joepower Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα την βοηθεια σας για την επιλογη free Antivirus μιας και η δοκιμαστικη εκδοση 30 ημερων που εχει το λαπτο μου τελειωνει.o υπολογιστης εχει windows 8 και εχει το McAfee.Στο παρελθον ειχα δουλεψει το Avast και το comodo.To πρωτο αν θυμαμαι καλα αργουσε πολυ στο σκαναρισμα για το δευτερο δεν θυμαμαι και δεν εχω γνωμη.λογω οτι δεν σκαμπαζω και πολλα απο υπολογιστες θα ηθελα καποιο που να μην χρειαστει να σχοληθω μαζι του.η να μην θελει πτυχιο γιατρου στην εγκατασταση.Το McAfee που εχει τωρα δεν με εχει ενοχλησει καθολου τωρα γιατι δεν ξερω...Ξεχασα να πω πως το πρωτο Antivius που ειχα πολυ παλια ηταν το nod32.Υπερ ευχαριστημενος αν θυμαμαι καλα.
Beerloah Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Το Nod 32 όντως είναι αξιόλογο, αποδοτικό και ελαφρύ αλλα είναι επι πληρωμής. Όσον αφορά το Avast, το είχα 2 χρόνια και μετά το τελευταίο update (2014) το έβγαλα. Για διαφόρους λόγους, ένας από τους πιο κρίσιμους ήταν το γεγονός ότι άρχισαν να του διαφεύγουν malware, trojan κτλπ. Εφόσον θέλεις κάτι που να μην σε ενοχλεί αλλα και να είναι αξιόπιστο ταυτόχρονα, προτείνω αυτό που είχα παλιά αλλα και τώρα. ---> Site: Avira Free Antivirus Ελαφρύ, αξιόπιστο, δεν σε ενοχλεί... με πολύ καλή ανίχνευση διαφόρων απειλών και προστασία - νομίζω ότι θα κάνει άριστα τη δουλειά του. Επίσης προτείνω να κατεβάσεις και την δωρεάν έκδοση του Download: Malwarebytes Anti-Malware και να σαρώνεις τον Η/Υ σου, μια στις τόσες για παν ενδεχόμενο (π.χ αν ξεφύγει κάτι από το Avira που δίνει βασική προστασία).
palamas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 θα σου προτεινα είτε το bitdefender total security(αψογο και ελαφρύ) είτε το kaspersky internet security
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Ψηφοφορία και γενική συζήτηση: Ποιο antivirus προτιμάτε; 10/09/13 – 31/12/2013
Προτεινόμενες αναρτήσεις