Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Πριν λιγες μερες αγορασα το ταμπλετ. Ολα οκ

Σημερα για πρωτη φορα πηγα να το συνδεσω με το πληκτρολογιο, και το πληκτρολογιο δεν δουλευει.. ειναι λογικο? Πρεπει κατι να ρυθμισω?

ΚαλησπεραΚαι εγω εχω προβλημα τι θηκη να διαλεξω....Αυτη που εχεις , ειναι ξεχωριστη για το tablet και ξεχωριστη για το πληκτρολογιο? Οταν διπλωνει για να κλεισει, η οθονη του tablet κλεινει αυτοματα? Μυριζει περιεργα?Το pu-leather τι ειναι?Τις ιδιες ερωτησεις εχω και για την ivso.

Δες αυτην. Δεν την εχω αλλα θελω να την παρω

http://www.amazon.co.uk/Kamor%C2%AE-Transformer-Protector-Crystal-Invisible/dp/B00IPZPJTY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1405671279&sr=8-2&keywords=asus+transformer+book+t100+screen+protector

η θηκη μου είναι ενιαια, μπορει όμως να βγει το πληκτρολογιο και μετα διπλωνει και μπορεις να το δουλεψεις σαν ταμπλετα ειτε σε ορθια σταση ειτε σε ξαπλωτη, όπως ακριβως φαινεται στις φωτο!

Όχι δεν μυριζει περιεργα, για την ακριβεια δεν μου βγαζει καμια μυρωδια.

Ευχαριστω για την απαντηση
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα

Πριν λιγες μερες αγορασα το ταμπλετ. Ολα οκ

Σημερα για πρωτη φορα πηγα να το συνδεσω με το πληκτρολογιο, και το πληκτρολογιο δεν δουλευει.. ειναι λογικο? Πρεπει κατι να ρυθμισω?

Ευχαριστω για την απαντηση

Οχι!

Το πληκρολογιο δε θελει τιποτα,με το που το βαλεις πρεπει να ενωθει αμεσως!

Αν δεν ενωνεται,παει αμεσα για επιστροφη!

Δημοσ.

Δες μήπως το φοβήθηκες και δε το κούμπωσες σωστά! Κάνει και ένα χαρακτηριστικό ήχο όταν κουμπώνει, τον ακούς?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα

αν συνδεσω flash στην θυρα usb , το βλεπει κανονικα

απλα δεν δουλευει το πληκτρολογιο.. μηπως πρεπει να πατησω κατι για να το ενεργοποιησω???

Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα

αν συνδεσω flash στην θυρα usb , το βλεπει κανονικα

απλα δεν δουλευει το πληκτρολογιο.. μηπως πρεπει να πατησω κατι για να το ενεργοποιησω???

όχι δουλεύει απευθείας και το πληκτρολόγιο και το touchpad...κάνε καμιά επανεκκίνηση μήπως έφαγε κανά κόλλημα

Δημοσ.

εχω κανει πολλες..

δεν μπορω να κατλαβω ..

πως μπορω να μπω στο Bios χωρις πληκτρολογιο?

Τότε μπορεί όντως να έπεσες σε ελαττωματικό! Για το bios δεν ξέρω, ίσως αν συνδέσεις usb πληκτρολόγιο με ανταπτοράκι απευθείας πάνω στο tablet

Δημοσ.

Ξερετε αν ο φορτιστης του δινει περισσοτερα mAh απ' οτι ενας κοινος usb charger καποιου κινητου?

Ακριβως το διπλασιο!

Ο φορτηστης του ειναι ο ιδιος φορτηστης του nexus7!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια το t100 asus transformer στην οθονη εχει gorila glash η καποιου αλλου ειδους anti scratch τζαμι?η ειναι απλα πλαστικο?

Δυστιχως δεν είναι gorilla glass αλλα ουτε και πλαστικο.....γυαλι είναι αλλα ποιος ξερει τι ποιοτητας.....

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι έστω και αν φανεί λίγο ανόητο.

Επειδή ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο ταμπλετ αναρωτιέμαι μήπως είναι κάπως μεγάλο 10,1΄΄ ?

Επειδή ταυτόχρονα είδα και το 8 της Asus και μου φάνηκε πιο βολικό.

Θα ήθελα τη γνώμη σας καθώς εσείς το έχετε σε καθημερινή βάση και μπορείτε να έχετε μια άποψη κατά πόσο είναι βολικό.

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι έστω και αν φανεί λίγο ανόητο.

Επειδή ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο ταμπλετ αναρωτιέμαι μήπως είναι κάπως μεγάλο 10,1΄΄ ?

Επειδή ταυτόχρονα είδα και το 8 της Asus και μου φάνηκε πιο βολικό.

Θα ήθελα τη γνώμη σας καθώς εσείς το έχετε σε καθημερινή βάση και μπορείτε να έχετε μια άποψη κατά πόσο είναι βολικό.

Ευχαριστώ. 

Δεν είναι μεγάλο ούτε ιδιαίτερα βαρύ, θα το συνηθίσεις γρήγορα. Για Windows tablets νομίζω οι 10" είναι καλύτερες από τις 8" (υπάρχει το encore, το dell και ίσως κάποια άλλα αν θέλεις 8" πάντως)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...