Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 το πσ ειναι το HP Pavilion a6340.gr Desktop PC ειναι ενος φιλου μου και το προβλημα ειναι οτι πολυ συχνα οταν το ανοιγω η πιο συχα οταν κανω επανακινηση ανοιγει ο πυργος αλλα δεν ανοιγει η οθονη αλλα ουτε το ποντικι πληκτρολογιο κλπ αν το κλεισω και το ξανα ανοιξω δε γινετε τιποτα παλι τα ιδια αν ομως το βγαλω απο τη πριζα και το ανοιξω ανοιγει κανονικα εχετε καμια ιδεεα τι γινετε???εχω τρξει μερικα diagnosis test αλλα μου βγαζει οτι ειναι ολα οκ
SPANK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Βασικα δεν δοκιμάζεις ενα αλλο τροφοδοτικό για αρχή η μια κάρτα γραφικών
MauMaus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 φανταζεσαι να ανοιγε η οθονη αλλα οχι το πισι ? κοιτα τροφοδοτικο που σου ειπε κ ο παιχτης απο πανω για αρχη ! επισης το καλωδιο της οθονης το εχεις τσεκαρει ? η οθονη σιγουρα δουλευει ?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 χαχαχαχαχαχαχαχα η οθονη σιγουρα δουλευει γιατι το δοκιμασα και με αλλημηπως ειναι η μητρηκη? γιατι οταν το παθενει δεν ανοιγει το το ποντικι πληκτρολογιο κλπ (usb)
mikegad Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ο κύριος ύποπτος όπως σου έιπαν και τα παιδιά είναι το τροφοδότικό. Δοκίμασε με άλλο ώστε να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο και μετά βλέπουμε. Πάντως ναι ,και η μητρική έχει πολλές πιθανότητες
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ο κύριος ύποπτος όπως σου έιπαν και τα παιδιά είναι το τροφοδότικό. Δοκίμασε με άλλο ώστε να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο και μετά βλέπουμε. Πάντως ναι ,και η μητρική έχει πολλές πιθανότητες οκ αμα ειναι θα το δοκιμασω και θα σας πω
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μπορω να το δοκιμασω διοτι αυτο οταν το παθενει το κανει αρκετες φορες και μετα ξαναδουλευει δλδ τωρα ανοιγει κανονικα αλλα μπορει αυριο να μην ανοιγειεχετε καμια αλλη ιδεεα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα