Stefvagg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 παιδιά έχω μια ερώτηση. στο πισι μου έχω ένα ssd (C:) που έχω το λειτουργικό και ένα hdd(G:) αυτό που θέλω είναι να κάνει την εγκατάσταση προγραμματων στον hdd kai oxi στον ssd η ακόμα καλλίτερα να με ρωτάει κάθε φορά σε ποιο δίσκο θέλω να γίνετε η εγκατάσταση καμία ιδέα?
~mxls~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μα σου ζητάνε να ορίσεις εσύ το φάκελο εγκατάστασης.
MauMaus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 παντα σου ζηταει να ορισεις που θα γινει η εγκατασταση οπως σωστα σου λεει ο μιχαλης ! στον ssd βαζε τα προγραμματα που χρησιμοποιεις κ οχι στον μηχανικο
SPANK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Παιχνίδια , φωτογραφίες μουσική κτλπ στον μηχανικό , ολα τα υπόλοιπα προγράμματα στον ssd
Stefvagg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 πχ το teamviewer ,core temp ,chrome,,δεν με εχει ρωτησει κατι τετοιο :/
SPANK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ορισμένα δεν σε ρωτάνε , τα συγκεκριμένα που ανέφερες και στον μηχανικό να τα εχεις το ιδιο πράγμα ειναι (μονο για το teamviewer δεν ειμαι σίγουρος)
MauMaus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 εσυ δλδ προβληματιζεσαι πουθα εγκαταστησεις το ,core temp η το chrome αυτα τα προγραμματα εννοουσες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα