fotiniiliaxtida Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας Πέρυσι είχα περάσει από πανελλήνιες στην φαρμακευτική πατρών. Φέτος έκανα 10% και πέρασα στην φαρμακευτική αθηνών. Μήπως γνωρίζετε αν μπαίνω πρώτο η δεύτερο έτος?? Αν δηλαδή λόγω αναγνώρισης των κοινών μαθημάτων με περάσουν κατευθείαν στο δεύτερο ετος.
Elena16 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω αν έχεις περάσει ολα τα μαθήματα μπαίνεις 2ο Sent from my iPhone using Insomnia
DrLo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Στο ΕΜΠ της γενιάς μου η αναγνώριση μαθημάτων ήταν καθαρά θέμα καθηγητή. Δε πα να είχες 10 από το Stanford υπήρχε καθηγητής που δεν αναγνώριζε ΤΙΠΟΤΑ, άλλοι τα πάντα. Τυπικά υποθέτω γράφεσαι στο 1ο έτος αφού στην ουσία "ξαναμπαίνεις" δεν μεταγράφεσαι. Τώρα αν έχεις αναγωρίσει πολλά μαθήματα πιθανόν να μπορείς να δηλώσεις μαθήματα μεγλύτερο εξαμήνου από το τυπικό σου. 1
Anorymous Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Τυπικά υποθέτω γράφεσαι στο 1ο έτος αφού στην ουσία "ξαναμπαίνεις" δεν μεταγράφεσαι. Αυτό ακριβώς είσαι ξανά νέος φοιτητής δηλαδή νέα κάρτα νέα ταυτότητα κλπ κλπ. Αν ήταν μεταγραφή τότε θα μπορούσες να αναγνωρίσεις μέχρι το τρίτο εξάμηνο τα ίδια μαθήματα.
paylidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 με το 10% ΔΕΝ μπορεις να αναγνωρίσεις μαθήματα οποτε φτου κ απο την αρχη...
DrLo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 με το 10% ΔΕΝ μπορεις να αναγνωρίσεις μαθήματα οποτε φτου κ απο την αρχη... Αυτό το λες με σιγουριά ? Αν και είμαι πολύ μεγάλος για να έχω προλάβει το 10% (πέρασα επί δεσμών) την αρχικά είχα περασει Θεσ/νικη. Οταν την επόμενη χρονιά ξαναέδωσα πανελλήνιες και πέρασα Αθήνα * Παρότι μπήκα στο 1ο εξάμηνο * Παρότι δεν είχα μεταγραφεί Μου ναγνωρίστηκαν μαθήματα.
paylidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αυτό το λες με σιγουριά ? Αν και είμαι πολύ μεγάλος για να έχω προλάβει το 10% (πέρασα επί δεσμών) την αρχικά είχα περασει Θεσ/νικη. Οταν την επόμενη χρονιά ξαναέδωσα πανελλήνιες και πέρασα Αθήνα * Παρότι μπήκα στο 1ο εξάμηνο * Παρότι δεν είχα μεταγραφεί Μου ναγνωρίστηκαν μαθήματα. νομικά δε πρεπει να ισχυει καθώς ειχα φιλο απο βιολογικο σε βιολογικο που του πεταξαν ενα νομο στα μουτρα και του ειπαν οτι ειναι παρανομο. Πρακτικά, ισως οι καθηγητές να το κάνουν ανα περίπτωση (προκειμένου να γλυτώσουν άλλο ένα γραπτο). Εδω εγω για το 2ο πτυχιο μου με κατατακτήριες και μου βγηκε το λάδι για την αναγνώριση, επρεπε να τους πιάνω εναν έναν τους καθηγητές... 1
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δε πα να είχες 10 από το Stanford υπήρχε καθηγητής που δεν αναγνώριζε ΤΙΠΟΤΑ, άλλοι τα πάντα. Ναι, είναι ίδιον των μηχανικών καθηγητών αυτό. Την έχουν ψωνίσει τελείως.
fotiniiliaxtida Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Το ότι αναγνωρίζονται τα μαθήματα το γνωρίζω καθώς από φέτος με νέα διάταξη οι καθηγητές είναι υποχρεωμένοι να τα αναγνωρίσουν..απλά δεν ξέρω αν αυτή η αναγνώριση με βάζει στο δεύτερο έτος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα