Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω βαζω αυτο

rilken-gel-extra-strong.jpg

δεν εχω παραπονο και ειναι κ φθηνο.στα 3ε το βρισκω.

αυτο ειναι οτι πιο δυνατο εχω βαλει αλλα ξερενεται πολυ και ειναι χαλια αισθηση. schwarzkopf-taft-power-gel-fixation-8.jp 

Δημοσ.

να τα διαμορφώσεις με λίγο κερί/πηλό/άργυλο και να τα πλακώσεις με λακ μετά, αυτός είναι ο καλύτερος συνδιασμός!

Δημοσ.

παιδια εχετε να προτεινετε καποιο καλο τζελ για τα μαλλια που ναι ειναι παχυρευστο και ισχυρο ;

Συμφωνώ με τα schwarzkopf που σου είπανε και οι από πάνω. Από τους καλύτερους του εμπορίου για πολύ δυνατό κράτημα + ότι είναι παχύρευστοι όπως θες. Απλά μη βάζεις μεγαλη ποσότητα.

Δημοσ.

Παιδια που βρισκουμε schwarzkopf v12 σε ελληνικα καταστατα? και ποσο κανει ευχαριστω

Σκλαβενίτης νομίζω έχει. τιμή 6 ευρώ περίπου αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

A και σε hondos center τον έχω δει. Γενικά σε μεγάλα καταστήματα τον βρίσκεις, εκτός και αν πέσεις στην περίπτωση που θα έχει τελειώσει.

Δημοσ.

Χεχε, με αυτα και μ'αυτα θυμηθηκα τα ατομικα flipper (κοκκινο και μπλε)! Τρελλο Gel που σιγουρα βοηθησε να δειχνω σαν τον Κοτζακ σημερα!  :-D

Αποφυγετε τα φτηνιαρικα με δυο λογια! 

Δημοσ.

L'Oreal Paris και τα American crew από εμένα !! (βέβαια το 2ο το πήρα από Αγγλία δεν ξέρω αν έχει εδω )

πάντως αν θές να εχεις μαλλια τα επόμενα χρόνια πρέπει να πάρεις κάτι καλο

Δημοσ.

Flipper βάζω και εγώ και έχει πολύ καλύτερο κράτημα, δε δημιουργεί λιπαρότητα ούτε αφήνει "ασπρίλα"/σκόνη στα μαλλιά. Δεν έχω πειστεί ότι τα ακριβότερα είναι και καλύτερα.

Δημοσ.

οκ, παιδια ευχαριστώ....και εγω για τον Schwarzkopf ειχα ακουσει οτι ειναι καλος...θα παω να τον αγορασω σημερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...