τα παιδιά ρε.

Στο δικό μου θέμα όμως (απορία)....έσπασε ρεκορ κλειδώματος...

Δεν είναι το ίδιο...  εδώ δύο ψυχές έρχονται κοντά.

• Like 6
Δημοσ.

εμένα θα με άρεσε το insomnia να γίνει ο λόγος που δυο ανθρώποι ήρθαν εισ γάμων κοινωνία (λέεμε τώρα) 
και για μενα αμα υπάρχει καμια μπάνικη που να μη μιλάει πολύ ας με στείλει pm να τα μιλήσουμε 

-------
(στο θέμα μας τώρα-)
-------

θέλετε να με πείτε πως ειναι δυνατών να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στούς όρχιδες ?
γιατι αν μιλάμε για ανδρικό pole dancing σημαίνει βασανισμός των γενετικών όρχιδων .....

ουσιαστικά είναι ανθυγιεινό.!. 

Δημοσ.

Ύπνος βαθύς οι υπεύθυνοι

Στο δικό μου θέμα όμως (απορία)....έσπασε ρεκορ κλειδώματος...

Δεν προσβαλα τα πιστευω κανενος. Ασε που εχω και βυσμα..Sent from my iPhone using Insomnia

Σε polyamorous σχέση μπαίνεις?

Και σε πολυμπριζους μπαινω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να τρολλάρω...

Ανδρικό pole dancing και γυναικείο Ζεϊμπέκικο είναι το ίδιο πράμα... κάποια πράγματα δέν ταιριάζουν, πώς να το κάνουμε?

• Like 1
Δημοσ.

Και σε πολυμπριζους μπαινω

'Αντε Τόξο σου 'φεξε (μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά->). Τον κάνεις και λαμπατέρ άμα τον βαρεθείς.

• Like 2
Δημοσ.

Μερικές απόψεις απλά έχουν την λέξη "σεξισμός" written all over them.

Για όσες και όσους δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον χορό, το pole dancing κατηγοριοποιείται στα acrobatics που δανείζεται χορευτικά στοιχεία και είναι ένα απο τα δυσκολότερα αθλήματα/χορούς που μπορεί να επιλέξει να ασχοληθεί ποτέ κάποια/ος. Επίσης είναι μια *πολύ* έντονη μορφή γυμναστικής. Αν δεν έχεις δυνατούς μύες προετοιμάζεσαι για κάποιους μικροτραυματισμούς ειδικά στην αρχή. Τέλος -περιττό να το αναφέρω, αλλά το κάνω- το Pole dancing είτε είσαι γυναίκα είτε άντρας ουδεμία σχέση δεν έχει με πιάτσες, "εξωτικούς χορούς" κλπ αν δεν θέλεις να έχει. Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή.

Τώρα όσον αφορά το αρχικό ερώτημα, έχω την εντύπωση πως στις σχολές (ή και στα γυμναστήρια νομίζω) που διδάσκεται, τα τμήματα δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία αλλά ανάμικτα. Χωρίς να είμαι πολυ σίγουρη αυτό όμως. Στην Αθήνα πριν από 2-3 χρόνια έβρισκες με τα χίλια ζόρια μαθήματα Pole dancing. Τώρα σιγά σιγά αλλάζει αυτό, οπότε πάρε ένα τηλεφωνάκι να ρωτήσεις τι παίζει.

Δε μας χέζετε εσείς και ο σεξισμός; Όπου μας συμφέρει είναι σεξισμός όπου δε μας συμφέρει υπάρχει αδικία. Είδαμε προσπαθώντας να κάνουμε τελείως ουδέτερη τη κοινωνία κ τα παιδιά σε ρόλους, έχει γεμίσει ο τόπος μπερδεμένα κι ανίκανα άτομα για το οτιδήποτε, σεβασμός κι αξίες μηδέν. Γιατί να κάνει ρε ο άντρας POLE dancing? Με το σκέτο dancing από τους μπρατσάτους δεν ικανοποιούνται οι γυναίκες και οι homos? Άντε με το καλό Billy Elliot χορευτής, σε λίγο να γίνει Mainstream Και το μανικιούρ με tribalies και στρασάκια στους άντρες. Μετά θα ψάχνουν οι άλλες που είναι οι άντρες....

• Like 5
Δημοσ.

<p> Δε μας χέζετε εσείς και ο σεξισμός; Όπου μας συμφέρει είναι σεξισμός όπου δε μας συμφέρει υπάρχει αδικία. Είδαμε προσπαθώντας να κάνουμε τελείως ουδέτερη τη κοινωνία κ τα παιδιά σε ρόλους, έχει γεμίσει ο τόπος μπερδεμένα κι ανίκανα άτομα για το οτιδήποτε, σεβασμός κι αξίες μηδέν. Γιατί να κάνει ρε ο άντρας POLE dancing? Με το σκέτο dancing από τους μπρατσάτους δεν ικανοποιούνται οι γυναίκες και οι homos? Άντε με το καλό Billy Elliot χορευτής, σε λίγο να γίνει Mainstream Και το μανικιούρ με tribalies και στρασάκια στους άντρες. Μετά θα ψάχνουν οι άλλες που είναι οι άντρες....</p>

μου εκοψες τα φτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...