Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παλι δεν πηρα τιποτα ασχετα αν γραφει 640 ευρω στο Α21

Σημερα που μιλησα με εναν του ΟΓΑ μου ειπε οτι δεν εχουν τελειωσει ακομα οι διορθωσεις αλλα μου ειπε να παω αυριο απο κει να δουν αν απλα δεν εχει γινει ακομα η διορθωση μου η υπαρχει καποιο αλλο προβλημα.

Αυριο θα παω απο κει και προβλεπω να τους λεω πολλα Γαλλικα.

Λευτέρη που ακριβώς θα απευθυνθείς?Αν είναι να πάω και εγώ.

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι Αθηνα Αβερωφ 5-7 αλλα πηγα σημερα καπως αργα λογω οτι ειχα τρεξιματα και ειχε λαοθαλασσα.

Πηρα το 281 νουμερο και ηταν να περασει το 140 αστα να πανε! Φυσικα εφυγα γιατι επρεπε να παει η γυναικα μου στην δουλεια.

Θα παω παλι την Παρασκευη πρωϊ πρωϊ με την δροσουλα οπως ελεγαν και οι παλιοι.

Δημοσ.

Λοιπόν χθές πήγα στο δημαρχείο της περιοχής μου και μίλησα με την ανταποκρίτρια του ογα.

Μου είπε τα εξής.

Αφού στο Α21 βλέπεις τα χρήματα,έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί ,άρα δεν έχεις κάνει λάθος απο μέρους σου.

Αν δεις και μεχρι 15/1 οτι δεν μπήκαν τότε πας στον ογα..

Δημοσ.

Εγω πηγα σημερα, στις 8:10 καταφερα να παρω το 209 νουμερο με τελευταιο το 250 και καταφερα να φυγω 14:30

Μου ειπαν οτι ακοοοοοομααααα δεν εχει ελεχθει ο φακελος μου γιατι αυτος-η (δεν θυμαμαι καλα) βγηκε στην συνταξη και δεν ειχαν αλλον να κοιταξει τις διορθωσεις (ειναι για γελια και για κλαματα)

Τα συν που μου ζητησε ειναι να παω φωτοτυπια το βιβλιαριο της τραπεζας να βλεπουν δικαιουχο συν λογαρισμο και μια οικογενειακη κατασταση.

Αντε παλι εκει την Δευτερα (παλι καλα που θα παω αμεσως στο πρωτοκολλο και δεν περιμενω 200 νουμερα)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους τους συνομιλητές! Είχαμε κάποιο νέο?

Εγώ δεν πήρα τίποτα ακόμα, και για να πάω ΟΓΑ πρέπει να χάσω μια μέρα δουλειάς...Για να πιάσεις γραμμή πρέπει να πεθάνεις πρώτα..

Δημοσ.

Γραμμη με τον Θεο μπορει να πιασεις με αυτους με καμια κυβερνηση!

27 Γενναρη η πληρωμη για οσους δεν τα εχουν παρει ολα η δεν εχουν παρει δεκαρα τσακιστη.

Για να δουμε 28 Γενναρη που κλεινω τα 42 θα ειναι ευχαριστα η θα ριχνω καντηλια στον ΟΓΑ? απο κοντα φυσικα να με βλεπουν!

http://www.dikaiologitika.gr/2014011022903/asfalisi/oikogeneiaka-epidomata-oga-plhrwmi-se-osous-den-ta-exoun-parei/menu-id-232.html

Αυτο για καποιους 30.000 που δεν θα παρουν τιποτα δεν μου αρεσει.

Δημοσ.

Αν θυμαμαι ένα από τα δικαιολογητικά ήταν κάποιο πιστοποιητικό ότι τα 10 τελευταία χρόνια η μόνιμη κατοικία ήταν εντός της επικράτειας. Εγώ προσωπικά πήρα τα χρήματα Τέλη ιουλίου , 10/10 και κάπου στις 22/12 τα τελευταία.

Δουλευω ανελειπως από τον 2/2004 οπότε για το διάστημα 01/2004 μέχρι να δουλέψω έγραψα στην ηλεκτρονική δήλωση ότι θα προσκομίσω πιστοποιητικό στρατολογίας ότι ήμουν φαντάρος μέχρι τότε. Το οποίο το πήρα αλλά ποτε δεν μου το ζήτησαν. Παρόλα αυτά δικαιολογητικά δεν πήγα ποτέ πουθενά. Όλα ηλεκτρονικά τα έκανα, συμπλήρωσα τα στοιχεία των παιδιών μου αλλά ποτέ δεν κατέθεσα πουθενά δικαιολογητικά. Παρόλα αυτά τα λεφτά μπήκαν.

Δημοσ.

Ήσουν από τους τυχερούς Μανώλη, εγώ θα περιμένω μαζί με τον Λευτέρη τέλος του μήνα...

Φανταστείτε να βασιζομασταν σε αυτά τα λεφτά, καμία αξιοπιστία ακόμα και στα επιδόματα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακυρο για σημερα οι πληρωμες υπομονη αλλες δυο μερες 29/1

Καλα κρασια! Δεν υπαρχει ποιο χαλασμενο τηλεφωνο απο το ιντερνετ.

Τα μισα site γραφουν αυριο 28/1 και τα αλλα μισα 29/1

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.

Σημερινό άρθρο

Σε 21.522 δικαιούχους του ΟΓΑ θα καταβληθούν σήμερα το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 14.147.724,75 ευρώ.

Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/397900/katavallontai-ta-oikogeneiaka-epidomata-toy-oga#ixzz2rhUS6ik0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...