Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παίδες μην βασιζεστε στις καταναλώσεις που διαβάζετε στα reviews. Τα ειπα και παραπάνω .. Ειναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή που διαβάζουμε στο σπίτι με κυριότερα. το τροφοδοτικο και την ποιότητα του βατόμετρου. Δεν ειναι αμεςςα συγκρίσιμα τα αποτελέσματα των review με τα αποτελέσματα στο σπίτι.

• Like 1
Δημοσ.

ποιος βασιζεται στα reviews?  εγω μετραω το δικο μου στην πριζα, και ρωταω για αντιστοιχες πραγματικες μετρησεις. 

τα reviews γνωριζω οτι ειναι σε εξιδανικευμενες συνθηκες, με καθαρο συστημα, τα βασικα επανω, ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα..!!!!  κανεις δεν εχει μονο ενα δισκο σε τετοια συστηματα, ειδικα!!!   απλα τα παιρνεις ως "μπουσουλα", τπτ παραπανω..!!!

Δημοσ.

ποιος βασιζεται στα reviews?  εγω μετραω το δικο μου στην πριζα, και ρωταω για αντιστοιχες πραγματικες μετρησεις. 

τα reviews γνωριζω οτι ειναι σε εξιδανικευμενες συνθηκες, με καθαρο συστημα, τα βασικα επανω, ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα..!!!!  κανεις δεν εχει μονο ενα δισκο σε τετοια συστηματα, ειδικα!!!   απλα τα παιρνεις ως "μπουσουλα", τπτ παραπανω..!!!

Απλα στης αρχή έλεγες για -50% που δεν υφίσταται και νομίζω οτι το βασιζες στη σύγκριση μεταξύ δικού σου βατόμετρου και review.

Δημοσ.

Απλα στης αρχή έλεγες για -50% που δεν υφίσταται και νομίζω οτι το βασιζες στη σύγκριση μεταξύ δικού σου βατόμετρου και review.

Οι τμες που εχω δωσει παραπανω ειναι μετρημενες απο εμενα.

Δημοσ.

Οι τμες που εχω δωσει παραπανω ειναι μετρημενες απο εμενα.

Άκυρο το είδα ...

Είσαι με 80 έφυγα τροφοδοτικο ... Τσάκα Τσάκα με το 70 αρι που έχει ο cadvik μιλάμε για τουλάχιστον 10 15 βατ διάφορα κατα μέσο όρο.

Δημοσ.

Εγώ σου λέω ότι τη μέρα κερδίζεις 1 κιλοβατώρα με τη νέα σύνθεση χ0,1= 10 λεπτά η μέρα (σε βάζω στη ψηλότερη τιμολογιακή πολιτική >2000 κιλοβατώρες το τετράμηνο)

χ30= 3 euro ο μήνας

3χ12=36 ευρώ το χρόνο που είναι υπερφουσκωμένο ποσό.

Αξίζει;

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ σου λέω ότι τη μέρα κερδίζεις 1 κιλοβατώρα με τη νέα σύνθεση χ0,1= 10 λεπτά η μέρα (σε βάζω στη ψηλότερη τιμολογιακή πολιτική >2000 κιλοβατώρες το τετράμηνο)

χ30= 3 euro ο μήνας

Αξίζει;

Ουφ εσυ μας ελειπες τωρα. :P

Δημοσ.

χ30= 3 euro ο μήνας

Αξίζει;   

ετσι οπως το θετεις..., οχι!!!!

αλλα, δεν ξερω πως......, μου ειχε κολλησει οτι ειναι παραπανω..! υπολογιζα γυρω στα 140-150 €....!!!  

μην ρωτησες πως το εβγαζα, ουτε που καταλαβα...!! το μυαλο αμα θελει κανει περιεργα παιχνιδια......!!!!

Υ.Γ  που πας για καφε? να ερθω κι εγω να μου..... αναλυσεις το θεμα?   :-D  :-D  :-D  

(πλακα κανω εεε?)

Δημοσ.

ετσι οπως το θετεις..., οχι!!!!

αλλα, δεν ξερω πως......, μου ειχε κολλησει οτι ειναι παραπανω..! υπολογιζα γυρω στα 140-150 €....!!!

μην ρωτησες πως το εβγαζα, ουτε που καταλαβα...!! το μυαλο αμα θελει κανει περιεργα παιχνιδια......!!!!

Υ.Γ που πας για καφε? να ερθω κι εγω να μου..... αναλυσεις το θεμα? :-D :-D :-D

(πλακα κανω εεε?)
Αθηναιων πολιτεια δε κ0λ0νω λολ. Κερναω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...