Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! Σκέφτομαι τα Χριστούγεννα να συναρμολογήσω έναν Desktop ο οποίος θέλω να με βγάλει κάποια χρονάκια και μία από τις χρήσεις του θα είναι να παίζω παιχνίδια. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι γενικά τα pc παίζουν τα τελευταία περίπου 4 χρόνια τα παιχνίδια χωρίς να κολλάνε γιατί είναι βασισμένα σε γραφικά ps3. Τώρα όμως μήπως αυτό αλλάξει αφού βγαίνουν οι next-gen κονσόλες(κάτι ακούγεται και για hdmi 2.0 ); Να την καθυστερήσω την αγορά ή να πάρω τώρα μια πιο απλή και αργότερα που θα βγουν κανονική αφού όταν πρωτοβγαίνει μια καινούργια τεχνολογία είναι ακριβή..

Δημοσ.

Αν έχεις τα λεφτά δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις επειδή πάντα θα βγαίνει κάτι καινούργιο . Τώρα επιγραμματικά αν πάρεις έναν επεξεργαστή i5 4670k ή fx8320 με κάρτα γραφικών AMD R9 280x ή Nvidia GTX 770 θα είσαι καλυμμένος ( με ένα ελαφρύ προβάδισμα στην 280x επειδή έχει 3gb μνήμη έναντι 2gb της 770 και στο γεγονός ότι οι next gen κονσόλες θα έχουν hardware της AMD)   

Δημοσ.

απλα δε θελω να παρω κάτι και μετά να βγει αμέσως κάτι καινούργιο..σίγουρα βγαίνουν συνεχώς νέα πράγματα αλλά αυτό με τις next gen νομίζω είναι σημαντικός παράγοντας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...