McNerd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καθόλου... Εδώ και ένα χρόνο το έχω ψάξει αρκετά. Μάλιστα εχω βάλει στο τρυπάκι και ένα πολύ φίλο να πάμε παρέα. Δεν έχω ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και μέλλον, εδώ.... Γνωρίζω πως εδώ θα γίνει "κρανίου τόπος" σε λίγα χρόνια, για τους έλληνες. Γουστάρω την ζωή τύπου "Last Alaskans", "Mountain Men" και το έχω αποφασίσει... θα σκάψεις για πετρέλαιο;
sofiathereal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Broke man mountain φάση cowboy και δεν συμμαζεύεται Πωωω σε ζηλεύω
Lanike71 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Broke man mountain φάση cowboy και δεν συμμαζεύεται Πωωω σε ζηλεύω Troll έτσι;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Broke man mountain φάση cowboy και δεν συμμαζεύεται Πωωω σε ζηλεύω Και είναι brokeback...
Lanike71 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Και είναι brokeback... Αν ήξερε και το σενάριο...Ατυχές παράδειγμα.
Johnys21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Καλησπερα παιδια.Μια ερωτηση...Πηγα στην Αμερικη τα χριστουγεννα του '17 και γυρισα μετα απο δυο μηνες.Θελω να ξαναπαω σε ενα μηνα για 15 μερες.Θα εχω καποιο προβλημα οταν φτασω??
Speculoos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Όχι, δεν συμπληρώνεις καν τις 90 μέρες που είναι το όριο. Που και πάλι σύμφωνα με το CBP έχεις 90 συνεχόμενες μέρες διαμονής και μετά μπορείς να ξαναπας στις ΗΠΑ αφού έχει περάσει "a reasonable amount of time between visits". Αυτό το reasonable amount of time είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε υπαλλήλου να το κρίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα