ektor7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδια απορία. υπαρχει μετρο ie? ειναι διαφορετικος απο τον κλασσικο; επισης γιατι δε μου πεταγεται το πληκτρολογιο οταν ειμαι στον ΙΕ; Οπουδηποτε αλλου οταν παταω σε καποια φορμα για κειμενο, αυτο εμφανιζεται αυτοματα... ευχαριστω Αν εβαλες τον chrome default,ξεχνα τον ie metro! Στο desktop γενικα δεν πεταγεται το keyboard!
kostasfalcon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδια απορία. υπαρχει μετρο ie? ειναι διαφορετικος απο τον κλασσικο; επισης γιατι δε μου πεταγεται το πληκτρολογιο οταν ειμαι στον ΙΕ; Οπουδηποτε αλλου οταν παταω σε καποια φορμα για κειμενο, αυτο εμφανιζεται αυτοματα... φυσευχαριστω Φυσικα και υπαρχει και είναι κορυφαιος σε touch εμπειρια χρησης..... Ότι σου ειπε ο εκτορ για τα υπολοιπα....
zio10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το παρέλαβα σήμερα και κάνω Updates. Το εργαλείο ΠΕΤΑΕΙ. Πρέπει να κάνω δήλωση στην asus για να έχω εγγύηση; Επίσης έχει διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα με την επαφή και το πόσο καλά "πιάνει" το touchpad με το τάμπλετ; Μεγεία! Θα το ευχαριστηθείς! Σχετικά με το touchpad, στο δικό μου έχω παρατηρήσει ότι δεν έχει καλή απόκριση μόνο τα πρώτα δευτερόλεπτα που ξυπνάει από sleep mode, μετά πάει μια χαρά!
achilles_g_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Υπαρχει καποιος που να εχει εγκαταστήσει το novago να μου πει αν ειχε κάποιο πρόβλημα;εμενα δεν μπορει ουτε να εγκαταστήσει το plugin! Sent from my iPhone using Insomnia Kανένα πρόβλημα.
ektor7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Παιδιά πως γίνεται όταν κάνουμε swipe από τα αριστερά της οθόνης και βλέπουμε τις ανοιχτές εφαρμογές να κλείσουμε όποιες θέλουμε; με το ποντίκι κάνουμε δεξί κλικ και το κλείνουμε. Με touch πως το κάνουμε;Αρπαζεις με το δακτυλο την εφαρμογη που θες και την κατεβαζεις στο τερμα κατω της οθονης! 1
MasterX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) τι εχω κανει λαθος στην εγκατασταση και δεν βλεπω ελληνικα μεσα σε Notepad/Wordpad ???? βασικα σε ετοιμα txt που περασα απο αλλο υπολογιστη μου δειχνει αλλαμπουρνεζικα τα ελληνικα.. και αν παω να γραψω ελληνικα στο ιδιο κειμενο, μου γραφει, αλλα κατα την αποθηκευση μου λεει οτι βρηκε Unicode χαρακτηρες που θα χαθουν αν αποθηκευσω σε ANSI encoded text file.. οποτε μολις το αποθηκευσω ετσι μου τους μετατρεπει σε αγγλικους.. Στο παλιο ομως το εκανα κανονικα και αποθηκευε ελληνικα! Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2014 από MasterX
LEFteriz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Θα πας control panel - Region και τα κανεις παντού Greece (και στις τρείς καρτέλες)
MasterX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 βασικα, μονο στην καρτελα Διαχειριση στη "Γλωσσα για τα προγραμματα που δεν υποστηριζζουν Unicode" δεν το ειχα.. τα αλλα 2 ηταν οκ..λυθηκε το προβλημα.. ευχαριστω..
giorgos1966 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Παιδια ειμαι πολυ χαρουμενος! Και ειπα να το μοιραστω μαζι σας χωρις παρεξηγηση...Ας ειναι καλα η Ελβετια στο Μουντιαλ! Ρισκαρα 120 ευρω χθες προς το τελος του αγωνα να νικησει η Ελβετια και εγινε το θαυμα!Εβαλε το νικητηριο γκολ στο 93ο λεπτο.Με αυτη την εμπνευση και ρισκο κερδισα 540 ευρω.Οποτε μου ανοιξε ο δρομος αυτοματα για την αγορα του Asus T100... 7
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Παιδια ειμαι πολυ χαρουμενος! Και ειπα να το μοιραστω μαζι σας χωρις παρεξηγηση...Ας ειναι καλα η Ελβετια στο Μουντιαλ! Ρισκαρα 120 ευρω χθες προς το τελος του αγωνα να νικησει η Ελβετια και εγινε το θαυμα!Εβαλε το νικητηριο γκολ στο 93ο λεπτο.Με αυτη την εμπνευση και ρισκο κερδισα 540 ευρω.Οποτε μου ανοιξε ο δρομος αυτοματα για την αγορα του Asus T100... Ωραίος! Στην τελευταία φάση του ματς σου έκατσε! Επένδυσε άφοβα στο t100, δε θα σε απογοητεύσει! 3
ektor7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Παιδια ειμαι πολυ χαρουμενος! Και ειπα να το μοιραστω μαζι σας χωρις παρεξηγηση...Ας ειναι καλα η Ελβετια στο Μουντιαλ! Ρισκαρα 120 ευρω χθες προς το τελος του αγωνα να νικησει η Ελβετια και εγινε το θαυμα!Εβαλε το νικητηριο γκολ στο 93ο λεπτο.Με αυτη την εμπνευση και ρισκο κερδισα 540 ευρω.Οποτε μου ανοιξε ο δρομος αυτοματα για την αγορα του Asus T100... Ωραιος!Αλλα μην το κανεις συνηθειο,γιατι δεν μπαινουν συχνα τερματα στο 93! Δε σου λεω καλοριζικο,μεχρι να το παρεις ή να τελειωσει το μουντιαλ!
giorgos1966 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ωραιος!Αλλα μην το κανεις συνηθειο,γιατι δεν μπαινουν συχνα τερματα στο 93! Δε σου λεω καλοριζικο,μεχρι να το παρεις ή να τελειωσει το μουντιαλ! Χα χα! Μπα για παν ενδεχομενο εκανα αιτηση να τα τραβηξω για να το αγορασω.Χαζος ειμαι;Αυτα δε γινονται συνεχεια. 1
giorgos1966 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδια πριν το παραγγειλω.τι αλλο θα χρειαστω!Μια θηκη,μια εχτρα μνημη πχ;Μπορειτε να βοηθησετε ωστε να μην ξαναπαραγγελνω στο αμμεσο μελλον;Θελω να ειμαι κομπλε...Α και να μας ζησει και το Βελγιο(Μουντιαλ)! Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2014 από giorgos1966 1
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Παιδια πριν το παραγγειλω.τι αλλο θα χρειαστω!Μια θηκη,μια εχτρα μνημη πχ;Μπορειτε να βοηθησετε ωστε να μην ξαναπαραγγελνω στο αμμεσο μελλον;Θελω να ειμαι κομπλε...Α και να μας ζησει και το Βελγιο(Μουντιαλ)! Έπιασες και το Βέλγιο? Θα πάρεις το 64άρι σιγά σιγά! (Μη πω κανά surface pro! ) Από που θα το πάρεις, από εξωτερικό? Μνήμες, θήκες κλπ μπορείς να τα πάρεις και αργότερα. Εγώ έχω μια 16άρα κάρτα και μεμβράνη στην οθόνη, τίποτα άλλο. Είναι ανάλογα τι χρειάζεται ο καθένας
giorgos1966 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Έπιασες και το Βέλγιο? Θα πάρεις το 64άρι σιγά σιγά! (Μη πω κανά surface pro! ) Από που θα το πάρεις, από εξωτερικό? Μνήμες, θήκες κλπ μπορείς να τα πάρεις και αργότερα. Εγώ έχω μια 16άρα κάρτα και μεμβράνη στην οθόνη, τίποτα άλλο. Είναι ανάλογα τι χρειάζεται ο καθένας Ναι φιλε μου επιασα και το Βελγιο...ανατροπη!Απο που να το παραγγειλω ειμαι σε διλημα.Το καλο ειναι οτι εδω στη Σκοπελο εχουμε μειωμενο ΦΠΑ οποτε θα μου ερθει και λιγο ποιο φθηνο απο Ελλαδα νομιζω.Δεν ξερω τι να κανω .Για θηκη πως θα το κουβαλαω οταν το παρω;Για μνημη θελω να του περασω 2 προγραμματα για επεξεργασια φωτογραφιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα