Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ξανα λεω 25 δεν εχει πρωτα θα παρω μια για πειραματικα αλλα να κανει και δουλεια γιατι οχι και αν μετα θελω κατι ποιο καλο ισως παρω κατι αλλα στα 25 ευρωωωωωωω δεν βρισκεις?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ενας φιλος μου κουρευοταν μονος του και οχι με μηχανη αλλα με ψαλιδι :shock: :shock: :shock: !!!

Οχι γουλι και υπερβολικα κοντα δηλαδη, αλλα ψιλοκανονικα. Επαιρνε καθρεφτακι και εκοβε! Τωρα πως το καταφερνε ειναι αλλο θεμα...

Δημοσ.

Γενικά το μακρύ μαλλί είναι πιο εύκολο να το κουρέψεις γιατί αν γίνει καμιά πατάτα καμουφλάρεται.

Τα πιο extreme κουρέματα δλδ πολύ κοντά πλάγια και πιο μακρυά τα πάνω είναι σαφώς δύσκολο για κάποιον που δεν ξέρει, μια ψαλιδιά να σου φύγει ή κάτι να μην προσέξεις στη συμμετρία το αποτέλεσμα θα είναι αίσχος και μετά αναγκαστικά θα πας για γουλί γιατί θα γελάει ο κόσμος...

Απο τις ερωτήσεις του φίλου πάντως κρίνω ότι είναι αρχάριος και άρα θα του πρότεινα να μην το επιχειρήσει, τώρα αν θέλει να κάνει πειράματα ας κάνει αλλά με 25 ευρώ κουρευτική υπάρχει πιθανότητα να μην έχει ούτως ή άλλως καλό αποτέλεσμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κουρευομαι μονος περιπου εναν χρονο.

Δεν ειναι κατι δυσκολο απλα την πρωτη φορα προσεξε λιγο το μηκος.Δηλ μην βαλεις κατευθειαν την σκαλα των 10χιλιοστων ας πουμε...πειραματισου λιγο.

Δεν ειναι τιποτα.

Ξεκινησα με Link.png Site: αυτην  .Και τωρα τελευτεα μας εδωσε ενας θειος μου μια αλλη καλυτερη.

Για μενα ειναι κομπλε γιατι εχω ισιο και normal  μαλλί σε μηκος αλλα οταν κουρεψα 2 φιλαρακια (ο ενας με σγουρο μαλλι και ο αλλος ισιο αλλα μεγαλο σε μηκος και πολυ πυκνό)δυσκολευτηκα παρα πολυ.Δεν εκοβε.

Επησεις αυτη που εχω σου αφηνει max μηκος 20χιλιοστα αν θυμαμε καλα ειναι πολυ κοντα.

Σου προτινω να πας σε καποια μεχρι 40.Εξαρτατε βεβαια και τι θες.Αν θες normal μηκος πανε σε 40.

edit. την βλεπω στα 25ε τωρα...20 την ειχα παρει εγω...δες κατι καλυτερο

Επεξ/σία από salonika91
Δημοσ.

Με τις τιμές που έχουν πέσει σε σημείο με 5 ευρώ να κάνεις επαγγελματικό ανδρικό κούρεμα δεν βλέπω τον λόγο να αξίζει να ασχοληθείς.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/2350157/Philips-QC5365.html με αυτή κουρεύομαι κάθε 2 βδομάδες. Δεν είναι καθόλου δύσκολο απλά να έχεις ένα 2ο άτομο να σου παίρνει το σβέρκο (να κάνει ευθεία, να παίρνει τις φύτρες) την έχω και για μαλλί και για γένια 

Δημοσ.

http://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/for_men/trimmers/112212-philips-qc5130/15?cmicc=skroutz παιδια δεν ξερω αλλα η izzy ειναι καλη εταιρεια? αυτη εδω στο λινκ αξιζει η οχι ?

σας ειπα παιδια ποιο πολυ κοιταχτε θελω στην αρχη να μαθω λιγο να περνω τα πλαγια πχ πες οτι κουρεφτω πολυ στα πλαγια μετα απο καιρο ξανα μεγαλωνουν οι τριχες εγω να τις ξανα ξυριζω δηλαδη να μην χρειαζεται να πηγαινω στο κουριο

ρεβορλερ  το λινκ που μου δινεις δεν ανοιγει 404 Page not found

σας ευχαριστω ολους μεχρι τωρα με βοηθατε:)

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ μόνος κουρεύομαι και δεν είναι τίποτα δύσκολο εφόσον τα πάρεις όλα σε μια μόνο σκάλα. Στο σβέρκο βέβαια θες άτομο για να στα ισιώσει. Πρόσεχε η χτένα να έχει μέγιστη ρύθμιση 4 cm για να μη γίνεσαι savalas με το ζόρι...

Δημοσ.

Παιδια τι εχετε να πειτε για την κουρευτικη μιχανη που εβαλα λινκ... Για τις izzy...δεν ξερω αμα ειναι καλες γιατι ενα ατομο που ξερω εχει izzy ηταν αθλια η δουλεια που εκανε σε ενα παιφι που ειχε πολυ μαλι χδ

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με ότι σου είπαν οι περισσότεροι. Αν θέλεις να κάνεις ενιαίο κούρεμα με μία, (άντε το πολύ) δύο σκάλες, είναι σχετικά εύκολο και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεσαι καλύτερος. Θα χρειάζεσαι πάντα κάποιον όμως να σου κάνει τον σβέρκο (συνήθως με ξυραφάκι για να βγεί ίσια η γραμμή)

Αν εν τέλει το αποφασίσεις δες μία Moser. Για μένα είναι απλά εγγύηση (κουρεύομαι μόνος μου εδώ και 12 χρόνια, αλλά πάντα πολύ κοντά)

Δημοσ.

βρε παληκαρι δεν θες να καταλαβεις τι σου γραφουν και οι αλλοι...

σου λενε παρε με 4cm(40mm) χτενακι οπως αυτη που δου δειξα με +5ε απο το οριο σου.

γιατι?γιατι αλλο 4cm και αλλο 2cm που εχουν το 80% των κουρευτικων που υπαρχουν.στα 2cm εισαι ηδη ΄΄ξουρα΄΄ δεν σωζεσαι οτι μλκ κ να κανεις

τωρα μας δουλευεις εσυ. ξαφνικα κοιτας moser επαγγελματικη μηχανη με 50ε?

Δημοσ.

Καταρχας δεν κοροιδευω απλως ρωτησα ποια moser γιατι μου εβγαζε ολες και η 1 που μου δειχνε ηταν με 13 ευρω οσσ για αυτην που εδειξες ηταν izzy νομιζω και πιστευω δεν ειναι τοσο καλες γιατι εχει ενα ατομο που ξερω και δεν κ ππυ ουρεευε καλα η filips που εχ λιγο ποιο πανω σε λινκ δεν ειναι.καλη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...