tmaestros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια!εκανα εγκατασταση το hitman absolution σε Win7 64bit.......... αλα μεσα σε 5 λεπτα με πεταει εξω στην επιφανεια εργασιας!τα windows αναφερουν <<πως λογο σφαλματος τα win θα τερματισουν την εφαρμογη...θα σας ενημερωσουμε οταν υπαρξει λυση>>.Το συστημα μου ειναι Intel core duo E8400 3GHZ...μνημη 6gb ddr2...καρτα γραφικων nvidia gtx 580 με τους τελεταιους οδηγους Geforce R331 k Directx11!κατα την διαρκεια του παιχνιδιου τα frame ειναι κοντα στα 100...!τι μπορω να κανω για να λυσω το προβλημα μου.....?αναφερω οτι το ιδιο προβλημα παρουσιαζεται κ στο company of heroes 2 k στο call of duty black ops 2!
tmaestros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 ναι φιλε μου κατεβασμενο ειναι το παιχνιδι υπαρχει καποια λυση στο προβλημα?
Donacgreece Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μήπως να πεις τον θείο να σου το ξανά δώσει; 1
walkerr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια!εκανα εγκατασταση το hitman absolution σε Win7 64bit.......... αλα μεσα σε 5 λεπτα με πεταει εξω στην επιφανεια εργασιας!τα windows αναφερουν <<πως λογο σφαλματος τα win θα τερματισουν την εφαρμογη...θα σας ενημερωσουμε οταν υπαρξει λυση>>.Το συστημα μου ειναι Intel core duo E8400 3GHZ...μνημη 6gb ddr2...καρτα γραφικων nvidia gtx 580 με τους τελεταιους οδηγους Geforce R331 k Directx11!κατα την διαρκεια του παιχνιδιου τα frame ειναι κοντα στα 100...!τι μπορω να κανω για να λυσω το προβλημα μου.....?αναφερω οτι το ιδιο προβλημα παρουσιαζεται κ στο company of heroes 2 k στο call of duty black ops 2! SP1 εβαλες?
tmaestros Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Φιλε μου νομιζω οτι με την εγκατασταση των win 7 γινεται εγκατασταση του SP1.τα win7 μονο SP1 διαθετουν...!!
rofl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 βγαζει μηπως driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered ?
walkerr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Φιλε μου νομιζω οτι με την εγκατασταση των win 7 γινεται εγκατασταση του SP1.τα win7 μονο SP1 διαθετουν...!! Λαθος νομιζεις Το ζητημα αυτο με το Hitman και το SP1 ειναι ηδη διαπιστωμενο, εγω μολις το εβαλα δουλεψε αμεσως!
tmaestros Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 βγαζει μηπως driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered ?ναι μου βγαζει αυτο το μνμ....!! Λαθος νομιζεις Το ζητημα αυτο με το Hitman και το SP1 ειναι ηδη διαπιστωμενο, εγω μολις το εβαλα δουλεψε αμεσως! πως θα το περασω..?
rofl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) βγαζει μηπως driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered ?ναι μου βγαζει αυτο το μνμ....!! αν εχεις overclock στην καρτα δοκιμασε stock αν ειναι stock ηδη δοκιμασε ~30 Mhz underclock --εναλλακτκτικα αν δεν θες/μπορεις να κανεις τα παραπανω βαλε τα παιχνιδια που εχεις προβλημα σε dx9 Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2013 από rofl
walkerr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 πως θα το περασω..? Πηγαινε στο site της MS και περνα το. Προηγουμενως ανοιξε το control panel-συστημα. Πανω στην εκδοση των windows, μηπως σου γραφει SP1?
tmaestros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Πηγαινε στο site της MS και περνα το. Προηγουμενως ανοιξε το control panel-συστημα. Πανω στην εκδοση των windows, μηπως σου γραφει SP1? Ναι φιλε μου γραφει sp1..!ειναι εγκατεστημενο....! αν εχεις overclock στην καρτα δοκιμασε stock αν ειναι stock ηδη δοκιμασε ~30 Mhz underclock --εναλλακτκτικα αν δεν θες/μπορεις να κανεις τα παραπανω βαλε τα παιχνιδια που εχεις προβλημα σε dx9 θα δοκιμασω φιλε μου και θα σ πω..!!
walkerr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Ναι φιλε μου γραφει sp1..!ειναι εγκατεστημενο....! Αμα σου γραφει ετσι τοτε εισαι ok. Εμενα δε μου εγραφε, εψαξα στο νετ και ειδα οτι πρεπει να εχεις SP1, το περασα κα λειτουργησε. Και κατι αλλο, πρεπει να εχεις περασμενο το Steam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις