InTheEnd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον. Τα βηματα μου: Ανοιξα την μια μερια του κουτιου του υπολογιστη πηγα να το ανοιξω και ανοιγε και ξαναεσβηνε με την μια. Μιλησα με ενα φιλο και μελος του insomnia και ειδαμε οτι δεν ειχε αρκετες βιδες και ισως να γινοταν καποιο βραχυκυκλωμα. Ετσι,ελισα ολο τον υπολογιστη κομματι κομματι πηγα βρηκα αποστατες και βιδες,σταθεροποιησα την μητρικη και το ξανασυνδεσα αλλα παλι μου κανει το ιδιο πραγμα. Δινει λιγο ρευμα σβηνει και μετα ξαναδινει ολη την ωρα αυτο μεχρι να το σβησω. Τι λετε να φταιει τι να κοιταξω?
karmen1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αρχικά όταν το άνοιξες τι έκανες; Είναι το pc της υπογραφής;
InTheEnd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ναι,τιποτα απλα εβγαλα οτι ειχε πανω εβγαλα και το καλωδιο του ρευματος. Μετα παταγα το power button για να φυγει οτι ρευμα εχει μεσα. Το μετακινησα στ πλακακια γιατι το ειχα σε ενα συνθετο πηγα να το ανοιξω και δεν ανοιγει. Ανοιγει για 1-2 δευτερα μετα σβηνει και ξανα ανοιγει και γινεται αυτο συνεχεια. Sent from my iPhone using Insomnia
Antwni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Γιατί δεν δοκιμάζεις εκτός κουτιού? Μόνο τα βασικά. Επίσης μπιπ δε βαράει? Βγάλε την μπαταρία που έχει και ξαναβάλτην. Πώς έγινε αυτό?Ξαφνικά ή κάτι πείραξες?
InTheEnd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εβγαλα και ξανα εβαλα την μπαταρια. Τωρα ανοιγει μου λεει να κανω restore το bios για να τρεξω το setup να πατησω F1 και για να κανω load τα default να πατησω F2. Πατησα F2 μου εβγαλε μια ροζ οθονη απο εκει και περα ο υπολογιστης λειτουργει κανονικα αλλα μου βγαζει μαυρη οθονη και γραφει No Signal. Sent from my iPhone using Insomnia
Antwni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Τι εννοείς σου βγάζει μαύρη οθόνη?Που ακριβώς? Στα windows?Δεν μπουτάρει δηλαδή?
InTheEnd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ναι τωρα δεν μπουταρει μου βγαζει μια ΡΟΖ οθονη και μετα λεει NO SIGNAL Sent from my iPhone using Insomnia
karmen1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ναι τωρα δεν μπουταρει μου βγαζει μια ΡΟΖ οθονη και μετα λεει NO SIGNAL Sent from my iPhone using Insomnia βγάλε ξαναβάλε το καλώδιο στην οθόνη Απο τη κάρτα μέχρι την οθόνη Αν το συνεχίσει βγάλε τη κάρτα απο τη pci και ξαναβάλε την
AiWaaa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αφού περάσει το bios ποστ την ώρα που κανονικά παει να φορτωσει τα win πετάει ροζ οθόνη και κλείνει. Κατάλαβες αντωνάκη ? 1
Antwni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αφού περάσει το bios ποστ την ώρα που κανονικά παει να φορτωσει τα win πετάει ροζ οθόνη και κλείνει. Κατάλαβες αντωνάκη ? Ευχαριστώ φίλε!Τώρα κατάλαβα!! xDD Κάνε αυτό που λέει η Καρμεν και βλέπουμε. Αν δεν αλλάξει κάτι, άλλο καλώδιο-κάρτα γραφικών.
InTheEnd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Τελικα απλα δεν ακουμπαγε καλα! Αλλα προβλημα στο προβλημα! Τωρα παει μεχρι το start windows και κανει αυτοματα restart. Εχει καμια σχεση οτι ενεργοποιησα το Io boost io level κατι τετοιο? Sent from my iPhone using Insomnia
InTheEnd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Επίλησα και αυτό το πρόβλημα έφτασα στο desktop των Windows και τωρα εχω τα εξης προβλήματα: Μου έβγαλε τα windows ψεύτικα. // Κατέβασα το RemoveWAT και όταν το κάνω Extract απλά μου το σβήνει. Προσπάθησα να κάνω format και μου έσβησε το WinSetup. Όταν πάω να μπώ σε κάποιο site μέσω (Google Chrome) μου τα βγάζει ότι δεν είναι ασφαλής και δεν μου τα ανοίγει (Google/Facebook κτλπ.)
Antwni Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Το antivirus που έχεις στο διαγράφει. Αλλά μην περιμένεις να σε βοηθήσουμε για τα σπασμένα windows. Να τα αγοράσεις
InTheEnd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Η μητρική μου έχει μια εφαρμογή που ονομάζεται IO Level UP "Turn on IO Level UP to boost the USB 3.0 or SATA 6Gb/s data transfer rate to up to 500MB/s! Users can flexibly switch between full-speed PCIe x16 mode for their graphics cards and IO Level UP for rapid data throughput." Όταν την ενεργοποιώ μέσω τον Bios τότε το PC δεν ανοίγει,υπάρχει κάποιος τρόπος να το ανοίξω? Ξέρει κανείς? Αυτό τελικά δεν ήταν από το Antivirus ήταν απο την ώρα. Είχε ρυθμιστεί στο 2002 Έχω λύσει σχεδόν όλα τα προβλήματα μου. Το μόνο που έμεινε είναι το Io Level Up! Το κάνω enable από το Bios σε Mode: Sata 6gb/s Και μετά μου φτάνει μέχρι το Starting Windows και μετά κάνει Shut Down. Γιατί γίνεται αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα