Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια ποιο office ειναι αυτο που ερχεται μαζι με την συσκευη? το 2013?

Το 2013 ναι, η "μικρή" έκδοση όμως, home&student

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λετε γι'αυτη την θηκουλα: http://www.ebay.co.uk/itm/Black-PU-Leather-Case-for-Asus-Transformer-Book-T100-T100T-T100TA-10-1-Tablet-/141275105154?pt=UK_iPad_Tablet_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item20e4a70782 ?

Εχετε να προτεινετε καποια αλλη?

Επεξ/σία από Σαϊνόμπι
Δημοσ.

Καλή φαίνεται αλλά είναι μόνο για το tablet. Υπάρχουν και κάποιες που είναι και για το πληκτρολόγιο. (προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο μεμβράνη προστασίας και μια θήκη τύπου λαπτοπ για μεταφορά, δεν το έχω μόνιμα σε θήκη δηλαδή γιατί με ενοχλεί και δίνει και όγκο)

Δημοσ.

Καλή φαίνεται αλλά είναι μόνο για το tablet. Υπάρχουν και κάποιες που είναι και για το πληκτρολόγιο. (προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο μεμβράνη προστασίας και μια θήκη τύπου λαπτοπ για μεταφορά, δεν το έχω μόνιμα σε θήκη δηλαδή γιατί με ενοχλεί και δίνει και όγκο)

Σωστη μου ακουγεται η λογικη σου περι ογκου. Ζελατινα πιστευεις χρειαζεται εφ'οσον εχει gorilla glass και εφοσον δεν προκειται ποτε να μπει σε τσεπη η σε τσαντα με κλειδια οπως καποιο κινητο?

Δημοσ.

Σωστη μου ακουγεται η λογικη σου περι ογκου. Ζελατινα πιστευεις χρειαζεται εφ'οσον εχει gorilla glass και εφοσον δεν προκειται ποτε να μπει σε τσεπη η σε τσαντα με κλειδια οπως καποιο κινητο?

Δεν ξέρω εγώ του έχω βάλει μια στην οθόνη και μια στην πλάτη! Μπορεί να είναι υπερβολή, ίσως επειδή το συμπάθησα πολύ και θέλω να το προσέξω! :-D  (έχει gorilla glass? δε το θυμόμουν!)

• Like 1
Δημοσ.

παντος αυτά που λενε περι πληκτρολογιο δεν εχω παρατηρισει καμια διακοπη και το χρησιμοποιω σταα ποδια μου στο αυτοκινητο....μια χαρα το βλεπω το απόγευμα θα το βαλω για updates γτ τπτ δεν του εχω κανει να το βαλω να τα κανει όλα η όχι?

Δημοσ.

παντος αυτά που λενε περι πληκτρολογιο δεν εχω παρατηρισει καμια διακοπη και το χρησιμοποιω σταα ποδια μου στο αυτοκινητο....μια χαρα το βλεπω το απόγευμα θα το βαλω για updates γτ τπτ δεν του εχω κανει να το βαλω να τα κανει όλα η όχι?

ουτε εγω εχω καποιο προβλημα με το πληκτρολογιο, τα update να τα κανεις κανονικα ολα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...