Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και από μένα. Πρώτα να πω πως περιμένω και εγώ να παραλάβω το κινητό με παραγγελία απο το e-shop.

Αυτό που θέλω να πω είναι σχετικά με τους κλασικούς Έλληνες "θα πάρω να τα πουλήσω"  : Χθες το πρωί πέρασα από το κατάστημα που έβαλα παραλαβή για να δω αν όλα είναι εντάξει, πριν από εμένα ήταν δύο κύριοι μπροστά, που έκαναν εκεί παραγγελία στο κατάστημα (με το χαρτάκι). Μετά την διαβεβαίωση ότι ναι υπάρχει απόθεμα, όταν έφευγαν τους άκουσα να λένε ωραία θα βγάλω κέρδος 250 μόλις το πουλήσω. Δηλαδή πράγματα τραγικά, μέχρι αηδίας. Πόσο μίζεροι θα γίνουμε ακόμα σαν λαός;

δε θα παρουν 250 αλλα 3

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δε θα παρουν 250 αλλα 3

εστω καποιος δεν εχει δει την προσφορα και παει και βλεπει τιμη skroutz 350+ και ο αλλος 250-300 καινουργιο μια χαρα θα τσιμπησει και θα το παρει.

Τωρα αμα εχει δει την προσφορα και παει και το παρει απο αγγελια 200+++ αξιος της μοιρας του οποιος το κανει...

Δημοσ.

Εγώ ξέρω πως αν δεν έχεις να φας και δεύτερο βρακί να αλλάξεις δεν κοιτάς προσφορές σε τεχνολογικά φόρουμ αλλά κοιτάς προσφορές για δουλειά...

καλα εννοειται, δεν λεω να μην εχεις φραγκο..

Δημοσ.

Για παραγγελια γυρω στις 5:

Vodafone Greece

Καλημέρα (ονομα).

Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά.

Δημοσ.

Vodafone Greece

Καλημέρα

Μόλις επιβεβαιωσαμε την παραγγελία σου με τον κωδικό που μας έδωσες και φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα την έχεις στα χέρια σου!

Καλορίζικη!

για παραγγελια στις 4:25

Δημοσ.

Για παραγγελια γυρω στις 5:

Vodafone Greece

Καλημέρα (ονομα).

Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά.

αυτο πολυ θελω να το δω.... ίδιων δυνατοτήτων στα 129Ε.. να δω τι θα δωσουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...