thessalos199 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 καλημερα ελπιζω να με βοηθησετε στο προβλημα μου,γιατι θα τρελαθωλοιπον εχω ενα pc που το εκανα μονος αγοραζοντας κοματια τα οποια ειναι (intel i7 4770k,asus z87-a,msi 7970 lightning BE,840 evo ssd,τα βασικα,του εβαλα win7 64 και ειναι ολα stock οθονη εχω LG 23EA63V-P.λοιπον τα φτιαχνω ολα ωραια και παω να παιξω game lol για την ακριβια και παρατηρησα οτι κανει χαζομαρες εβγαζε μικρα κουτακια μισο εκατοστου μονο 2 αλλες φορες εκανε σαν να κανω alt tab σαν flash ενα πραμα μια φορα καθε 1 ωρα,μια κανει κατι χροματισμους σε γραμμες ολα αυτα σε κλασματα δευτερολεπτου.τον περνω και εγω και παω στον φιλο μου που τον καναμε μαζι και μολις τον ανοιγω παρατηρω οτι οταν εχω τον chrome σε μικρο παραθυρο μολις παω να τον κανω μεγιστοποιηση κανει σας να κολαει καπως βγαζει γραμμες διαφορες και επισης οταν τον τραβαω απο την ακρη για να ριθμησω ποσο μικρο-μεγαλο θα κανω το παραθυρο του chrome αρχιζει και κολαει καπως αφηνοντας πισω του σαν μονοπατι σαν εφε που εβαζαν παλια σε video clip που κουνουσαν τα χερια και εβλεπες τα χερια τι διαδρομη πηραν (http://www.youtube.com/watch?v=FuKy3pzV1RY στο 1:00 κοιταξτε ετσι κανει περιπου) και σημπερανα οτι ειναι το ιδιο προβλημα μαλλον που εχω και οταν παιζω game γτ η καρτα μου φαινετε να δουλευει μια χαρα γτ τιν εκανα και τεστ σε στρεσαρισμα και σκοτωνει και ουτε κανει κατι περιεργω εκει.πιστευω να μην σας κουρασα αλλα κ εγω ειμαι σε απογνωση εχω δοκοιμασει κ αλλη καρτα κ οθονη κ παλι τα ιδια εκανε ο chromeοποιος μπορει να με βοηθηση παρακαλω πολυ
salida Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, αναφέρεις κάποια χαρακτηριστικά για τον υπολογιστή σου αλλά δεν αναφέρεις το τροφοδοτικό που έχεις αγοράσει (για κάποιους ίσως το σημαντικότερο spec του Η/Υ). Τα προβλήματα που περιγράφεις ενώ παίζεις παραπέμπουν ή σε χαλασμένη vga ή σε ελλειπή τροφοδοσία (ειδικά τα κουτάκια μισού εκατοστού που αναφέρεις Site: λινκ ) (επίσης λες οτι την στρέσαρες και δοκίμασες και άλλη κάρτα)Έχεις εγκαταστήσει σωστά όλους τους drivers του συστήματος ? (mobo,vga, και τα σχετικά ?) Όταν δοκιμάζουμε άλλη vga δοκιμάζουμε πιο "ελαφρυά" πιο "απλή" κάρτα να δούμε ότι όλα παίζουν σωστά, αν σύνδεσες κάρτα που έχει μεγάλη απαίτηση σε ρευμα και το τροφοδοτικό σου έχει πρόβλημα τότε και εκείνη θα έκανε σχεδον τα ίδια.
thessalos199 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 το τροφοδοτικο μου ειναι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.664004.drivers εβαλα απο τα cd και παλι τα ιδια κ σχετικα με το λινκ καμια σχεση εμενα μου εβγαλε 2 τερταγονακια για μισω δευτερολεπτο δεν ειναι η καρτα γραφικων ειμαι σιγουρος οταν την στρεσαρω με καποιο προγραμα δεν βγαζει τπτ κατι αλλο φταιει αυτο με το chrome για ποιο λογο γινετε αν βρουμε την λυση εκει θα φτιαξει γενικα, με την καρτα stock επαιξα crysis 3 full γραφικα κ AA κ εκανε μια φορα κανα 2 flashιες νομιζω το προβλημα δεν ειναι στο harware.... σημερα θα κανω format ως τοτε πειτε μ τι αλλο να δω
salida Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 το τροφοδοτικο μου ειναι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.664004.drivers εβαλα απο τα cd και παλι τα ιδια Γενικά τα cd/dvd δεν έχουν και τους πιο τελευταίους drivers χωρίς να σημαίνει κάτι απόλυτα αυτό. κάνε μια δοκιμή να κάνεις windows update, ίσως σου βρεί και κάποιους drivers πιο καινούριους εκεί πέρα. ίσως να είναι ασχετο με το πρόβλημα σου αλλά τον sata controller απο το BIOS το γύρισες σε ACHI ? (αν το γυρίσεις τώρα ίσως να μη bootarei το σύστημά σου και να θέλει φορματ απο την αρχή)
thessalos199 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Γενικά τα cd/dvd δεν έχουν και τους πιο τελευταίους drivers χωρίς να σημαίνει κάτι απόλυτα αυτό. κάνε μια δοκιμή να κάνεις windows update, ίσως σου βρεί και κάποιους drivers πιο καινούριους εκεί πέρα. ίσως να είναι ασχετο με το πρόβλημα σου αλλά τον sata controller απο το BIOS το γύρισες σε ACHI ? (αν το γυρίσεις τώρα ίσως να μη bootarei το σύστημά σου και να θέλει φορματ απο την αρχή) sata controller απο το BIOS το γύρισες σε ACHI ? καντω μου λιγο λιανα γιατι δεν το εχω και πολυ τι ειναι αυτο ?
salida Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Advanced Host Controller Interface (AHCI) είναι ένας απο τους τρόπους λειτουργίας του sata controller. Στον sata controller συνδέονται οι δίσκοι , αν έχουμε ενεργοποιημένο το AHCI απο το BIOS κερδίζουμε σε απόδοση και ταχύτητες σε σύγκριση με το να ήταν compatible mode. Ψάξε στο BIOS για sata mode/interface όπως Site: εδώ βάλτο σε AHCI
thessalos199 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Advanced Host Controller Interface (AHCI) είναι ένας απο τους τρόπους λειτουργίας του sata controller. Στον sata controller συνδέονται οι δίσκοι , αν έχουμε ενεργοποιημένο το AHCI απο το BIOS κερδίζουμε σε απόδοση και ταχύτητες σε σύγκριση με το να ήταν compatible mode. Ψάξε στο BIOS για sata mode/interface όπως Site: εδώ βάλτο σε AHCI μονο για τον ssd δλδ ? η μου διαφευγει κατι? πως αυτο θα φτιαξει το προβλημα μου?
salida Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ίσως να είναι ασχετο με το πρόβλημα σου αλλά τον sata controller απο το BIOS το γύρισες σε ACHI ? (αν το γυρίσεις τώρα ίσως να μη bootarei το σύστημά σου και να θέλει φορματ απο την αρχή) μονο για τον ssd δλδ ? η μου διαφευγει κατι? πως αυτο θα φτιαξει το προβλημα μου?
thessalos199 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 καταλαβα θα το δοκιμασω εννοειται κανενας αλλος καμια ιδεα τι μπορει να ειναι ?
WalkerSW Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Τι δουλεια έχει ωρε το ahci με το προβλημα του παιδιού? Φίλε για αρχή απ εγκατέστησε τους driver της κάρτας με το ddu και βάλε τους τελευταίους απο την σελίδα της amd. Με πιο προγράμμα στρεσαρες της κάρτα?
dzzgamer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Τι δουλεια έχει ωρε το ahci με το προβλημα του παιδιού? Φίλε για αρχή απ εγκατέστησε τους driver της κάρτας με το ddu και βάλε τους τελευταίους απο την σελίδα της amd. Με πιο προγράμμα στρεσαρες της κάρτα? κερκυραιος εισαι? βασικα το θεμα κατα την γνωμη μου θα ειναι η οι drivers(το περασα και εγω σχεδον κατι σαν αυτο ) η μπορει να ειναι θεμα απο κανενα ανταπτορακι η δεν εχεις ριθμισει μεσω των drivers της καρτας σε τι συχνοτητες να λυτουργει ....δεν ειμαι σηγουρος για αυτα που σου λεω...
thessalos199 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Χαχα με κανατε και γελασα οπως ειπα ομως καρτα γραφικων εχω δοκιμασει κ αλλη τα ιδια παλι. Αποστολή από το ST26i με τη χρήση Insomnia App
WalkerSW Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Χαχα με κανατε και γελασα οπως ειπα ομως καρτα γραφικων εχω δοκιμασει κ αλλη τα ιδια παλι. Αποστολή από το ST26i με τη χρήση Insomnia App Κανε αυτο που σου ειπα με τους drivers.
thessalos199 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Τ ειναι το ddu? Αποστολή από το ST26i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα