Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν κανείς θέλει να αλλάξει το username που έχει σε ένα forum, πόσο εύκολο είναι να του το αλλάξουν με κάποιο άλλο και σε ότι thread έχει αρχίσει με το παλιό να αλλάξει με το νέο;

Δημοσ.

Όταν κανείς θέλει να αλλάξει το username που έχει σε ένα forum, πόσο εύκολο είναι να του το αλλάξουν με κάποιο άλλο και σε ότι thread έχει αρχίσει με το παλιό να αλλάξει με το νέο;

Εύκολώτατο είναι αλλά ελάχιστοι από μας εδώ μέσα έχουν απολαύσει τέτοιου επίδους αντιμετώπιση....

Δημοσ.

Πολυ εύκολο σε μερικά φορουμ μπορείς να το κάνεις και μόνος σου, σε άλλα απαγορεύεται ρητώς, μίλα με κάποιον διαχειριστή.

Αν λες για το insomnia δεν εδω

http://www.insomnia.gr/topic/139814-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-username/

Δημοσ.

Εύκολώτατο είναι αλλά ελάχιστοι από μας εδώ μέσα έχουν απολαύσει τέτοιου επίδους αντιμετώπιση....

Θυμαμαι το 2005 ειχα δωσει κοντα στα 180ευρω για αυτη την υπηρεσια.

• Like 4
Δημοσ.

Θυμαμαι το 2005 ειχα δωσει κοντα στα 180ευρω για αυτη την υπηρεσια.

και διάλεξες το άθλιος? ελπίζω να έχεις τουλάχιστον εγγύηση!

• Like 2
Δημοσ.

Έλα πες την αλήθεια, θα ήθελες μόνος σου να το κάνεις κι αυτό.

• Like 9
Δημοσ.

Και εγω χωρις το 21 ηθελα να κανω εγγραφη, αλλα το ειχαν παρει ηδη :/ αυτος ο σκετος Swimmer που ειναι? :P

Την ίδια απορία έχω και εγώ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...