Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχετε να μου προτείνεται ένα οδηγό ή να μου πείτε πως θα κάνω o/c στο PC της υπογραφής μου;<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

2600k, sapphire amd 6950, thermalight silver arrow, coolmaster 800w silent pro,corsair 8gb

Δημοσ.

Γενικοτερα παντως , αν και έχεις και μαμω της ψύκτρες μη το ζορισεις πολυ το μηχανημα με ρευματα γτ η μητρική σου ΔΕΝ.....

Δημοσ.

Ναι, το ξέρω ότι η μητρική μου δεν τραβάει..Θέλω να αγοράσω, αν βρω φτηνά σε καμία αγγελία, κάποια από τις rog series της asus αλλά δε βρίσκω. Έχετε να μου προτείνεται καμία μητρική ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πιστευω πως δεν αξιζει τη συγκεκριμενη περιοδο να αλλαξεις mobo για να κερδισεις 300-400mhz..Αν δεις οτι μετα απο καιρο το συστημα τα φτηνει, πας στο τοτε καινουριο σοκετ...με το να κανεις "αναβαθμιση" σε τετοιο μηχανημα δε θα κερδισεις τιποτα αλλα ισα ισα θα το εχεις πληρωσει διπλο.:)

Δημοσ.

Αν πιστευεις οτι δε σε βγαζει αυτη που εχεις, δωστη και παρε κατι αλλο, προτιμοτερο ειναι. Με πιο δυνατη καρτα θα δεις διαφορα, με αλλη μητρικη (εφοσον σε εχει βολεψει αυτη) καμια.:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...