Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω την βοήθεια σας σ'ένα πρόβλημα του υπολογιστή μου. Τον τελευταίο καιρό γινόταν πολύ αργός κ πετούσε μπλε οθόνη που κ που ώσπου τώρα δεν ανοίγει καθόλου. Υπέθεσα ότι είναι ο σκληρός, προσπάθησα να κάνω φορματ αλλα τπτ. Η δεν μπουτάρει καθόλου από το cd ή όταν μπουτάρει μόλις ξεκινάει το φορματ κολλάει. Έβαλα άλλον σκληρό κ πάλι τα ίδια. Τι φταίει???

Δημοσ.

κατεβασε το memtest σε bootable μορφη(ειναι δωρεαν)περασε το σε stick η cd και τρεξτο 3-4 ωρες να δεις αν θα βγαλουν error οι μνημες για αρχη.

τον δισκο τον απεκλεισες και μονος σου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση. Πήγε το μυαλό μου στις μνήμες κ έβγαλα την μια από τις Δύο αλλά έκανε πάλι τα ίδια. Να την ξανακούμπωσω κ να τις τεσταρω; Τάσο όλο το σύστημα λίγο δύσκολο τώρα. Αύριο θα σας το γράψω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τρέχω το memtest σχεδόν 2 ώρες κ μου βγάζει error. Σας βάζω φωτο...

post-203242-0-21783500-1383245150_thumb.jpg

Επεξ/σία από gkvotsis
Δημοσ.

Εχεις κανει overclock? Τρεχεις τις μνήμες στα 880Mhz ενα θα έπρεπε να τρέχουν στα 800,  λογικο ειναι να σου βγάζουν προβλημα... Κανε ένα bios reset βγαζοντας την μπαταρια της μητρικής για κανενα λεπτο με τον υπολογιστή εκτός ρεύματος και θα δεις ότι θα στρώσει το μηχάνημα.

Δημοσ.

Όχι δεν έχω κάνει. Εδω κ 2 χρόνια το pc δούλευε κανονικά έτσι όπως είναι. Θα δοκιμάσω πάντως αυτό που μου είπες. Σ' Ευχαριστώ...

Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App

Τίποτα παιδιά... Τα ίδια... Δεν μπουτάρει απο τον σκληρό. Κ όταν το βάζω να μπουταρει από το CD των Windows ξεκινάει κ μετά κολλάει... Τι άλλο μπορεί να φταίει;;; Έχω τρελαθεί...

Δημοσ.

Η γκαντεμιά δεν έχει όρια... Θέλοντας να σιγουρευτώ ότι δεν έχει πρόβλημα ο σκληρός μου τον έβαλα στο pc της γυναίκας. Όλα καλά, δούλεψε κανονικά... Αλλά έκανα μάλλον μακακία όταν έβγαλα την ram για να δώ τι είναι μάλλον δεν την κούμπωσα καλά κ ΤΣΑΦ... Τώρα λοιπόν όταν ξεκινάει κάνει κάτι μπιπ και η οθόνη μαύρη. Βλέπω λοιπόν στο manual ότι το συγκεκριμένο μπιιιιιιιιιιπ-μπιπ-μπιπ είναι από τις μνήμες. Άλλαξα slot την μνήμη κ τίποτα. Πάω κ αγοράζω καινούργια μνήμη, την κουμπώνω κ πάλι τα ίδια. Να προσθέσω πως πριν και μετά την καινούργια μνήμη είχα βγάλει την μπαταρία της μητρικής για clear cmos κ έκανα και την διαδικασία που λέει το manual για clear cmos. Τι λέτε να έγινε; Υπάρχει περίπτωση να κάηκαν τα slot όλα; Από 2 pc στο σπίτι έμεινα με 0.

Δημοσ.

Οπως λενε και οι ξενοι..Through Trial and error.... Πολυ πιθανο να επαθε κατι η μητρικη σου.. Ελπιζω να βρεις ακρη και να διορθωσεις τουλαχιστον 1 απο τα 2 φιλος...

Δημοσ.

Κανείς ρε παιδιά;;;;

Αμα δεν δουλεύει καμια μνημη σε κανενα σλοτ μαλλον έχεις παρει τα σλοτ στο χερι... αν εισαι σε εγγύηση πανε στο καταστημα αγορας με την μητρική στα χερια και κανε την παπια... αλλιως νεα μητρική...

Δημοσ.

Η γκαντεμιά δεν έχει όρια... Θέλοντας να σιγουρευτώ ότι δεν έχει πρόβλημα ο σκληρός μου τον έβαλα στο pc της γυναίκας. Όλα καλά, δούλεψε κανονικά... Αλλά έκανα μάλλον μακακία όταν έβγαλα την ram για να δώ τι είναι μάλλον δεν την κούμπωσα καλά κ ΤΣΑΦ... Τώρα λοιπόν όταν ξεκινάει κάνει κάτι μπιπ και η οθόνη μαύρη. Βλέπω λοιπόν στο manual ότι το συγκεκριμένο μπιιιιιιιιιιπ-μπιπ-μπιπ είναι από τις μνήμες.

Κατα 95% εκαψες τη μητρικη! Οταν η μνημη δεν κουμπωσει καλα και καθεται στραβα, υπαρχει περιπτωση ακιδες της μνημης να ακουμπανε σε δυο ακιδες της βασης και να κανουν βραχυκυκλωμα. Τα βραχυκυκλωματα μεταξυ ακιδων τροφοδοσιας και ακιδων δεδομενων ειναι καταστροφικα. Τα βραχυκυκλωματα μεταξυ ακιδων τροφοδοσιας και γειωσης, μπορει να λειωσουν πιστα στην πλακετα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...