Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1η Παρατηρηση: Οκ το keyboard δεν ειναι και οτι πιο βολικο αλλα οκ... μια στο τοσο που θα χρησιμοποιηθει τη δουλεια του θα τη κανει..

Ο ηχος ειναι πολυ χαμηλος... το note 3 μου ακουγεται 2 εως κ 3 φορες πιο δυνατα... :P

Απορια παιδια... Εχει δοκιμασει κανεις να εχει dual boot android? 

Επισης σημαντικο: Επειδη το Fraps δεν λειτουργησε ... γνωριζετε κανενα προγραμμα για FPS Benchmark να τρεχει σε win8? γιατι δεν εχω βρει κατι

1η απαντηση στην παρατηρηση: μετα από λιγο καιρο που το πηρα εγραφα ηδη με κλειστα ματια.....

Ο ηχος είναι ακρως ικανοποιητικος.....μηπως εχει θεμα το μηχανακι σου?

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1η Παρατηρηση: Οκ το keyboard δεν ειναι και οτι πιο βολικο αλλα οκ... μια στο τοσο που θα χρησιμοποιηθει τη δουλεια του θα τη κανει..

Ο ηχος ειναι πολυ χαμηλος... το note 3 μου ακουγεται 2 εως κ 3 φορες πιο δυνατα... :P

Απορια παιδια... Εχει δοκιμασει κανεις να εχει dual boot android? 

Επισης σημαντικο: Επειδη το Fraps δεν λειτουργησε ... γνωριζετε κανενα προγραμμα για FPS Benchmark να τρεχει σε win8? γιατι δεν εχω βρει κατι

Συμφωνώ με τον Κώστα από κάτω. Το πληκτρολόγιο για το μέγεθός του είναι πολύ βολικό, γράφεις και μεγάλα κείμενα άνετα. Το touchpad του όντως δεν είναι και το πιο βολικό. Ο ήχος του είναι επίσης δυνατός και καθαρός, παραείναι δυνατός για το μέγεθός του νομίζω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιει καμεις τον chrome?Ειστε ικανοποιημενοι?Εμενα μου φαινεται οτι δεν κυλάει ομαλα και σαν να εχει lag....H διαφορα με τον ΙΕ ειναι τεραστια...

Επεξ/σία από kostaspap
Δημοσ.

Παιδιά εμένα για κάποιο λόγο πέφτει η ένταση στον ήχο του πληκτρολογίου.Έχει βρει κανείς καμία ρύθμιση? Εγώ δεν βρήκα. Μετά από επαναφορά πάντως όλα καλά (για λίγο!)

Δημοσ.

<p>Χρησιμοποιει καμεις τον chrome?Ειστε ικανοποιημενοι?Εμενα μου φαινεται οτι δεν κυλάει ομαλα και σαν να εχει lag...<span style="font-size:14px;">.H διαφορα με τον ΙΕ ειναι τεραστια...</span></p>

Ο chrome ειναι με διαφορά ο χειρότερος browser για αφή σε windows.

Μόνο για ποντίκι-πληκτρολόγιο κάνει.

Ακόμα και σε iPad και εκεί χωλαίνει σε σχεςη με Safari/Mercury browser.

Τραγική η Google.

Η αλεπού λίγο καλύτερα,αλλα θα σου έλεγα να βγάλεις απο κανα συρτάρι τον explorer του ντεσκτοπ για χρήση με αφή εξισου πέρα απο την metro ui εκδοχή του που απλά ειναι κορυφαίος.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό εκανα τα σπάει ο ΙΕ...

σορρυ για το σπαμ αλλα....

Πως εισαγουμε τα "αγαπημενα" στον ΜΕΤRΟ ΙΕ απο Firefox? Ξερει καποιος?

Επεξ/σία από kekos123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σορρυ για το σπαμ αλλα....

Πως εισαγουμε τα "αγαπημενα" στον ΜΕΤRΟ ΙΕ απο Firefox? Ξερει καποιος?

Aν τα μεταφερεις στο desktop IE,τοτε εχουν μεταφερθει αυτοματα και στο Metro IE.Γενικα οτι προσθετεις στον ενα IE περνουν και στον αλλο!

http://support.microsoft.com/kb/2525573

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 2
Δημοσ.

το εχω 6 μηνες το Τ100... το δουλευω καθημερινα πανω απο 8 ωρες στη δουλεια σαν λαπτοπ.. επισης 2 φορες το μηνα για DJing σε μαγαζια...
Ειμαι υπερ ευχαριστημενος!!  Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει.. μετα απο αυτο δεν ξαναγυριζεις σε Αντροιντ ταμπλετ..εκτελει και χρεη λαπτοπ.
Αλλα το καλυτερο ειναι η μπαταρια!! εχω βγαλει 5ωρες προγραμμα DJ με τη μιση μπαταρια!!!

2 θεματακια θελω να ρωτησω αν αντιμετωπισε αλλος..
---προχτες ξαφνικα εχασε την καρτα μνημης..το βαλε βγαλε και η επανεκκινηση δεν εκαναν τιποτα (η καρτα δεν ειχε προβλημα πιστευω, γιατι αμεσως την ειδε PC με card reader)..τελικα δουλεψε ξανα μετα απο 2 μερες..
---κατα καιρους ενω ειμαι στο Firefox αναβοσβηνουν καποιες ομαδες πιξελ σαν κουτακια σε διαφορα σημεια της οθονης στιγμιαια..δεν εχω βρει τι φταιει..

Δημοσ.

Παιδιά εμένα για κάποιο λόγο πέφτει η ένταση στον ήχο του πληκτρολογίου.Έχει βρει κανείς καμία ρύθμιση? Εγώ δεν βρήκα. Μετά από επαναφορά πάντως όλα καλά (για λίγο!)

Τίποτα για αυτό παιδιά?  

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Κώστα από κάτω. Το πληκτρολόγιο για το μέγεθός του είναι πολύ βολικό, γράφεις και μεγάλα κείμενα άνετα. Το touchpad του όντως δεν είναι και το πιο βολικό. Ο ήχος του είναι επίσης δυνατός και καθαρός, παραείναι δυνατός για το μέγεθός του νομίζω.

Οντως υστερα απο καμποση χρηση αυτες τις μερες τελικα δεν ειναι και κακο..μια χαρα γρηγορα εγραφα.. 

Ο ηχος απλα μου φαινεται μετριος.. το Note 3 ειναι πολυ πιο δυνατο οπως και το πρωην samsung tablet που ειχα.. απλα εχω συνηθισει σε πιο δυνατες εντασεις :P οπως και στα ακουστικα παλι δεν ηταν και πολυ δυνατο..

Ναι οκ ικανοποιητικο ειναι αλλα μου αρεσει η ενταση να φτανει στο σημειο του να ειναι ενοχλητικη κ να μην αντεχεται. Οπως γινεται και με τις αλλες συσκευες μ :)

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

Επειδη εχω αγορασει λαπτοπ δεν μπαινω τωρα στην διαδικασια να κατσω να ασχοληθω... ;)

Αν εχεις τις αποδειξεις μαζι του μπορει αυτος που θα το παρει να το στειλει ο ιδιος.

Αυτο θα το κανει πολυ πιο ελκυστικο στο να φυγει πιο γρηγορα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...