Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα μου χαρισαν ενα 4s αγορασμενο απο Γερμανια και επισης μενω στην αναφερωμενη.Το κινητο εχει τα παντα στα ελληνικα αλλα σε 2 εφαρμογες εχω θεμα με τη γλωσσα στο μενου,απο το skype και το shazam.Ολα τα υπολοιπα,facebook,youtube,whatsapp ειναι στα ελληνικα τα μενου.Το iTunes επισης στα ελληνικα.Κανω κατι λαθος;

Δημοσ.

Προσφατα μου χαρισαν ενα 4s αγορασμενο απο Γερμανια και επισης μενω στην αναφερωμενη.Το κινητο εχει τα παντα στα ελληνικα αλλα σε 2 εφαρμογες εχω θεμα με τη γλωσσα στο μενου,απο το skype και το shazam.Ολα τα υπολοιπα,facebook,youtube,whatsapp ειναι στα ελληνικα τα μενου.Το iTunes επισης στα ελληνικα.Κανω κατι λαθος;

Το skype ήταν προεγκατεστημένο? Νομίζω αν πας στις ρυθμίσεις του προφιλ σου μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα. 

Για δες εδώ. 

http://community.skype.com/t5/iOS-iPhone-and-iPad/Change-Skype-language-on-iPad-2/td-p/1086300

Το shazam τί έχει?

Δημοσ.

Το Skype όπως και το shazam τα κατέβασα απο το Appstore.Το link που έδωσες δυστυχώς δεν βοηθά.Το δοκίμασα και αυτό.Τα ρυθμισα ολα στα ελληνικα.Το μενου ειναι ακομα στα γερμανικα.Όσο για το Shazam,τα πάντα στο συγκεκριμένο app είναι στα γερμανικά.Δεν μπόρεσα να βρώ άκρη.

Δημοσ.

Έσβησα το iTunes και το έκανα εγκατάσταση ξανά.Προφανώς είχα βάλει προτίμηση χώρας τη Γερμανία και δεν το παρατήρησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...