Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!εκανα εγκατασταση το hitman absolution σε Win7 64bit.......... αλα μεσα σε 5 λεπτα με πεταει εξω στην επιφανεια εργασιας!τα windows αναφερουν <<πως λογο σφαλματος τα win θα τερματισουν την εφαρμογη...θα σας ενημερωσουμε οταν υπαρξει λυση>>.Το συστημα μου ειναι Intel core duo E8400 3GHZ...μνημη 6gb ddr2...καρτα γραφικων nvidia gtx 580 με τους τελεταιους οδηγους Geforce R331 k Directx11!κατα την διαρκεια του παιχνιδιου τα frame ειναι κοντα στα 100...!τι μπορω να κανω για να λυσω το προβλημα μου.....?αναφερω οτι το ιδιο προβλημα παρουσιαζεται κ στο company of heroes 2 k στο call of duty black ops 2!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!εκανα εγκατασταση το hitman absolution σε Win7 64bit.......... αλα μεσα σε 5 λεπτα με πεταει εξω στην επιφανεια εργασιας!τα windows αναφερουν <<πως λογο σφαλματος τα win θα τερματισουν την εφαρμογη...θα σας ενημερωσουμε οταν υπαρξει λυση>>.Το συστημα μου ειναι Intel core duo E8400 3GHZ...μνημη 6gb ddr2...καρτα γραφικων nvidia gtx 580 με τους τελεταιους οδηγους Geforce R331 k Directx11!κατα την διαρκεια του παιχνιδιου τα frame ειναι κοντα στα 100...!τι μπορω να κανω για να λυσω το προβλημα μου.....?αναφερω οτι το ιδιο προβλημα παρουσιαζεται κ στο company of heroes 2 k στο call of duty black ops 2!

SP1 εβαλες?

Δημοσ.

Φιλε μου νομιζω οτι με την εγκατασταση των win 7 γινεται εγκατασταση του SP1.τα win7 μονο SP1 διαθετουν...!!

Δημοσ.

Φιλε μου νομιζω οτι με την εγκατασταση των win 7 γινεται εγκατασταση του SP1.τα win7 μονο SP1 διαθετουν...!!

Λαθος νομιζεις :)

Το ζητημα αυτο με το Hitman και το SP1 ειναι ηδη διαπιστωμενο, εγω μολις το εβαλα δουλεψε αμεσως!

Δημοσ.

βγαζει μηπως  driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered ?ναι μου βγαζει αυτο το μνμ....!!

Λαθος νομιζεις :)

Το ζητημα αυτο με το Hitman και το SP1 ειναι ηδη διαπιστωμενο, εγω μολις το εβαλα δουλεψε αμεσως!

πως θα το περασω..?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
βγαζει μηπως  driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered ?ναι μου βγαζει αυτο το μνμ....!!

αν εχεις overclock στην καρτα δοκιμασε stock

αν ειναι stock ηδη δοκιμασε ~30 Mhz underclock

--εναλλακτκτικα  αν δεν θες/μπορεις να κανεις τα παραπανω βαλε τα παιχνιδια που εχεις προβλημα σε dx9

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

πως θα το περασω..?

Πηγαινε στο site της MS και περνα το.

Προηγουμενως ανοιξε το control panel-συστημα.

Πανω στην εκδοση των windows, μηπως σου γραφει SP1?

Δημοσ.

Πηγαινε στο site της MS και περνα το.

Προηγουμενως ανοιξε το control panel-συστημα.

Πανω στην εκδοση των windows, μηπως σου γραφει SP1?

Ναι φιλε μου γραφει sp1..!ειναι εγκατεστημενο....!

αν εχεις overclock στην καρτα δοκιμασε stock

αν ειναι stock ηδη δοκιμασε ~30 Mhz underclock

--εναλλακτκτικα  αν δεν θες/μπορεις να κανεις τα παραπανω βαλε τα παιχνιδια που εχεις προβλημα σε dx9

θα δοκιμασω φιλε μου και θα σ πω..!!

Δημοσ.

Ναι φιλε μου γραφει sp1..!ειναι εγκατεστημενο....!

Αμα σου γραφει ετσι τοτε εισαι ok.

Εμενα δε μου εγραφε, εψαξα στο νετ και ειδα οτι πρεπει να εχεις SP1, το περασα κα λειτουργησε.

Και κατι αλλο, πρεπει να εχεις περασμενο το Steam.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...