giorgos1966 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Φιλε μου ασχετος ειμαι με αυτα.Θελω ομως ευκαιρεια τωρα να ειναι κατι πολυ καλο.Φυσικα να εχει usb κτλ.Απο εγγυηση οτι μου ερθει δεν θα εχω Ελλάδα ετσι;
johnnyman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 εγω το 8αρι dell που εχω που το πηρα απο αμερικη δεν ισχυει στην ελλαδα η εγγυηση του..
giorgos1966 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 εγω το 8αρι dell που εχω που το πηρα απο αμερικη δεν ισχυει στην ελλαδα η εγγυηση του.. Προβλημα αυτο...Τι μπορει να παθει γενικα;Και εαν το στειλω πισω δεν θα με καλυψουν εκει;
ektor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Προβλημα αυτο...Τι μπορει να παθει γενικα;Και εαν το στειλω πισω δεν θα με καλυψουν εκει; Αν το στειλεις αμερικη θα στο καλυψουν! Και δε νωμιζω να περνα καν τελωνιο όταν είναι μεταχειρισμενο και παει για σερβις!Γενικα και τα asus εξωτερικο θα τα στειλεις αλλα εδώ ευρωπη,γιατι δεν εχει σερβις ελλαδα! Surface pro2 και dell θα πρεπει να σταλει αμερικη! Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2014 από ektor7
johnnyman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 νομιζω θα σε καλυψουν εκει απλα πρεπει να το στειλεις σε σπιτι φιλου κ να το στειλει αυτος μετα..κατι τετοιο απο οτι θυμαμαι!
giorgos1966 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ναι σε αυτο δεν εχω προβλημα να το στειλω ου μη γενιτο...Τελικα βρε παιδια ποιο απο τα 3 που μου ειπατε;Μαζι με πληκτρολογιο ομως.Περιμενει να του στειλω το μοντελο ακριβως(email) για να το παρει.Ερχεται Ελλαδα σε 20 μερες περιπου.Απο ebay Αμερικης μπορειτε να μου συστησετε να του δωσω το λινκ;
ektor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι σε αυτο δεν εχω προβλημα να το στειλω ου μη γενιτο...Τελικα βρε παιδια ποιο απο τα 3 που μου ειπατε;Μαζι με πληκτρολογιο ομως.Περιμενει να του στειλω το μοντελο ακριβως(email) για να το παρει.Ερχεται Ελλαδα σε 20 μερες περιπου.Απο ebay Αμερικης μπορειτε να μου συστησετε να του δωσω το λινκ; Το θεμα είναι ποσο απαιτητικο είναι αυτό που θες να κανεις?Εγω δεν εχω ασχοληθεί! Πρεπει να ξερουμε αν είναι ok με atom bay trail&2gb ram(asus t100&dell venue pro 11-bay trail model) ή θα χρειαστείς i5&4gb ram(surface pro 2 & dell venue pro 11-i5model)? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2014 από ektor7
giorgos1966 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Το θεμα είναι ποσο απαιτητικο είναι αυτό που θες να κανεις?Εγω δεν εχω ασχοληθεί! Πρεπει να ξερουμε αν είναι ok με atom bay trail&2gb ram(asus t100&dell venue pro 11-bay trail model) ή θα χρειαστείς i5&4gb ram(surface pro 2 & dell venue pro 11-i5model)? Αυτα τα 2 τελευταια που λες δεν ειναι τα ποιο δυνατα;Θελω κατι να μην κολαει σχεδον πουθενα αλλα σιγουρα με πληκτολογιο μαζι.Καμμια επεξεργασια φωτογραφιας θα κανω και μετα αναρτησεις.Αντε να βαλω και κανα μικρο βιντεακι σπανια ομως... Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2014 από giorgos1966
ektor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Κανε το κοπο κοιτα πρωτα αυτά τα δυο θεματα και μετα για να παρεις μια ιδεα τι γινεται με τα windows tablets,ώστε να είναι πιο ευκολο να καταλάβεις τι σου προτινουμε! Windows Tablets:Οδηγός σωστής επιλογής! Σ'αυτο κατω θα βρεις και τα βιντεος με τα reviews και των τριων tablets! Windows tablets/hybrids γενικά. Αυτα τα 2 τελευταια που λες δεν ειναι τα ποιο δυνατα;Θελω κατι να μην κολαει σχεδον πουθενα αλλα σιγουρα με πληκτολογιο μαζι.Καμμια επεξεργασια φωτογραφιας θα κανω και μετα αναρτησεις.Αντε να βαλω και κανα μικρο βιντεακι σπανια ομως... Ναι είναι με πολύ ισχυρούς επεξεργαστες,που εχουν τα ultrabooks! Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2014 από ektor7
giorgos1966 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Κανε το κοπο κοιτα πρωτα αυτά τα δυο θεματα και μετα για να παρεις μια ιδεα τι γινεται με τα windows tablets,ώστε να είναι πιο ευκολο να καταλάβεις τι σου προτινουμε! Windows Tablets:Οδηγός σωστής επιλογής! Σ'αυτο κατω θα βρεις και τα βιντεος με τα reviews και των τριων tablets! Windows tablets/hybrids γενικά. Eνταξει φιλε μου ευχαριστω.Θα τα δω και εαν εχω καποια απορια θα σας ξαναρωτησω.
ektor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Eνταξει φιλε μου ευχαριστω.Θα τα δω και εαν εχω καποια απορια θα σας ξαναρωτησω. Ρωτα στο δευτερο λινκ που εδωσα γιατι εκει συζητούμε και προτινουμε για όλα τα windows tablets και το παρακολουθουν και τα παιδια που πηραν και το surface και το dell,για να σου δωσουν περισσοτερες λεπτομεριες και για την κατασκευη και τις δυνατότητες τους! 1
dimosfc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα αγόρασα ένα asus t100 πριν λίγο καιρό και μπορώ να πω ότι οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν πλ θετικές . ωστόσο με το κούνημα της οθόνης έχανε επαφή με την βάση και αναγκάστικα το πάω πίσω για αλλαγή..και το δεύτερο έκανε ακριβώς το ίδιο. είναι συνιθισμένο αυτό?
ektor7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα αγόρασα ένα asus t100 πριν λίγο καιρό και μπορώ να πω ότι οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν πλ θετικές . ωστόσο με το κούνημα της οθόνης έχανε επαφή με την βάση και αναγκάστικα το πάω πίσω για αλλαγή..και το δεύτερο έκανε ακριβώς το ίδιο. είναι συνιθισμένο αυτό?Όχι!Μόνο ένα 95% το έχουν αυτό το πρόβλημα! Έχανε επαφή και μετά ξανά εβρησκε στις πλείστες περιπτώσεις,έτσι? Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2014 από ektor7
dimosfc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Όχι! Μόνο ένα 95% το έχουν αυτό το πρόβλημα! Έχανε επαφή και μετά ξανά εβρησκε στις πλείστες περιπτώσεις,έτσι? ναι έτσι κρίμα είχε καλές προοπτικές
ektor7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 ναι έτσι κρίμα είχε καλές προοπτικέςΦτηνή κατασκευή,λόγου κοστους και μακάρι να είναι μόνο τέτοιας φύσης τα προβλήματα,που συνηθίζονται και όχι κάτι μητρικές κάρτες γραφικών,μνήμες,οθόνες κ.τ.λ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα