Προς το περιεχόμενο

detonator fx 44.03 vs 45.23


Kappas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είπες τι κάρτα γραφικών έχεις. Γενικά οι 45.23 βελτιώνουν το Image Quality(IQ) και μειώνουν ελάχιστα την ταχύτητα. Οι καινούργιοι drivers της nvidia απευθύνονται κυρίως για τις FX κάρτες. Παραδείγματος χάριν, εγώ έχω geforce 5900 ultra οπότε δεν με απασχολεί εάν 1 παιχνίδι έχει 500fps ή 450fps(οτιδήποτε πάνω απο 30fps δεν το βλέπει το μάτι) αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο το IQ.

 

Εάν μας πεις τι κάρτα έχεις, τότε ίσως να μπορέσω να σε βοηθήσω περισσότερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...οπότε δεν με απασχολεί εάν 1 παιχνίδι έχει 500fps ή 450fps...

Όπα ρε φίλε, τι παίζεις? DoomI? :lol: :lol:

 

(οτιδήποτε πάνω απο 30fps δεν το βλέπει το μάτι)

Το ότι το ματι δεν μπορεί να διαχωρίσει πάνω από 20 (και όχι 30) εναλλαγές εικόνας ανα sec, δεν σημαίνει ότι θα κολλήσουμε σε αυτά. Τα περισσότερα frames δίνουν την αίσθηση της ομαλότητας και της ταχύτητας στην κίνηση, για αυτό και τα κυνηγάμε (λιγότερο ή περισσότερο).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δοκίμασε είτε τους 44.67 ή τους 44.90. Δεν πρόκεται να δεις και γιγάντια διαφορά όμως. Oι international δεν έχουν και καμιά διαφορά με τους english εκτός από τα μενού και το help(νομίζω).

 

Επίσης πόσο έχεις το anisotropic filtering(af) και antialiasing(aa); Δοκίμασε να τα κατεβάσεις στο 2x ή ακόμα στο 0(ή application) και θα παίζουν πιο γρήγορα τα παιχνίδια. Βασικά με τη κάρτα που έχεις δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα ακόμα και με 1024 res, 4χ aa kai 4χ aa σε κανένα παιχνίδι.

 

Όπα ρε φίλε, τι παίζεις? DoomI?

 

Σε παιχνίδια σα το quake 3 με aa και af στο 0, μπορείς να πιάσεις 400fps στα 1024 resolution εάν έχεις 3ghz cpu και geforce fx 5900 ultra.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ola ta exo apenergopiimena(aa,af...)Telos padon,euxaristo alla nomizo kati den pai kala.

 

Γιατί δεν τρέχεις κανένα 3dmark 2001 ή 3dmark 2003; Έτσι θα μπορούσαμε να κρίνουμε εάν το μηχάνημα σου έχει πρόβλημα ή όχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...