adtakhs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Σιγα μην καταλάβαινες .. υπάρχουν screenshots που έχεις διαβάσει και θα έπρεπε όμως να έχεις καταλάβει .. Πάνω παρουσιάζεται ως προαπαιτούμενο.. ούτε αυτό δεν κατάλαβες ? ..και any way αφήστε την διαφημιστική καμπάνια και ανεβάστε screenshots αν θέλετε να γινόσαστε πιστικοί.. Βρε εγώ δεν εξέφρασα άποψη καμιά ... Εσύ εξέφρασες και δεν μας έδωσες ΚΑΜΙΑ πιστικη απάντηση ... Και θες και πιστικες απαντήσεις τρομάρα σου ? Θα με τρελανεις δεν γινεται ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Το μόνο παιχνίδι που ζητάει πραγματικά πάνω από 2GB Vram είναι το Skyrim heavy modded.
adtakhs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Πάντως όποιος θέλει να αγοράσει να περιμένει να σκάσει μύτη η 290 PRO , θα υποστούν αρκετά μεγάλη συμπίεση οι τιμές των R9 280X και GTX770 μετά την εμφάνιση της κάρτας ... οπότε θα βγουν κερδισμένοι. Η AMD είδη ετοιμάζει νέο chip που θα το ρίξει σαν R9 280X (ιδιο όνομα) για να κρατήσει και να δικαιολογήσει το κόστος της η 280x μετά την έλευση της 290 pro .
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Το μόνο παιχνίδι που ζητάει πραγματικά πάνω από 2GB Vram είναι το Skyrim heavy modded. Δεν το ξέρω αλλα σε εμπιστεύομαι .. Πάντως όποιος θέλει να αγοράσει να περιμένει να σκάσει μύτη η 290 PRO , θα υποστούν αρκετά μεγάλη συμπίεση οι τιμές των R9 280X και GTX770 μετά την εμφάνιση της κάρτας ... οπότε θα βγουν κερδισμένοι. 7970 used με εγγύηση η 760 μέχρι τότε.. στην καμία πάνω από 300 ευρώ για κάρτα στο μέλλον και πολλά λέω..
adtakhs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δεν το ξέρω αλλα σε εμπιστεύομαι .. 7970 used με εγγύηση η 760 μέχρι τότε.. στην καμία πάνω από 300 ευρώ για κάρτα στο μέλλον και πολλά λέω.. Γενικα η 290 PRO θα ρίξει κιάλο την τιμή της 780 ... Αυτή με την σειρά της θα ρίξει την τιμή στις 280 /770 ... Για αυτό λέω να περιμένουν μέχρι οι εταιρίες να ρίξουν όλη την σειρά καρτών στην αγορά.
Millennium Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Το μόνο παιχνίδι που ζητάει πραγματικά πάνω από 2GB Vram είναι το Skyrim heavy modded. Πραγματικα; Και το BF4 ultra δε πάει πίσω.
evagelou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Το μόνο παιχνίδι που ζητάει πραγματικά πάνω από 2GB Vram είναι το Skyrim heavy modded. το bf 4 με ολα τερμα θελει 2.2 με 2.3 vram
Prospector8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Στις Amd καρτες ναι τοσο παει,χθες που εβαλα ενα φιλο που εχει Evga 770 2gb να μετρησει ποση Vram του πιανει το Bf4,μετα απο 15 λεπτο εντονων εκρηξεων κτλπα του εδειξε Max Memory Usage 1787mb... Ποτε δεν θα μαθουμε ποια ειναι η αληθεια δυστηχως,και αυτο που ισχυει προς το παρων ειναι οτι η 770/760 2gb παιζουν απροβληματιστα .. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ούτε στα 1440p όλα Ultra δεν την εξαντλεί..
Millennium Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Το Bf4 σε Ultra 1440p χρησιμοποιεί μέχρι και 3gb.
Prospector8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Με MsAA x4 στα 1440p σιγουρα θα ειναι πολυ πανω απο 2gb Vram,αλλα ετσι και αλλιως με αυτα τα settings σε αυτην την αναλυση θα ηταν unplayble το Bf οποτε βαζεις x0 Msaa,αυτοματα κατεβαινει και η Vram και εισαι κομπλε! Movie καλα τα λεω?
Prospector8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Για τις Nvidia αναφερομουν τις 2gb,λογικα μια 7970 με MsAA x4 θα τα πηγαινει καλυτερα απο μια 770 στα 1440p
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Έχω ανεβάσει screenshots με το usage και τις επιδόσεις στο νήμα.. Η θεωρία απο την πραγματικότητα ετσι όπως πολλές φορές παρουσιάζεται κιόλας,έχουν ενα χάσμα ανάμεσα τους.. ..και μάλιστα έγραψα οτι αυτά είναι @@ριες Μαριτσα μου όπως και τα bench των Ρωσσων .. Τώρα αν βρίσκει 3GΒ και απλώνει το παιχνίδι είναι αλλο καπέλο,στην καμιά όμως δεν τα χρειάζεται ως προαπαιτούμενο η το επηρεάζει στα FPS τουλάχιστον σε εμένα αυτό έδειξε.. Με MsAA x4 στα 1440p σιγουρα θα ειναι πολυ πανω απο 2gb Vram,αλλα ετσι και αλλιως με αυτα τα settings σε αυτην την αναλυση θα ηταν unplayble το Bf οποτε βαζεις x0 Msaa,αυτοματα κατεβαινει και η Vram και εισαι κομπλε! Movie καλα τα λεω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα