Salonikios933 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Κατάλαβα. ΑΝΤΕ να δούμε Το εκκαθαριστικό εννοείται βγαίνει νωρίτερα από ότι σου έρχεται. Εμένα βγήκε περίπου 10/9 αν δεν κάνω λάθος η 1η δόση μπήκε περίπου 20/10, δεν θυμάμαι ακριβώς. Αλλά όλα αυτά είναι σχετικά γιατί γίνονται μαζικές πληρωμές και όχι σε κάθε έναν ξεχωριστά. παντως στην περιπτωση μου εχουν περασει ηδη 2 μηνες περιπου απο τοτε που εκανα την αιτηση. Κατι εγινε λαθος μαλλον Οποτε..την πατησα
Liverpool89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Πας στον αντιπροσωπο του ΟΓΑ της περιοχης σου και διορθωνεις την αιτηση.. Δεν εχεις να χασεις τιποτα.. Ετσι κι αλλιως απο τον ΟΓΑ θα επαιρνες την εγκριση και ποσα λεφτα δικαιουσε...
Salonikios933 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Πας στον αντιπροσωπο του ΟΓΑ της περιοχης σου και διορθωνεις την αιτηση.. <br><br> Δεν εχεις να χασεις τιποτα.. Ετσι κι αλλιως απο τον ΟΓΑ θα επαιρνες την εγκριση και ποσα λεφτα δικαιουσε... Ε αυτό θα κάνω. Πέρασε πολύς καιρός και τίποτα. Είναι μέχρι το τέλος του χρόνου νομίζω. Μετά τα χάνεις.
gang Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ε αυτό θα κάνω. Πέρασε πολύς καιρός και τίποτα. Είναι μέχρι το τέλος του χρόνου νομίζω. Μετά τα χάνεις. Δοκίμασε να συνδεθείς και στην υπηρεσία του Α21 να δεις τι σου βγάζει...
Salonikios933 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε να συνδεθείς και στην υπηρεσία του Α21 να δεις τι σου βγάζει... Ναι αυτο το ειχα ξεχασει . Ευχαριστω !
Liverpool89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δειτε εδω--> αυτο βγαζει http://www.insomnia.gr/topic/490456-φορολογικές-ερωτήσεις-για-το-2013/page-17 Κατω κατω...
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Επειδη αλλοι γραφουν οτι σημερα θα πληρωθουν ολοι οσοι δεν ειχαν παρει χρηματα και αλλοι γραφουν οτι απο σημερα θα ξεκινησουν να δινουν σε αυτους που δεν εχουν παρει τι τελικα ισχυει; Εγω παραδειγμα δεν εχω παρει τιποτα και η εκκαθαριση μου εχει βγει απο τελος Ιουλιου και στον ΟΓΑ πηγα κατι χαρτια που μου ζητησε 9 Σεπτεμβριου. Υπαρχει περιπτωση να ισχυει το δευτερο και να παρω λεφτα απο Δευτερα η να παω ΠΑΛΙ στον ΟΓΑ; Χρεος στην εφορια δεν εχω να πεις οτι μου τα κρατησανε (εχω ενα ποσο 60 ευρω αλλα εχω επιστροφη 485 οποτε μου χρωσταει η εφορια δεν της χρωσταω)
RiderOnTheStorm Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ τα ίδια.. Η δήλωση μου εκκαθαρίστηκε 20/9 και έχουν εγκριθεί 639€. Στο A21 το λέει ξεκάθαρα οτι τα δικαιούμαι. Δεν έχω δεί ούτε 1 ευρώ,ούτε σήμερα που έλεγαν οτι θα τα πάρουν όλοι..
Salonikios933 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ τελικά πήρα 99 ευρώ. Ότι να ναι. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
RiderOnTheStorm Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ τελικά πήρα 99 ευρώ. Ότι να ναι. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Σού φεξε.. Πότε σου τα έβαλαν?Μήπως έιναι κάποια δόση? Καλά που δεν τα υπολόγισα,σαν έσοδα γιατί θα είχα μείνει άφραγκος...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ μάλλον είμαι από τους τυχερούς Πήρα 320 τον Ιούλιο , 160 στις 10/10 και στις 21/12 μου έβαλαν και τα υπόλοιπα 160.
Salonikios933 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 <p>Εγώ μάλλον είμαι από τους τυχερούς</p> <p> </p> <p>Πήρα 320 τον Ιούλιο , 160 στις 10/10 και στις 21/12 μου έβαλαν και τα υπόλοιπα 160.</p> Πολυ τυχερός αυτά είναι. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Εγω παλι δεν πηρα τιποτα ασχετα αν γραφει 640 ευρω στο Α21 Σημερα που μιλησα με εναν του ΟΓΑ μου ειπε οτι δεν εχουν τελειωσει ακομα οι διορθωσεις αλλα μου ειπε να παω αυριο απο κει να δουν αν απλα δεν εχει γινει ακομα η διορθωση μου η υπαρχει καποιο αλλο προβλημα. Αυριο θα παω απο κει και προβλεπω να τους λεω πολλα Γαλλικα. 1
L0rd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Για μπες και διαβασε τα κριτηρια στην εγκυκλιο. Εμενα δεν μου το δωσανε γιατι πριν 3 χρονια ειμουν στο εξωτερικο. Το Α21 ελεγε οτι θα παρω καποιο ποσο αλλα το συστημα του ΟΓΑ το σταματουσε αυτοματα
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ημουν εξωτερικο εκτος απο σχεδον 40 μερες που ειχα παει Κυπρο το 2008 κατι σαν διακοπες. Το λαθος που εκανε εμενα ο λογιστης ηταν οτι τσεκαρε τις φορολογικες δηλωσεις για την βεβαιωση 10ετης παραμονης στην Ελλαδα, γιατι ενω του ειπα πως πλην των τελευταιων δυο ετων δεν εχω κανει φορολογικη δηλωση αυτος ρωτησε αν κανει η γυναικα μου και επειδη εχει κανει αυτη τσεκαρε το πρωτο κουτακι. Οταν πηγα στον ΟΓΑ 8/9 για να ρωτησω γιατι δεν πηρα λεφτα μου ειπαν οτι ενω εχω τσεκαρει φορολογικες δηλωσεις δεν βρηκαν και τους ειπα για το λαθος και αυτοι μου ζητησαν να παω στο Ειρηνοδικειο και να κανω μια ενορκη βεβαιωση με δυο μαρτυρες οτι δεν εχω φυγει απο την Ελλαδα. Οπως και το εκανα και την επομενη μερα τους την πηγα. Δηλαδη οπως καταλαβα αυτο ηθελαν γιατι αν ηθελαν και κατι αλλο θα μου το ελεγαν. Πολλοι λενε οτι θα πρεπει να εχεις κανει φορολογικες δηλωσεις τα τελευταια 10 χρονια αλλα αυτο δεν πρεπει να ισχυει γιατι δεν το ζηταει καπου εκτος σαν δικαιολογητικο για την 10ετη παραμονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα